Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

man jokio skirtumo wizzair ar ryanair nebuvo. skrisčiau kur pigiau ir laikas patogesnis.
kvailų stiurartų visur gali pasitaikyti. tik kartais jums taip atrodomas kvailumas gali būti saugumo politika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 01 20, 11:27)
gal kas susidūrėt.

jei noriu vežtis šakotį, jis platesnis, nei leidžiama. į registurojama bagažą irgi nepriduosi, liks tik gabaliukai. tia ar galiu gal pirkti papildomą rankinį, ar pirkti jam atskirą vietą, kaip daroma su muzikos intrumentais, pvz?

leidžiama rankoje neštis šakotį, mačiau net kaip tortą rankose prasinešė ir jo tikrai nesvėrė, ir neliepė kišt i lagaminą. Šiaip esu mačius, kaip nėšėsi rankose knygų porą tokių nemažų (tikrai nemažai sveriančių) ir niekas nieko... Dukterėčia visada rankytėse turi nemažą pliušinį Mikę Pūkuotuką ir laisvai praeina (na, kaip iš vaiko atimsi žaislą biggrin.gif ). Iš asmeninės patirties galiu drąsiai patart, - jei kas netelpa į tuos 10kg, viską dėkit į viršutinių rūbų kišenes, nes viskas,kas yra "ant jūsų" yra laikoma jūsų rūbais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 21, 17:57)
man jokio skirtumo wizzair ar ryanair nebuvo. skrisčiau kur pigiau ir laikas patogesnis.
kvailų stiurartų visur gali pasitaikyti. tik kartais jums taip atrodomas kvailumas gali būti saugumo politika wink.gif

drinks_cheers.gif pilnai pritariu
Atsakyti
Pasakykite prasau, kokie dar mokesciai buna prie R skelbiamos bilieto kainos - bagazas? kad protingai pasiskaiciuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 21, 11:07)
2. didžiausias kriterijus kam sėstis būdavo - "speak english?" jei ne - von kitur sėst
dėl vaikų ir nėščių ir taip aišku, juk avarinis - turi turėt sveikatos ir nuovokos padėt stiuardams ar pats atidaryt tuos išėjimus

kai mes skridome,nebuvo klausiama ar kalbi angliskai schmoll.gif ( ne smusu draugai butent ten visada ir sesdavosi,kad kojos ilgos tilptu biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 21, 11:07)
Kai kalbama apie cryin'air visada norisi pridėti riebių rusiškų žodžių

blink.gif kodel?
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 21, 15:57)
skrisčiau kur pigiau ir laikas patogesnis.

drinks_cheers.gif
butent drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Akrila @ 2012 01 21, 16:19)
jei kas netelpa į tuos 10kg, viską dėkit į viršutinių rūbų kišenes, nes viskas,kas yra "ant jūsų" yra laikoma jūsų rūbais.  4u.gif

jau rasiau anksciau musu patirti...vyras uzsidejo spec liemene su begales kiseniu ir i ja sukiso puse foto technikos...kita puse susidejo i savo rankini bagaza.
Tiesa Paryziuje pries einant gyvatele bande oro uosto darbuotojas aiskinti,kad cia 2 bagazai,bet jam nepavyko irodyti biggrin.gif visur kitur per 4 skrydzius viskas buvo normaliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 21 sausio 2012 - 18:58
QUOTE(Mazule @ 2012 01 21, 19:35)
Pasakykite prasau, kokie dar mokesciai buna prie R skelbiamos bilieto kainos - bagazas? kad protingai pasiskaiciuoti  ax.gif

Bandykit pirkti, kol iki mokėjimo prieisit pamatysit visus mokesčius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 21, 19:57)

blink.gif kodel?

ai, čia mano vyrui šitos avialinijos varo neviltį... turbūt kokie 5m su jais skraido i jokio pastovumo, žmogus jiems piniginė.. oi pas mus pigu pigu... bet už viską nulupsim skūrą... kažkaip jaučia nostalgiją LAL'ui.. irgi buvo pigios avialinijos, bet viskas šauniau pas juos... gauni savo vietą, normalų maistą, laikraštuką

(man kaip moteriai ryanairo pačios baisiausios uniformos... nu tie chalatai.. neįprasiu niekad..)
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2012 01 21, 17:19)
leidžiama rankoje neštis šakotį, mačiau net kaip tortą rankose prasinešė ir jo tikrai nesvėrė, ir neliepė kišt i lagaminą. Šiaip esu mačius, kaip nėšėsi rankose knygų porą tokių nemažų (tikrai nemažai sveriančių) ir niekas nieko... Dukterėčia visada rankytėse turi nemažą pliušinį Mikę Pūkuotuką ir laisvai praeina (na, kaip iš vaiko atimsi žaislą  biggrin.gif  ). Iš asmeninės patirties galiu drąsiai patart, - jei kas netelpa į tuos 10kg, viską dėkit į viršutinių rūbų kišenes, nes viskas,kas yra "ant jūsų" yra laikoma jūsų rūbais.  4u.gif

dėl kišenių - geras smile.gif

na, galvoju, dar laiko turiu... matai, jei mažas būtų, ir nesvarbu,ar lūžnės, ar ne, tai ir į tą lagaminėlį gali sukišt, bet mes kai į vestuves, norim normalaus dydžio. o didesnio už 1 kg šakočio, kad būtų 20 cm pločio, aip jei rnakinį reikalauja, tai nemanau kad įmanoma rast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 01 21, 21:58)
dėl kišenių - geras smile.gif

na, galvoju, dar laiko turiu... matai, jei mažas būtų, ir nesvarbu,ar lūžnės, ar ne, tai ir į tą lagaminėlį gali sukišt, bet mes kai į vestuves, norim normalaus dydžio. o didesnio už 1 kg šakočio, kad būtų 20 cm pločio, aip jei rnakinį reikalauja, tai nemanau kad įmanoma rast smile.gif

Prieš siūsdami žinutę, perskaitykit ką parašėt 4u.gif Reikėtu nors truputi pagarbos sau, kitiems ir lietuvių kalbai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 01 21, 18:35)
Pasakykite prasau, kokie dar mokesciai buna prie R skelbiamos bilieto kainos - bagazas? kad protingai pasiskaiciuoti  ax.gif

prie skelbiamos kainos prisideda 21 Lt vienam žmogui vienam bilietui į vieną pusę.
taigi, jei dviese pirmyn atgal prisidės 84 Lt.
čia tuo atveju jei nepirksite papildomo bagažo, pirmenybinio įlaipinimo ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 21, 20:22)
ai, čia mano vyrui šitos avialinijos varo neviltį... turbūt kokie 5m su jais skraido i jokio pastovumo, žmogus jiems piniginė.. oi pas mus pigu pigu... bet už viską nulupsim skūrą... kažkaip jaučia nostalgiją LAL'ui.. irgi buvo pigios avialinijos, bet viskas šauniau pas juos... gauni savo vietą, normalų maistą, laikraštuką

(man kaip moteriai ryanairo pačios baisiausios uniformos... nu tie chalatai.. neįprasiu niekad..)

o kodel vyras nesirenka kitu avialiniju?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 01 21, 23:29)
o kodel vyras nesirenka kitu avialiniju?

Mes gyvename Kaune, o kiek linijų skraidina iš Kauno? konkrečiai Kaunas - Liverpulis

labai patogu skrist iš savo miesto- sutaupai laiko. jei nėra krypties skrenda iš Vilniaus
Atsakyti