Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(irisas @ 2012 01 10, 17:56)
Gal kas pastaruoju metu pirko bilietus su mastercard prepaid kortele? Man vakar ir šiandien nepavyko ja atsiskaityti, bandžiau kelis kartus, per tris kompus, bet nepavyko  doh.gif Pinigų buvo daugiau, negu kainavo bilietai.

Jau kažkur po Romos derinat važiuot? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kas pastaruoju metu pirko bilietus su mastercard prepaid kortele? Man vakar ir šiandien nepavyko ja atsiskaityti, bandžiau kelis kartus, per tris kompus, bet nepavyko  doh.gif Pinigų buvo daugiau, negu kainavo bilietai.

matyt skridot į UK, nes ką tik irgi nepavyko nupirkt į Londoną. O į Italiją per Briuselį buvo ok
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 01 10, 20:53)
sveiki, aš su tokiu klausimu, gal jau buvo kalbėta, nebesekiau temų  blush2.gif

paskutiniu metu kai bandau ko ieškot rynair vis išmeta prieš parodant rezultatus, va ką:

[

taip turi būt, deja... manau saugos nuo "klikinimo" programelių. aš tai žliba ant šitų jų raidžių, tai dar tenka po kelis kartus perkraut vaizdą, kol suprantu ką atkartot doh.gif
Atsakyti
Sakykit, kaip su tuo rankiniu bagažu: žinau, kad ten ne viską galima vežti...
Kaip su elektros prietaisais - elektrines žnyples plaukams galima vežtis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 01 10, 22:18)
Sakykit, kaip su tuo rankiniu bagažu: žinau, kad ten ne viską galima vežti...
Kaip su elektros prietaisais - elektrines žnyples plaukams galima vežtis? ax.gif

paziurekit kauno oro uosto puslapy yra tikrai paveikslas ka veztis rankiniame bagaze draudziama.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 10, 17:00)
per praeitą ir šią savaitę lygiai 10 bilietų. be jokių problemų smile.gif

nepavyko nei vakar nei šiandien, kažkas nežinau net kas daros. pirkau kaunas-leeds, kaunas -paris, paris - porto ir nei vienas nepraejo
QUOTE(herbas @ 2012 01 10, 21:59)
matyt skridot į UK, nes ką tik irgi nepavyko nupirkt į Londoną. O į Italiją per Briuselį buvo ok

neskridau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(klaara @ 2012 01 10, 21:58)
Jau kažkur po Romos derinat važiuot? biggrin.gif  ax.gif

nea, prašo savi nupirkt ir deja doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 10 sausio 2012 - 23:05

Taip, tris dienas bandžiau, nusipirkti nepavyko. Parašiau į entropay, štai ką jie man atsakė:
Please note that for some reason which we are not notified about, RyanAir are declining all of our transactions.
May we please ask you to contact them and ask why your transaction is being rejected.
Atsakyti
Cia truputi off topic, bet gal zinot kaip pakeisti kompo nustatymus? Kai bandau atlikti bilietu paieska ir laukiu, kol saugos koda parodys, man ismeta toki teksta (vietoj saugos kodo) ir paieskos rezultatu taip ir nepamatau... unsure.gif

You do not have permission to access this website
if you are using an automated program

http://www.bookryana...urityImage.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliaZ: 11 sausio 2012 - 09:50
Kipras, Malta įrašyti, ania? bet bilietų dar nematyti.
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2012 01 11, 10:01)
Kipras, Malta įrašyti, ania? bet bilietų dar nematyti.

pagal straipsniuką, sakė šiandien pradės prekiauti, bet neradau ir aš dar kol kas. gal vėliau bus
Atsakyti
idedu kas draudziama vezti

http://www.kaunasair...ugumo_taisykles
Atsakyti
Gal kas galetu nupirkti 1 bilietuka be korteless mokescio?
Atsakyti