QUOTE(racke @ 2012 01 20, 20:07)
Skrenda kovo gale ir jau turi atsispausdinus bilietus
Kažkokia nesamonė. Tai, kad juos ten leidžia atsispausdinti tik likus iki skrydžio kažkiek tai dienų
Nebent kažkas nuo šių metų pasikeitė. O gal ji tik tas rezervacijas atsispausdino
O kas negerai? Aš irgi visada dėl visa ko atsispausdinu bilietą-nors jo oro uoste nereikia, užtenka dokumento, bet dėl visa ko turiu. Likus porai savaičių iki kelionės leidžia atsispausdinti įlaipinimo kuponą, o ne bilietą, o tai juk skirtingi dalykai, bet daugelis kažkodėl vis dar maišo
QUOTE(Akrila @ 2012 01 21, 18:19)
Šiaip esu mačius, kaip nėšėsi rankose knygų porą tokių nemažų (tikrai nemažai sveriančių) ir niekas nieko...
Tai kad net pagal taisykles į rankinį bagažą nebūtina dėti skaitinius-galima neštis rankoje
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 21, 21:22)
kažkaip jaučia nostalgiją LAL'ui.. irgi buvo pigios avialinijos, bet viskas šauniau pas juos... gauni savo vietą, normalų maistą, laikraštuką
(man kaip moteriai ryanairo pačios baisiausios uniformos... nu tie chalatai.. neįprasiu niekad..)
Jei svarbiausia-maistas ir laikraštukas, galima rinktis kitas avialinijas, prie ko čia pigių skrydžių bendrovės
ir-o siaube, be maisto ir laikraštuko dar labai svarbus-uniformos modelis
QUOTE(Jofky @ 2012 01 21, 22:14)
Prieš
siūsdami žinutę, perskaitykit ką parašėt
Reikėtu nors
truputi pagarbos sau, kitiems ir lietuvių kalbai
juokiasi puodas kad katilas juodas?
QUOTE(Cinside @ 2012 01 22, 21:14)
Nejau uniformos yra vienas iš kriterijų renkantis avialinijas?
O dėl maisto fenomeno tai išvis nesuprantu. Ką, numiršta žmonės 2-3 val be maisto sėdėdami?
Prieš 2-3 valandų skrydį turbūt specialiai nepavalgo, kad gautų nemokamo karšto maisto, o kad nenumirtų, dar būna ir sumuštinių į lėktuvą prisineša
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 22, 22:51)
o man vat užkliuvo uniforma penktadienį - vaikšto su paltu stiuardesė salone kaip Kuzmyčius iš "rusiškos žvejybos ypatumų", o šiandien kita buvo su tvarkinga uniforma - sijonėlis ir švarkelis - gražu žiūrėt
O nuo uniformos pasikeitė kelionės kokybė?