Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(TomaKa @ 2012 01 17, 15:15)
Tai jei angliskai kalbat - skambinkit tuo tarptautiniu numeriu, kuris ryanair.com puslapyje yra.
Papildyta:
.
.

O nuo ko priklauso TAX'ai bilietui? kartais jie dideli, kartais visai 0 g.gif
Miestai tie patys, tik datos skiriasi....

na, kiek aš su savo nedidele patirtim išsiaiškinau, "NO TAXES" yra tiesiog būdas nuolaidai padaryt. kai tokie bilietai baigiasi tam skrydžiui, tada jau perki su TAX'ais, ir nors kartais pats bilietas pigesnis, su mokesčiais gaunas brangiau.
Atsakyti
Tai ar gali kas nors nupirkti bilietus be mokesciu, ar nelabai? Reikia pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 01 17, 15:15)
Tai jei angliskai kalbat - skambinkit tuo tarptautiniu numeriu, kuris ryanair.com puslapyje yra.

Aciu, angliskai telefonu sunkokai kalbeti gaunasi. blush2.gif

Mano problema isspresta.Nuosirdziausias Dekui Litcargus mergaitems. 4u.gif wub.gif
Popiet i Litcargus prisiskambint paprasciau.
Kazkas buvo atsitike Ryanair sistemai, kad musu 4 asmenu bilietus uzcekino be jokiu asmens duomenu (nei tautybes, nei gimimo datu, nei paso ar ID kortos duomenu, o kudiki dar ir be vardo, pavardes).Kitiems 3 skrydziams viskas buvo gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 17 sausio 2012 - 16:30
reik skubios pagalbos,ka tik pirkau bilietus,parase kad viskas ok,na ismete ta puslapiuka su skrydzio info ir Flight Reservation Number,apacioj parasyta kad atseit suma sumoketa,o i emaila nieko negaunu.nuo korteles irgi nenuskaiciuota doh.gif ka daaryyti?ar jie dar nuskaiciuos ir nusipirkt tas bilietukas ar reik pirkt is naujo?nzn ka daryt,viesbutis tom dienom jau rezervuotas o su bilietais nesamone kazkokia
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 01 18, 13:27)
reik skubios pagalbos,ka tik pirkau bilietus,parase kad viskas ok,na ismete ta puslapiuka su skrydzio info ir Flight Reservation Number,apacioj parasyta kad atseit suma sumoketa,o i emaila nieko negaunu.nuo korteles irgi nenuskaiciuota doh.gif ka daaryyti?ar jie dar nuskaiciuos ir nusipirkt tas bilietukas ar reik pirkt is naujo?nzn ka daryt,viesbutis tom dienom jau rezervuotas o su bilietais nesamone kazkokia

jei pinigai nerezervuoti, emeilo negavote, tai nieko ir nenusipirkote. o numerio neuzsirasete kai ismete po pirkimo?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 01 18, 14:39)
jei pinigai nerezervuoti, emeilo negavote, tai nieko ir nenusipirkote. o numerio neuzsirasete kai ismete po pirkimo?

uzsirasiau,bet kas is to?pas juos nurodytas tik tarptautinisnumeris,o jei nieko nenusipirkau,nelabai norisi pinigu ismest uz tarptautini skambuti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle du jour: 18 sausio 2012 - 13:41
QUOTE(Belle du jour @ 2012 01 18, 13:41)
uzsirasiau,bet kas is to?pas juos nurodytas tik tarptautinisnumeris,o jei nieko nenusipirkau,nelabai norisi pinigu ismest uz tarptautini skambuti...

tai ne, su tuo rezervacijos numeriu eikit i manage my booking ir galit paziureti ar confirmed ar ne
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 01 18, 14:42)
tai ne, su tuo rezervacijos numeriu eikit i manage my booking ir galit paziureti ar confirmed ar ne

bandziau zinokit,bet man kazkaip neduoda su juo nieko paziuret doh.gif aciu uz pagalba,is tu nervu uzmirsau net padekot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 01 18, 13:45)
bandziau zinokit,bet man kazkaip neduoda su juo nieko paziuret doh.gif aciu uz pagalba,is tu nervu uzmirsau net padekot 4u.gif

tai nesigavo jums nupirkti. ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

tikiuos kas nors galės atsakyti.
Jei skrendu su ryanair į vieną pusę, tai man reikia pildyt abu option ar tik vieną iš jų?
Dėkui.
Atsakyti
Reik bilieto London-Vilnius kovo mėn.pabaigai, kol kas kainuoja total 38.99 GBP, kažkaip manau, kad papigti turėtų g.gif arba ne biggrin.gif
Kaip jums tokia kaina g.gif
Atsakyti
Sveikos,

pirmą kartą skrisim tik su rankiniu bagažu, tai reikės visas kosmetikos priemones su savim imti.

gal kas žino, kur galima įsigyti tų spec maišelių?
Atsakyti