gal kasnors galite padėti nupirkti bilietą be kortelės mokesčio?
QUOTE(Jofky @ 2012 01 23, 10:22)
100 proc. lietuviškas mentelitoto apraiška. Jokios informacijos, bet pareiga pasišaipyti yra. Aš tik mandagiai parašiau į ką reikėtų atkreipti dėmesį, o skaitant kokią intonaciją pasirinkot, tai jau ne mano problema o jūsų. Aš nesikabinėju nei prie kiekvienos praleistos nosinės raidės, nei prie skirybos ženklų, nesu iš tų kuri rašytu be klaidų. Bet kai rašoma praleidžiant raides, o prie to pačio dar jas sukeičiant vietomis, kai neaišku kur baigiasi sakinys, o kur kito pradžia, tai mažu mažiausiai pradinuko lygis. Nereikia emocijų čia rašyt, čia dalijamasi tik informacija ir nuomuonėmis Diskusija baigta, nes nukrypom nuo temos
tipiškas lietuviškas mentalitetas - taip jautriai reaguoti kai kažkas užgauna savimeilę ir pareikšti, kad kaltas lietuviškas mentalitetas Dar lietuviškas mentalitetas- tingėjimas pasiieškoti, geriau-klausinėti tų pačių dalykų kai kalbama apie tai ne vieni metai (neįsiaudrinkit-čia bendrai, ne konkrečiai apie jus )
Kodėl jokios informacijos neparašiau-ir apie įlaipinimo kuponą, ir apie leidžiamus įsinešti skaitinius, ir apie patarimą rinktis kitas avialinijas, jei reikia laikraščio ir sumuštinio
Man irgi nepatinka kai žmonės rašo su klaidom arba taip neaiškiai, kad neišeina net suprasti, bet tiesiog neskaitau tokių postų. Jei žmogus neaiškiai rašo-nesiruošiu gaišti laiko bandant suprasti ką jis norėjo pasakyti ir nemokau jo- čia jau jo problemos. Bet va dar labiau nepatinka kai žmogus, norintis pamokyti kitus gerbti lietuvių kalbą, pats rašo ne ką geriau Net ir paskutiniame poste-klaidų Bet tiek to, neužgausiu jūsų savimeilės ir jų nežymėsiu
Ir prie ko čia emocijos? Aš irgi dalijuosi nuomone-va, pvz., paklausiau-jei nelabai patinka stiuardesės uniforma, ar nuo to keičiasi skrydžio kokybė? na, man pvz., labai įdomi nuomonė
Kadangi pati nukrypote nuo temos, gal pasinaudokite savo paties patarimu ir nebeterškite šios temos
QUOTE(Vilmuutee @ 2012 01 23, 11:07)
gal kasnors galite padėti nupirkti bilietą be kortelės mokesčio?
Jeigu niekas nepasisiūlys, kreipkitės į www.makalius.lt, lyg skaičiau padeda jis
Šiaip, prie bendros informacijos apie skrydžių organizatorių, pastabos tiek apie maitinimą, tiek apie uniformas - į temą.
Galbūt kitiems tai ne esminis kriterijus renkantis skrydžių bendrovę, tačiau vistiek informatyvu. Galbūt kažko nei kiek neriboja finansai, ir, esant analogiškam skrydžiui su normaliomis avialinijomis, pasirinks pastarasias.
Galbūt kitiems tai ne esminis kriterijus renkantis skrydžių bendrovę, tačiau vistiek informatyvu. Galbūt kažko nei kiek neriboja finansai, ir, esant analogiškam skrydžiui su normaliomis avialinijomis, pasirinks pastarasias.
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 01 22, 23:47)
O kas negerai? Aš irgi visada dėl visa ko atsispausdinu bilietą-nors jo oro uoste nereikia, užtenka dokumento, bet dėl visa ko turiu. Likus porai savaičių iki kelionės leidžia atsispausdinti įlaipinimo kuponą, o ne bilietą, o tai juk skirtingi dalykai, bet daugelis kažkodėl vis dar maišo
Tai kad net pagal taisykles į rankinį bagažą nebūtina dėti skaitinius-galima neštis rankoje
Jei svarbiausia-maistas ir laikraštukas, galima rinktis kitas avialinijas, prie ko čia pigių skrydžių bendrovės
ir-o siaube, be maisto ir laikraštuko dar labai svarbus-uniformos modelis
juokiasi puodas kad katilas juodas?
Prieš 2-3 valandų skrydį turbūt specialiai nepavalgo, kad gautų nemokamo karšto maisto, o kad nenumirtų, dar būna ir sumuštinių į lėktuvą prisineša
O nuo uniformos pasikeitė kelionės kokybė?
Tai kad net pagal taisykles į rankinį bagažą nebūtina dėti skaitinius-galima neštis rankoje
Jei svarbiausia-maistas ir laikraštukas, galima rinktis kitas avialinijas, prie ko čia pigių skrydžių bendrovės
ir-o siaube, be maisto ir laikraštuko dar labai svarbus-uniformos modelis
juokiasi puodas kad katilas juodas?
Prieš 2-3 valandų skrydį turbūt specialiai nepavalgo, kad gautų nemokamo karšto maisto, o kad nenumirtų, dar būna ir sumuštinių į lėktuvą prisineša
O nuo uniformos pasikeitė kelionės kokybė?
taip, pavalgyti man labai svarbu, o uniformos sudaro bendrą estetinį pojūtį - jums nepatinka graži aplinka?
kur mieliau sėdėtumėte - sėdynėje kuri atsilenkia, ar tokioje kurios negalima atlenkti? smulkmena, bet maloni...
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 23, 18:55)
taip, pavalgyti man labai svarbu, o uniformos sudaro bendrą estetinį pojūtį - jums nepatinka graži aplinka?
kur mieliau sėdėtumėte - sėdynėje kuri atsilenkia, ar tokioje kurios negalima atlenkti? smulkmena, bet maloni...
o taip, maloni smulkmena, tik juokinga, kai žmogus nori per pusę Europos nuskirist už porą šimtų litų ir dar plius privalgyt skaniai, sėdėt odiniuose krėsluose ir dar kad aptarnautų džinas iš puodynės - spragt pirštu ir išnyra, spragt ir pranyksta
čia gi pigūs skrydžiai, nepastebėjot?
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 22, 23:07)
Jeigu be marskineliu na bet man taip nesiseke, net uniformos spalvos nepamenu
...
QUOTE(Kapsė @ 2012 01 23, 19:12)
o taip, maloni smulkmena, tik juokinga, kai žmogus nori per pusę Europos nuskirist už porą šimtų litų ir dar plius privalgyt skaniai, sėdėt odiniuose krėsluose ir dar kad aptarnautų džinas iš puodynės - spragt pirštu ir išnyra, spragt ir pranyksta
pastebėjau
Laba
Turiu tokį klausimėlį... jeigu pvz drabužius sudėčiau į maišus, kurie ištraukia orą ir tada maišą talpinčiau į lagaminą, ar taip galima daryti?Ačiū už atsakymus
Turiu tokį klausimėlį... jeigu pvz drabužius sudėčiau į maišus, kurie ištraukia orą ir tada maišą talpinčiau į lagaminą, ar taip galima daryti?Ačiū už atsakymus
QUOTE(Nerutia @ 2012 01 23, 20:15)
Laba
drabužius galit kaip norit pervežinėti lagamine