Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Kas pernai pirkote bilietus i Kos arba Rodą...
Ar jau pirkti bilieciukus, ar dar verta palaukti kokių nuolaidų ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2012 01 02, 17:53)

Reikia žiūrėti kada - yra kai kurioms datoms bielietai ir už 410 ltl
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2012 01 02, 15:53)

Pagal pernai metus, tai aš kainas į KOS stebėjau nuo Naujų gal iki kovo mėn, tai va kovo mėn atpigo ženkliai - pirkausi dėl birželio.
Atsakyti
Sakykit , ar tas geresnis valiutos kursas ( varneles uzdejimas) ir is LT bilietus perknat aktualus ar tik i LT ? g.gif mums gi litais rodo jau galutine suma ......
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2012 01 02, 16:56)
Pagal pernai metus, tai aš kainas į KOS stebėjau nuo Naujų gal iki kovo mėn, tai va kovo mėn atpigo ženkliai - pirkausi dėl birželio.

Ir už kokią kainą nupirkote , jei nepaslaptis ?
Šiuo nmetu i Kos yra 139 lt. į vieną pusę-manau, kad nebrangu g.gif ar buna pigiau ?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2012 01 02, 16:15)
Ir už kokią kainą nupirkote , jei nepaslaptis ?
Šiuo nmetu i Kos yra 139 lt. į vieną pusę-manau, kad nebrangu  g.gif ar buna pigiau ?

Šiuo metu - tai čia birželiui tokia kaina? 139 lt man atrodo gera kaina labai.

Man pamenu kaina laikėsi plius minus apie 1600 lt 3 asmenims, paskui nukrito iki 1200 Lt. Tai va tokią ir ėmiau. Paskui kainų nebesekiau, gal buvo dar labiau atpigę g.gif Man tiko tokia kaina, tai ir ėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 01 02, 16:56)
Sakykit , ar tas geresnis valiutos kursas ( varneles uzdejimas) ir is  LT bilietus perknat aktualus ar tik i LT ? g.gif  mums gi litais rodo jau galutine suma ......

Varnelė aktualu tada, kai nesutampa bilietų valiuta ir kortelės, kuria mokate, valiuta, t.y. kai reikia konvertuoti. Ryanair siūlo prastesnį kursą, nei bankas
Kaip tyčia vakar perkant bilietus už 102 Lt pamiršau tą varną, tai praradau 1,05 EUR. Ne baisūs pinigai mirksiukas.gif , bet ... jei bilietai būtų brangesni, būtų daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 02 sausio 2012 - 16:43
QUOTE(Isila @ 2012 01 02, 12:49)
tai mes jam imam kėdę, bet jis irgi bijo skristi, plius dar brolis skrenda. Man būtų labai aptogu - mažesnis ant kelių, vyresnėlis šalia. tegu lieka ta kėdė laisva, skrydžio emtu, jei norės, atsisės. Bet pvz agentūroj man pasakė, kad taip negalima ir jis turės sėdėt savo vietoj  blink.gif

Teko skristi su ryanair. Už mūsų sėdėjo jauni tėveliai su dviem vaikučiais. Vienam iš jų buvo jau trys metai, tad jam sėdėti tėčiui ant kelių buvo negalima. Stiuardesė griežtai pasakė pasodinti vaiką į jam skirta kėdę. Vargšas vaikas klykė visa gerkle tiek kylant tiek ir leidžiantis... unsure.gif Užsispyrus stiuardesė turbūt pasitaikė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 01 02, 15:32)
O dabar viesajame transporte grusciu nebuna? g.gif  tik tarybiniais laikais? g.gif isvis kazkoks keistas palyginimas... taip pat ir- 'kas pirmesnis-tas gudresnis'. tai pagal jus jei nerandi vietos atsisesti, tai teks stovet? g.gif vietu atsisesti tikrai visiems uztenka, niekam stoveti nereikia biggrin.gif ir isvis-niekada nesibraunu tarp pirmuju prie ilaipininimo vartu, pro ilaipinimo vartus dazniausiai viena paskutiniu praeinu, bet, zinokit, atsisesti vieta visada randu, o jei noriu-ir prie lango. staciom skristi dar neteko biggrin.gif

Žinau, kad stovinčių vietų lėktuvuose nėra, nors buvo apie tai kalbėta biggrin.gif Gal žmonės skuba į lėktuvą dėl geresnių vietų arba jeigu keliese, tai nori sėdėt kartu ir t.t.. 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka- ar raynair i lektuva ileidzia su rankine ir su kompiuterio tase, ar leidzia tik viena? ax.gif su airbaltic tai nera bedos, jei rankine, ir kompas atskiroje taseje, bet del raynair suabejojau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2012 01 02, 20:28)
Turiu klausimuka- ar raynair i lektuva ileidzia su rankine ir su kompiuterio tase, ar leidzia tik viena? ax.gif  su airbaltic tai nera bedos, jei rankine, ir kompas atskiroje taseje, bet del raynair suabejojau labai  4u.gif

viskas (kompas, fotikas, rankinukas) turi buti viename lagamine.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 01 02, 21:39)
viskas (kompas, fotikas, rankinukas) turi buti viename lagamine.

Aciu 4u.gif Vadinasi, tikslingai pergyvenau doh.gif
Atsakyti