Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Udrius @ 2012 01 12, 13:58)
Taigi galima užsisakyti pervežima, kokios bėdos ? maltoje pervežimas kainuoja ~ 3 eur, kose  ~ 40 ltl, ispanijoje ~ 90 ltl.

aš prašysiu kad buto šeimininkas atvažiuotų pasiimti mūsų, jei negalės tai arba visuomeniniu arba vežiką kokį pasamdysim, ir manau kad visur taip galima susiorganizuoti
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 01 12, 15:12)
Carteriai irgi nera patikima, ne naujiena, kad jie ima ir pakeicia skrydzio laikus, sumazina skrydziu kieki ir t.t. Taip, kad jei jau tikrai netinka atvykimo laikas, tada geriau pasirinkti kita krypti. Juolab, kad ir kainos carteriu visai nemielos, geriau jau diena prarasti, nei asmeniui moketi  dvigubai ar dar brangiau, nei su ryanairu.  Manau, kad prarastumete vien ant bilietu apie pora tukstanciu, jei keturi asmenys skristumete. Netikrinusi kainu rasau, tai gal ir klystu kiek  smile.gif

pritariu dėl čarterių kainos - nes kai išgirdau kainytę, nutariau skrist su persėdimu
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 01 12, 15:06)
Sveikos.Gal kuri man atsakytu ar galima pakeist skrydzio data jau isigyjus bilieta?Butent Ryanair kompanijoje. 4u.gif

Kiek zinau neapsimoka.. geriau sita bilieta uzmirskite ir pirkite kita.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 01 12, 15:06)
Sveikos.Gal kuri man atsakytu ar galima pakeist skrydzio data jau isigyjus bilieta?Butent Ryanair kompanijoje. 4u.gif

Galima, teks sumoketi uz skrydzio keitima, o jei keiciama diena bilietas kainuoja daugiau nei pirktas pries tai, teks sumoketi dar ir bilieto skirtuma ax.gif

QUOTE(pienas @ 2012 01 12, 15:26)
Kiek zinau neapsimoka.. geriau sita bilieta uzmirskite ir pirkite kita.

Ne visais atvejais neapsimoka. Neapsimoka, jei buvo pirktas uz maza kaina arba keiciamas i diena, kai bilietas nedaug kainuoja. Jei, pvz. bilietas buvo pirktas uz 100 euru, o keiciamas irgi 100eur, tai juk geriau tik datos keitimo mokesti sumoketi (kas nesiekia 100 euru), o ne is naujo 100 euru moketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 01 12, 16:48)
Galima, teks sumoketi uz skrydzio keitima, o jei keiciama diena bilietas kainuoja daugiau nei pirktas pries tai, teks sumoketi dar ir bilieto skirtuma ax.gif
Ne visais atvejais neapsimoka. Neapsimoka, jei buvo pirktas uz maza kaina arba keiciamas i diena, kai bilietas nedaug kainuoja. Jei, pvz. bilietas buvo pirktas uz 100 euru, o keiciamas irgi 100eur, tai juk geriau tik datos keitimo mokesti sumoketi (kas nesiekia 100 euru), o ne is naujo 100 euru moketi smile.gif

tai ko gero net neapsimoka nes bilietas apie 100lt tekainavo,idomu kiek keitimas kainuoja nezinot?
Atsakyti
Iskilo man toks moteriskas klausimas biggrin.gif skendant ir neperkant papildomo bagazo negaliu vestis jokios kosmetikos? doh.gif gal kuri susiduret ir turit kokiu patarimu?
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2012 01 12, 18:56)
Iskilo man toks moteriskas klausimas  biggrin.gif  skendant ir neperkant  papildomo bagazo negaliu vestis jokios kosmetikos? doh.gif gal kuri susiduret ir turit kokiu patarimu?

taigi galima, kodėl ne. Sudedat į tą persišviečiantį maišą ir vežat rankiniam bagaže, svarbu, kad kremo ar kokio makiažo valiklio indeliai būtų nedidesni nei 100ml
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2012 01 12, 19:08)
taigi galima, kodėl ne. Sudedat į tą persišviečiantį maišą ir vežat rankiniam bagaže, svarbu, kad kremo ar kokio makiažo valiklio indeliai būtų nedidesni nei 100ml

oi kaip nuraminot 4u.gif nes buvau ne juokais issigandus doh.gif
Atsakyti
as tikiuosi tuscia termosa galim veztis biggrin.gif tik garantuotai lieps parodyt ar tuscias g.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 01 12, 18:21)
as tikiuosi tuscia termosa galim veztis  biggrin.gif tik garantuotai lieps parodyt ar tuscias  g.gif

nebutinai...mes per abu skrydzius praejome as sportineje rankineje turejau 1,5 litro vandens,MB 1 litra sangrijos prie saves.
Aisku tai ne taisykle,bet visko buna.
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 01 12, 20:21)
as tikiuosi tuscia termosa galim veztis  biggrin.gif tik garantuotai lieps parodyt ar tuscias  g.gif

O kodėl tuščią? Taupykit vietą, ko nors prikiškit į jį 4u.gif
Atsakyti
http://verslas.delfi...i.d?id=54087445

Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 01 12, 20:21)

taip , Kaune butinai lieps atidaryti .... As turiu toki maziuka , kavutes sau pasidarau visai dienai ir gurksnoju ekskursijoj...
Atsakyti