Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Sveiki,

Gal kas zino, ar Ryanair planuoja atidaryti skrydzius i Gerona? Jie skrenda tik i Barcelona.
Atsakyti
Labukas,
kazkuri anksciau minejo kad bus galima uzsakinet vietas lektuve... gal kas isbandet sita dalyka? kiek apytiksliai kainos tu rezervaciju? smile.gif ir ar tikrai verta imtis priority boarding skrendant stanstedas-kaunas? smile.gif
Atsakyti
Nesamone su tom vietu rezervavimu... Is Vilniaus ir i Vilniu negalima rezervuoti vietu... Tuoj pabandysiu surasti, kur maciau is kur ir i kur galima rezervuoti vietas.

O ziuriu jau pakeite, raso: The option to reserve a seat is available on all Ryanair flights

A reserved seat in row 2 and (emergency exit) rows 1, 16 & 17 can be purchased in advance online or at a call centre for £10/€10 per one way flight. Reserved seats cannot be purchased at the airport. The priority boarding service is included in the above Reserved Seat fee

Tik as kai bandau pirkti vistiek man neleidzia is niekur vietu pasirinkti... Kazin, negi visada reikes skambinti? As tai is Vilniaus ir i Vilniu uzsibukinciau, nes nusibodo lakstyti kaip akis isdegus, kad salia atsisesti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikule... @ 2012 01 10, 16:32)
Labukas,
kazkuri anksciau minejo kad bus galima uzsakinet vietas lektuve... gal kas isbandet sita dalyka? kiek apytiksliai kainos tu rezervaciju? smile.gif  ir ar tikrai verta imtis priority boarding skrendant stanstedas-kaunas? smile.gif

Kaina rezervacijos zmogui 10 eur, tai paskaiciuokit kaip jums apsimoka ax.gif Ar verta imti spresti tik jums. Mes is Vilniaus skridom tai maciau prie priority buriavosi tik mamos su mazuciais vaikais. Matyt su mazais vaikais tikrai verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktukė: 10 sausio 2012 - 15:44
QUOTE(Piktukė @ 2012 01 10, 13:47)
Nesamone su tom vietu rezervavimu... Is Vilniaus ir i Vilniu negalima rezervuoti vietu... Tuoj pabandysiu surasti, kur maciau is kur ir i kur galima rezervuoti vietas.

O ziuriu jau pakeite, raso: The option to reserve a seat is available on all Ryanair flights

A reserved seat in row 2 and (emergency exit) rows 1, 16 & 17 can be purchased in advance online or at a call centre for £10/€10 per one way flight. Reserved seats cannot be purchased at the airport. The priority boarding service is included in the above Reserved Seat fee
Tik as kai bandau pirkti vistiek man neleidzia is niekur vietu pasirinkti... Kazin, negi visada reikes skambinti? As tai is Vilniaus ir i Vilniu uzsibukinciau, nes nusibodo lakstyti kaip akis isdegus, kad salia atsisesti biggrin.gif
Papildyta:
Kaina rezervacijos zmogui 10 eur, tai paskaiciuokit kaip jums apsimoka ax.gif  Ar verta imti spresti tik jums. Mes is Vilniaus skridom tai maciau prie priority buriavosi tik mamos su mazuciais vaikais. Matyt su mazais vaikais tikrai verta.

nu jo jeigu zmogui £10 tai mums abiem iseitu £20... vos ne visa bilieto kaina... doh.gif jauciu reikes imtis priority... nes su nestuke.gif ir su vaiku nesinores ilgai stovet eilej.. doh.gif aciu smile.gif
Atsakyti
Gal kas pastaruoju metu pirko bilietus su mastercard prepaid kortele? Man vakar ir šiandien nepavyko ja atsiskaityti, bandžiau kelis kartus, per tris kompus, bet nepavyko doh.gif Pinigų buvo daugiau, negu kainavo bilietai.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 01 10, 16:56)
Gal kas pastaruoju metu pirko bilietus su mastercard prepaid kortele? Man vakar ir šiandien nepavyko ja atsiskaityti, bandžiau kelis kartus, per tris kompus, bet nepavyko  doh.gif Pinigų buvo daugiau, negu kainavo bilietai.

per praeitą ir šią savaitę lygiai 10 bilietų. be jokių problemų smile.gif
Atsakyti
Gal kas esate uztike kada geriausia pirkti bilietus? kazkada kazkuriame forume buvo kalba, kad berots ketvirtadieni pigiausia? Ar cia tik iliuzija... noriu pirkti bilietus Kaunas-Paryzius-Kaunas
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 01 09, 23:57)
o kada jusu skrydis? kaip gali buti du korteles mokesciai  g.gif

birželio mėn .
neturiu supratimo, dar tokio nesu mačius niekur. šiaip galvoju gal reikia jiems parašyti apie šitą nesąmonę. bet parašyta buvo kad kortelės mokestis už skrydžius pirmyn, ir už skrydžius atgal biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 10, 19:05)
Gal kas esate uztike kada geriausia pirkti bilietus? kazkada kazkuriame forume buvo kalba, kad berots ketvirtadieni pigiausia? Ar cia tik iliuzija... noriu pirkti bilietus Kaunas-Paryzius-Kaunas

na yra tokia teorija kad pigiausi bilietai buna likus du menesiai iki skrydzio
Atsakyti
sveiki, aš su tokiu klausimu, gal jau buvo kalbėta, nebesekiau temų blush2.gif

paskutiniu metu kai bandau ko ieškot rynair vis išmeta prieš parodant rezultatus, va ką:

user posted image

labai nervina vis pastoviai įvedinėt, arba jei darau tolimesnėm dienom, kartais vėl prašo tų kodų doh.gif nesuprantu ar čia rynair sistema ar čia mano bėda kas? g.gif

ir dar, apie sekančią akciją gal kus ką girdėjot? nes dabar keliaujantiems vasario kovo mėn yra. man reiktų bilietų balandžio pradžiai, kaži galvoju kada čia pirkt, laukt vasario turbūt reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 01 10, 21:53)
sveiki, aš su tokiu klausimu, gal jau buvo kalbėta, nebesekiau temų  blush2.gif

paskutiniu metu kai bandau ko ieškot rynair vis išmeta prieš parodant rezultatus, va ką:

labai nervina vis pastoviai įvedinėt, arba jei darau tolimesnėm dienom, kartais vėl prašo tų kodų  doh.gif  nesuprantu ar čia rynair sistema ar čia mano bėda kas?  g.gif

ir dar, apie sekančią akciją gal kus ką girdėjot? nes dabar keliaujantiems vasario kovo mėn yra. man reiktų bilietų balandžio pradžiai, kaži galvoju kada čia pirkt, laukt vasario turbūt reiktų  g.gif

man ir meta sia lentele, cia jau jie kazka sugalvoje...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 10, 21:55)
man ir meta sia lentele, cia jau jie kazka sugalvoje...

Kaip paaiškino Zilvinas75 tai saugos kodas, kad skupiems būtu sunkiau rasti per įvairias sistemas pigių skrydžių, gal netiksliai pacitavau, bet kažkas panašaus biggrin.gif
Atsakyti