Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

va, dabar perku kitam skrydžiui lagaminą, tai siūlo rinkits, ar pirmyn, ar atgal (outbound / return), jei nori ir ten ir ten, reikia dusyk pažymėti 4u.gif

Baggage (Outbound) 0
Baggage (Return) 0

Atsakyti
tai galit ryanairo darbuotojas KAune informuot kad yra galimybe pirkt ta bagaza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 01 24, 10:15)
tai galit ryanairo darbuotojas KAune informuot kad yra galimybe pirkt ta bagaza biggrin.gif

turbut ta darbuotoja buvo infiltruota Wizzair'o, kad dezinformuotu Ryanairo klientus ir parodytu, kokia tai nelanksti kompanija cool.gif Bet dabar, kai skrisi i Londona, gali ramiai tik atgalini ciumodana pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 01 24, 12:15)

galbut suprato kaip klausima, jei jau padarytas check in ar galima. va kai jau padarytas, tada nusipirkti jau nebegalima. o kol nepadarytas- galima.
pati atgaliniam skrydziui kazkada nedariau chek in, nes nezinojau ar tilpsiu i rankini, ar ne, vien tik tam kad galeciau veliau nusipirkti uz 50lt bagaza, o ne uz 50 euru oro uoste.
Atsakyti
Sveiki

Kas galetu pagelbeti nupirkti bilietelius be korteles mokescio? Gal kas turit Moneybookers kortele? Nes su mastercard prepaid daug kam neleidzia nusipirkti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 23, 22:46)
aš tai nelabai biggrin.gif nes tuo metu, kai labai reikia, skrydžiai būna laaaabai brangūs biggrin.gif

kai nereikia - prašom nors ir už litą biggrin.gif

negaliu nesutikti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D.T @ 2012 01 23, 20:56)
ar pavyko nusipirkti bilietus su mastercard prepaidu?man nepavyksta, skambinausi i Ryanair, patare naudotis Internet explorer ir issivalyti cookies,bet niekaip nepavyksta nusipirkti, nors 2011m kelias desimtis pikau ju

Deja, deja, nepavyksta. Čia jau ryanair triukai, kad priverstų įsigyti tą jų ryanair cash passport
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2012 01 24, 10:48)
galbut suprato kaip klausima, jei jau padarytas check in ar galima. va kai jau padarytas,  tada nusipirkti jau nebegalima. o kol nepadarytas- galima.
pati atgaliniam skrydziui kazkada nedariau chek in, nes nezinojau ar tilpsiu i rankini, ar ne, vien tik tam kad galeciau veliau nusipirkti uz 50lt bagaza, o ne uz 50 euru oro uoste.

galima ir padarius check in. tik sudėtingiau kažkas bla bla... ingusia kaip suprantu jau net ir padariusi buvo check in atgaliniam skrydžiui, kai pirko bagažą.

Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2012 01 23, 22:23)
D.T, Herbas- mano kita problema, bet as uzsukau i facebook ryanairìus ten irgi publika skundesi del mokejimu, siulau jum ten paziureti , gal jie kokia iseiti rado, pasekite ivykius. Galiu pasakyti kad ryanairiai visai apsernejo, teks susidometi wizzair arba i lietuva vel su lufhansa skraidyti, issiruosi i penkmeti viena karta ir tokie galvos skau doh.gif smai

Jus per kuri varda facebook'e skaitet, nes tu Ryanair ten daug uzregistruota? g.gif

Na idomu ar visgi pavyks kam nors siandien nusipirkti bilietus su prepaid kortele (Moneybookers ar Entropay)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 24 sausio 2012 - 14:05
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 01 24, 13:47)
Jus per kuri varda facebook'e skaitet, nes tu Ryanair ten daug uzregistruota?  g.gif

Na idomu ar visgi pavyks kam nors siandien nusipirkti bilietus su prepaid kortele (Moneybookers ar Entropay)...

šiandien man apskritai nepavyksta jų puslapy padaryt. ar mano internetas, ar jų psl - nžn, kažkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 24, 15:16)
šiandien man apskritai nepavyksta jų puslapy padaryt. ar mano internetas, ar jų psl - nžn, kažkas ne taip.

man tas pats ir vakar vakare striginejo...

kiek pamenu pries gera savaite irgi kazkas ju puslapiui buvo net kelias dienas, jiems skambino viena is merginu ir pats Ryanair tai buvo patvirtines

na bet kad kazka cia jie daro tai faktas kaip blynas...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 24, 11:35)
turbut ta darbuotoja buvo infiltruota Wizzair'o, kad dezinformuotu Ryanairo klientus ir parodytu, kokia tai nelanksti kompanija  cool.gif Bet dabar, kai skrisi i Londona, gali ramiai tik atgalini ciumodana pirkt  mirksiukas.gif

tai kad gi jau ir parskridau biggrin.gif ir bagaza pirkau tik atbuliniam skrydziui, bet po to kai nuskridau i prieki mirksiukas.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 01 24, 14:46)
galima ir padarius check in. tik sudėtingiau kažkas bla bla... ingusia kaip suprantu jau net ir padariusi buvo check in atgaliniam skrydžiui, kai pirko bagažą.

na as skambinausi jiems kai dar nebuvau padarius check in ir mane uztikrino kad to padaryti neimanoma (ta prasme lagamino i viena puse) galima sako tik oro uoste tada grnais moket blink.gif nu tai as pasidariau check in nuskridau i Londona atgal skrendant dasipirkau bagaza ir viskas ax.gif
Atsakyti