Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(_|ingute|_ @ 2012 01 11, 20:27)
Beje Ryanair pakeite tvarkarasti, o mes jau nusipirke bilietus, gryzimo diena perkele is geguzes 24 i 23. Ar tokiu atveju jie isvis naikina bilieta ir grazina pinigus? Ar perkelia nemokamai pagal nauja tvarkarasti?
Ir gal zinot kur kreiptis? Kazkaip neramu pasidare.

Man kai valanda atkėlė skrydi, tikrai atsiuntė laišką su visais paaiškinimais. Sakyčiau reikėjo prisijungti prie jų puslapio ir paspausti, kad tvirtinu ir sutinku.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 01 12, 14:33)
Mums tai jau sios salys atkrenta. Nenoriu su vaikais naktineti nezinomoj salyje. Nebent per charterinius imti kelione

Taigi galima užsisakyti pervežima, kokios bėdos ? maltoje pervežimas kainuoja ~ 3 eur, kose ~ 40 ltl, ispanijoje ~ 90 ltl.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 01 12, 12:58)
Taigi galima užsisakyti pervežima, kokios bėdos ? maltoje pervežimas kainuoja ~ 3 eur, kose  ~ 40 ltl, ispanijoje ~ 90 ltl.

drinks_cheers.gif arba galima prie oro uosto esanciame viesbutyje pernakvoti, juk visur normalus zmones gyvena smile.gif
Atsakyti
na, man kažkaip laiko gaila. dingsta viena diena.
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 01 12, 15:30)

Na tada skriskite į Kos ar Rodą, ten diena nedingsta smile.gif Ir beje bus kokia porą tūkstantėlių pigiau nei su čarteriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 01 12, 11:58)
Taigi galima užsisakyti pervežima, kokios bėdos ? maltoje pervežimas kainuoja ~ 3 eur, kose  ~ 40 ltl, ispanijoje ~ 90 ltl.

drinks_cheers.gif
Tenerifeje musu seimai pervezimas gavosi 70lt.Nakti(po vidurnakcio) atskridome ir prie isejimo lauke vairuotojas su mano pavarde.
O kokia cia diena dingsta g.gif juk uzsisakant paciam bilietus pats ir reguliuojiesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 01 12, 13:30)

Kodėl dingsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 12, 14:49)
drinks_cheers.gif
Tenerifeje musu seimai pervezimas gavosi 70lt.Nakti(po vidurnakcio) atskridome ir prie isejimo lauke vairuotojas su mano pavarde.
O kokia cia diena dingsta g.gif juk uzsisakant paciam bilietus pats ir reguliuojiesi g.gif

QUOTE(Fanta* @ 2012 01 12, 14:51)
Kodėl dingsta? g.gif

jei išskristum rytiniame laike, tai būtum vietoj ant pietų ir visa diena tavo. o atskridus naktį, tai tik viešbutin. skrydis tik kartą savaitėj. reiškias kelionė tik 7 arba tik 14 dienų. 14 mums per daug. o kai kelionė tik 7 dienos, tai ta viena diena svarbi
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 01 12, 16:00)
jei išskristum rytiniame laike, tai būtum vietoj ant pietų ir visa diena tavo. o atskridus naktį, tai tik viešbutin. skrydis tik kartą savaitėj. reiškias kelionė tik 7 arba tik 14 dienų. 14 mums per daug. o kai kelionė tik 7 dienos, tai ta viena diena svarbi

Malta, maljorka , kos rodas du skrydžiai per savaitę. Kipras tiek su ryanair tiek ir su organizatoriumi - 1 skrydis per savaitę
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 01 12, 15:02)
Malta, maljorka , kos rodas du skrydžiai per savaitę. Kipras tiek su ryanair tiek ir su organizatoriumi - 1 skrydis per savaitę

Man Kipras svarbus
na, bet neesmė

organizuojamės toliau smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal kuri man atsakytu ar galima pakeist skrydzio data jau isigyjus bilieta?Butent Ryanair kompanijoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 01 12, 14:33)
Mums tai jau sios salys atkrenta. Nenoriu su vaikais naktineti nezinomoj salyje. Nebent per charterinius imti kelione

Carteriai irgi nera patikima, ne naujiena, kad jie ima ir pakeicia skrydzio laikus, sumazina skrydziu kieki ir t.t. Taip, kad jei jau tikrai netinka atvykimo laikas, tada geriau pasirinkti kita krypti. Juolab, kad ir kainos carteriu visai nemielos, geriau jau diena prarasti, nei asmeniui moketi dvigubai ar dar brangiau, nei su ryanairu. Manau, kad prarastumete vien ant bilietu apie pora tukstanciu, jei keturi asmenys skristumete. Netikrinusi kainu rasau, tai gal ir klystu kiek smile.gif
Atsakyti