Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(pliurpa @ 2012 01 11, 09:49)
Taip, tris dienas bandžiau, nusipirkti nepavyko. Parašiau į entropay, štai ką jie man atsakė:
Please note that for some reason which we are not notified about, RyanAir are declining all of our transactions.
May we please ask you to contact them and ask why your transaction is being rejected.

ar pavyko nusipirkti bilietus su mastercard prepaidu?man nepavyksta, skambinausi i Ryanair, patare naudotis Internet explorer ir issivalyti cookies,bet niekaip nepavyksta nusipirkti, nors 2011m kelias desimtis pikau ju
Atsakyti
Sveiki,

reikia greito atsakymo.. sorry, jei kartosiuos ir pries tai kalbeta kur nors blush2.gif neturiu laiko skaityti visos temos..

norejau paklausti ar perkant bilietus i abu galus be bagazo (nes reikalingas tik i viena gala) veliau tiesiog i viena gala prisiskirt ji? kiek zn wizzair'e eina, o kaip cia? g.gif kiek pazystamu esu klausus, tai visi vienareiksmiskai atsako, jog tada i abu galus reik pirkt.. kas cia per nesamone? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D.T @ 2012 01 23, 20:56)
ar pavyko nusipirkti bilietus su mastercard prepaidu?man nepavyksta, skambinausi i Ryanair, patare naudotis Internet explorer ir issivalyti cookies,bet niekaip nepavyksta nusipirkti, nors 2011m kelias desimtis pikau ju
Man nepavyko nupirkt į Londona. Į kur jums?

Atsakyti
D.T, Herbas- mano kita problema, bet as uzsukau i facebook ryanairìus ten irgi publika skundesi del mokejimu, siulau jum ten paziureti , gal jie kokia iseiti rado, pasekite ivykius. Galiu pasakyti kad ryanairiai visai apsernejo, teks susidometi wizzair arba i lietuva vel su lufhansa skraidyti, issiruosi i penkmeti viena karta ir tokie galvos skau doh.gif smai
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 23, 18:26)
pastebėjau

aš tai nelabai biggrin.gif nes tuo metu, kai labai reikia, skrydžiai būna laaaabai brangūs biggrin.gif

kai nereikia - prašom nors ir už litą biggrin.gif

QUOTE(*Bitė_Ritė* @ 2012 01 23, 21:09)
norejau paklausti ar perkant bilietus i abu galus be bagazo (nes reikalingas tik i viena gala) veliau tiesiog i viena gala prisiskirt ji? kiek zn wizzair'e eina, o kaip cia?  g.gif kiek pazystamu esu klausus, tai visi vienareiksmiskai atsako, jog tada i abu galus reik pirkt.. kas cia per nesamone? doh.gif

pirkite bilietus be bagažo (darant bilietų pirkimą iš tiesų uždėjus bagažą automatiškai įsiveda bagažas pirmyn ir atgal). tačiau paskui, po bilietų pirkimo, nuėjus per "manage my bookings" galėsite nusipirkt bagažą tik į vieną pusę skrydžiui. papildomai aptarnavimo mokesčio mokėti nereikės.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 01 23, 09:22)
Bet kai rašoma praleidžiant raides, o prie to pačio dar jas sukeičiant vietomis

o nepagalvojot, kad tam būna priežasčių, kaip ir rašybos klaidoms (kokia šito priežastis, visi ir taip žino)?

1) mano klaviatūra bevielė, ir baterija nusėdus buvo
2) na, turiu tokį ypatumą, raštu dar sunkiau, nes nepataisysi - raidės kiečias vietoms. ir parašiusi, beveik kiekvieną žodį turiu pataisyti. galit mane kaip pradinukę dabar pagirti, kad tiek daug ištaisiau, ir tik vieną sakinį palikau netvarkingą wink.gif Ir dar po to taip raštingai teisintis sugebėjau porąkart biggrin.gif

Antrą kartą atsiprašau už off topic. na, bet čia tikrai kažkaip pasijutau įžeista... džiaugiuosi, kad, nedaug kas buvo įžeistas mano rašliavos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 23 sausio 2012 - 22:31
QUOTE(*Bitė_Ritė* @ 2012 01 23, 22:09)
Sveiki,

reikia greito atsakymo.. sorry, jei kartosiuos ir pries tai kalbeta kur nors blush2.gif neturiu laiko skaityti visos temos..

norejau paklausti ar perkant bilietus i abu galus be bagazo (nes reikalingas tik i viena gala) veliau tiesiog i viena gala prisiskirt ji? kiek zn wizzair'e eina, o kaip cia?  g.gif kiek pazystamu esu klausus, tai visi vienareiksmiskai atsako, jog tada i abu galus reik pirkt.. kas cia per nesamone? doh.gif

atbuliniam skrydziui dasipirkt bagaza galesite tik kai bus ivykes skrydis pirmyn, tada be prblemu einate ir dasiperkate bagaza, kitaip reiks pirkt i abi puses. Perspausdint bilieto nereikia, jie mato sistemoje ir to uztenko smile.gif isbandyta praejusia savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2012 01 23, 10:47)
labas rytas merginom, oi cia ir vaikinas yra, PIKTUTE, na as vel griztu su savo bedele(Nusipirkom su MB skrydžius su užrezervuotom vietom, kovo vidurį galėsiu parašyti kaip viskas veikia ir ar apsimokėjo ax.gif), tu kada bilietus pirkai? ir gavai iskato e-maila,kad patvirtinti? aciu

Viskas atėjo iškart kaip ir anksčiau perkant. Vietos yra nurodytos ir emaile. Bilietus pirkau 15 dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 01 23, 22:36)
atbuliniam skrydziui dasipirkt bagaza galesite tik kai bus ivykes skrydis pirmyn, tada be prblemu einate ir dasiperkate bagaza, kitaip reiks pirkt i abi puses. Perspausdint bilieto nereikia, jie mato sistemoje ir to uztenko smile.gif isbandyta praejusia savaite  4u.gif

netiesa, nusipirkt galima dar neįvykus skrydžiui į priekį. tiesiog jau po bilietų pirkimo nueit į magane my bookings ir pasirinkt.
esu taip dariusi pati.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 23, 23:50)
netiesa, nusipirkt galima dar neįvykus skrydžiui į priekį. tiesiog jau po bilietų pirkimo nueit į magane my bookings ir pasirinkt.
esu taip dariusi pati.

na tiesiog kai norejau tai padaryti nepavyko, pasiskambinus mergaitems i Kauna lygiai ta pati atsakyma isgirdau kad neimanoma neivykus skrydziui i prieki nusipirkt bagaza tik i viena puse ax.gif jei jums pavyko tai saunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 01 24, 11:39)
na tiesiog kai norejau tai padaryti nepavyko, pasiskambinus mergaitems i Kauna lygiai ta pati atsakyma isgirdau kad neimanoma neivykus skrydziui i prieki nusipirkt bagaza tik i viena puse  ax.gif  jei jums pavyko tai saunu  4u.gif

pavyksta kol nesi booking padarius, kai darai chek in tada leidzia pasirinkti bagaza ir papildomai sumoketi.
Atsakyti
Pabandziau savo kelionei, kuri bus uz pusmecio, nusipirkti bagaza. Leidzia rinktis outbound ir return t.y. į priekį ir atgal atskirai. Suprantama, kad check-in dar nedarytas biggrin.gif
Atsakyti