Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Jofky @ 2012 01 21, 21:14)
Prieš siūsdami žinutę, perskaitykit ką parašėt  4u.gif  Reikėtu nors truputi pagarbos sau, kitiems ir lietuvių kalbai  4u.gif

Na, atsiprašau, Jūsų asmeniškai, nepastebėjau, kad paskutinio sakinio pabaigoj raidės susimalė. O tai taip baisu? Nesaugau lietuvių kalbos? Ar aš jau nebesuvokiu, kur ta mano lietuvių kalba netaisyklinga... blink.gif

atsiprašau, už off topic, pasipiktinau... blush2.gif

be to

siuvėja - siūti
siuntinys - siųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 22 sausio 2012 - 17:38
QUOTE(Fedes @ 2012 01 22, 17:35)
be to

siuvėja - siūti
siuntinys - siųsti.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 21, 20:22)
(man kaip moteriai ryanairo pačios baisiausios uniformos... nu tie chalatai.. neįprasiu niekad..)

Nejau uniformos yra vienas iš kriterijų renkantis avialinijas? laugh.gif

O dėl maisto fenomeno tai išvis nesuprantu. Ką, numiršta žmonės 2-3 val be maisto sėdėdami?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 22 sausio 2012 - 20:14
QUOTE(Cinside @ 2012 01 22, 21:14)

O dėl maisto fenomeno tai išvis nesuprantu. Ką, numiršta žmonės 2-3 val be maisto sėdėdami?

tai buvo moteriškas pastebėjimas - apie uniformas

kaip matote nemiršta jei vis dar jums atrašau lotuliukas.gif
Atsakyti
o man visai normalios tos jų uniformos.. Nematau ko prie jų kabinėtis mirksiukas.gif Mane tik nervina ta nuolatinė parduotuvė, bet ko nepadarysi dėl pigaus skrydžio.. biggrin.gif Na ir dar tas visų lėkimas per galvas dėl vietų... doh.gif Nusipirkom su MB skrydžius su užrezervuotom vietom, kovo vidurį galėsiu parašyti kaip viskas veikia ir ar apsimokėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2012 01 22, 20:24)
Mane tik nervina ta nuolatinė parduotuvė

o kodel jus klausot tos parduotuves ? siaip man ji netrukdo, bet paprastai dar lektuvui nepakilus ausines i ausis ir klausau muzika ar ziuriu video porai valandu. Isalkus galima savo atsinesta bandele sukramtyti.
Auksciau paminetas juokelis tera juokelis. Nusisypsai (arba ne) ir tiek. Paskutiniam skrydyje juodaodis prisistatinejo kaip Stasys is Sanciu. Visai juokinga biggrin.gif
Susimasciau, kokio Ryanair uniformos. Garbes zodis, nepamenu biggrin.gif Turbut kokios nors kuklios ir konservatyvios, kad neatkreipiau savo vyrisko demesio g.gif
Atsakyti
As irgi buvau prisiskaicius apie garsias ir ikyrias reklamas,tai jau isedus laukiau,bet ,kad visai ten tyliai reklamavosi,tyliai pravaziuodavo su savo prekem,net nustebau smile.gif Gal man taip pasiseke,nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 22 sausio 2012 - 21:21
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 22, 21:20)
As irgi buvau prisiskaicius apie garsias ir ikyrias reklamas,tai jau isedus laukiau,bet ,kad visai ten tyliai reklamavosi,tyliai pravaziuodavo su savo prekem,net nustebau smile.gif Gal man taip pasiseke,nezinau.

drinks_cheers.gif tie kas nori prisikabint visada ras prie ko, nematau as ten nieko del ko verta dusauti apart kovos del vietu, reklamos, uniformos man giliai dzin
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 22, 22:07)
Paskutiniam skrydyje juodaodis prisistatinejo kaip Stasys is Sanciu. Visai juokinga biggrin.gif

geras lotuliukas.gif tik vat aš pagalvojau, kad gal jis ir Stasys .. bet tikrai ne iš šančių lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o man vat užkliuvo uniforma penktadienį - vaikšto su paltu stiuardesė salone kaip Kuzmyčius iš "rusiškos žvejybos ypatumų", o šiandien kita buvo su tvarkinga uniforma - sijonėlis ir švarkelis - gražu žiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 22 sausio 2012 - 21:56
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 22, 21:51)
sijonėlis ir švarkelis - gražu žiūrėt

Jeigu be marskineliu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na bet man taip nesiseke, net uniformos spalvos nepamenu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 22 sausio 2012 - 22:08
QUOTE(racke @ 2012 01 20, 20:07)
Skrenda kovo gale ir jau turi atsispausdinus bilietus  g.gif  Kažkokia nesamonė. Tai, kad juos ten leidžia atsispausdinti tik likus iki skrydžio kažkiek tai dienų  ax.gif Nebent kažkas nuo šių metų pasikeitė. O gal ji tik tas rezervacijas atsispausdino  rolleyes.gif

O kas negerai? Aš irgi visada dėl visa ko atsispausdinu bilietą-nors jo oro uoste nereikia, užtenka dokumento, bet dėl visa ko turiu. Likus porai savaičių iki kelionės leidžia atsispausdinti įlaipinimo kuponą, o ne bilietą, o tai juk skirtingi dalykai, bet daugelis kažkodėl vis dar maišo g.gif

QUOTE(Akrila @ 2012 01 21, 18:19)
Šiaip esu mačius, kaip nėšėsi rankose knygų porą tokių nemažų (tikrai nemažai sveriančių) ir niekas nieko...

Tai kad net pagal taisykles į rankinį bagažą nebūtina dėti skaitinius-galima neštis rankoje

QUOTE(Vilienė @ 2012 01 21, 21:22)
kažkaip jaučia nostalgiją LAL'ui.. irgi buvo pigios avialinijos, bet viskas šauniau pas juos... gauni savo vietą, normalų maistą, laikraštuką

(man kaip moteriai ryanairo pačios baisiausios uniformos... nu tie chalatai.. neįprasiu niekad..)

Jei svarbiausia-maistas ir laikraštukas, galima rinktis kitas avialinijas, prie ko čia pigių skrydžių bendrovės biggrin.gif

ir-o siaube, be maisto ir laikraštuko dar labai svarbus-uniformos modelis lotuliukas.gif

QUOTE(Jofky @ 2012 01 21, 22:14)
Prieš siūsdami žinutę, perskaitykit ką parašėt  4u.gifReikėtu nors truputi pagarbos sau, kitiems ir lietuvių kalbai  4u.gif

doh.gif juokiasi puodas kad katilas juodas? biggrin.gif

QUOTE(Cinside @ 2012 01 22, 21:14)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Prieš 2-3 valandų skrydį turbūt specialiai nepavalgo, kad gautų nemokamo karšto maisto, o kad nenumirtų, dar būna ir sumuštinių į lėktuvą prisineša biggrin.gif

QUOTE(Vilienė @ 2012 01 22, 22:51)
o man vat užkliuvo uniforma penktadienį - vaikšto su paltu stiuardesė salone kaip Kuzmyčius iš "rusiškos žvejybos ypatumų", o šiandien kita buvo su tvarkinga uniforma - sijonėlis ir švarkelis - gražu žiūrėt

O nuo uniformos pasikeitė kelionės kokybė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 01 22, 23:47)
O kas negerai? Aš irgi visada dėl visa ko atsispausdinu bilietą-nors jo oro uoste nereikia, užtenka dokumento, bet dėl visa ko turiu. Likus porai savaičių iki kelionės leidžia atsispausdinti įlaipinimo kuponą, o ne bilietą, o tai juk skirtingi dalykai, bet daugelis kažkodėl vis dar maišo g.gif
Tai kad net pagal taisykles į rankinį bagažą nebūtina dėti skaitinius-galima neštis rankoje
Jei svarbiausia-maistas ir laikraštukas, galima rinktis kitas avialinijas, prie ko čia pigių skrydžių bendrovės biggrin.gif

ir-o siaube, be maisto ir laikraštuko dar labai svarbus-uniformos modelis lotuliukas.gif
doh.gif juokiasi puodas kad katilas juodas? biggrin.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Prieš 2-3 valandų skrydį turbūt specialiai nepavalgo, kad gautų nemokamo karšto maisto, o kad nenumirtų, dar būna ir sumuštinių į lėktuvą prisineša biggrin.gif
O nuo uniformos pasikeitė kelionės kokybė? biggrin.gif

100 proc. lietuviškas mentelitoto apraiška. Jokios informacijos, bet pareiga pasišaipyti yra. Aš tik mandagiai parašiau į ką reikėtų atkreipti dėmesį, o skaitant kokią intonaciją pasirinkot, tai jau ne mano problema o jūsų. Aš nesikabinėju nei prie kiekvienos praleistos nosinės raidės, nei prie skirybos ženklų, nesu iš tų kuri rašytu be klaidų. Bet kai rašoma praleidžiant raides, o prie to pačio dar jas sukeičiant vietomis, kai neaišku kur baigiasi sakinys, o kur kito pradžia, tai mažu mažiausiai pradinuko lygis. Nereikia emocijų čia rašyt, čia dalijamasi tik informacija ir nuomuonėmis 4u.gif Diskusija baigta, nes nukrypom nuo temos cool.gif
Atsakyti