Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Fedes @ 2012 01 09, 23:37)
aš truputį savo RyanAir bilietų kainų stebėjimo įspūdžiai pasidalinsiu... prieš savaitę būčiau nusipirkusi 400 litų pigiau, nei vakar vakare. šiandien ryte kainos buvo panašios, vieni papigę papigę, kiti pabrangę, bendroj sumoj vis tiek panašiai, o vakare bac ir žiūriu dviem šimtais pigiau nei ryte... bet, kai pradėjau pirkt, tada jau rodė, kad du kortelės mokesčiai vietoj, jej bohu, vakar rodyto vieno (žiūriu tas pačios dienas, tuos pačus reisus, ir viskas per vieną pirkimą)  doh.gif na, nusipirkau, kol vėl nepabrangino, nes nervai nebelaiko  biggrin.gif

o kada jusu skrydis? kaip gali buti du korteles mokesciai g.gif
Atsakyti
Dabar dariau chek-ina ir man klausimu iskilo. Visu pirma,suvedus asmeninius duomenis,man ismete lentele,kad as ivedziau kazkokia info,kur negali buti ivesta unsure.gif Bet perziurejau info,kad viskas ten kaip turi buti, nebent paso nr reikia rasyti be LTU zymes unsure.gif Paspaudus OK, man leido toliau cekintis.
Ismete man tuos bilietus spausdinimui, kaip ir viskas ok. Bet dabar man vel leidzia cekintis is naujo. Ar cia taip turi buti?

QUOTE(Noya @ 2012 01 10, 00:27)
Dabar dariau chek-ina ir man klausimu iskilo. Visu pirma,suvedus asmeninius duomenis,man ismete lentele,kad as ivedziau kazkokia info,kur negali buti ivesta  unsure.gif Bet perziurejau info,kad viskas ten kaip turi buti, nebent paso nr reikia rasyti be LTU zymes  unsure.gif  Paspaudus OK, man leido toliau cekintis.
Ismete man tuos bilietus spausdinimui, kaip ir viskas ok. Bet dabar man vel leidzia cekintis is naujo. Ar cia taip turi buti?

visdelto, nuejus iki asm informacijos jau cekintis neleidzia. Bet man ta lentele ismesta ramybes neduoda, kad nebutu po to problemu oro uoste unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 10 sausio 2012 - 00:30
turiu klausima gal kas buvot susidure su tuo;as skrendu i lt ir turiu jau bilieta dabar sugalvojau dicki su savim veztis kartu ar man reikes jam pirkti bilieta atskirai pilna kaina?jam 3 metai o bilietai jau pabrange iki £95 siuo metu,o gal butu pigiau juk vaikas ne suauges?cia su ryanair ir arba jeigu maziu imciau reikia bilieta dabar paskambinus dasipirkti ar galesiu tai padaryti pries skrydi orouoste jam 1.5metuku tai kaina nesvyruojanti £20 kadangi jis vietos neturi,o bus pas mane ant keliu
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2012 01 10, 02:35)
turiu klausima gal kas buvot susidure su tuo;as skrendu i lt ir turiu jau bilieta dabar sugalvojau dicki su savim veztis kartu ar man reikes jam pirkti bilieta atskirai pilna kaina?jam 3 metai o bilietai jau pabrange iki £95 siuo metu,o gal butu pigiau juk vaikas ne suauges?cia su ryanair ir arba jeigu maziu imciau reikia bilieta dabar paskambinus dasipirkti ar galesiu tai padaryti pries skrydi orouoste jam 1.5metuku tai kaina nesvyruojanti £20 kadangi jis vietos neturi,o bus pas mane ant keliu

Iki 2 metu bilieto nereikia. Nuo 2 metu - pilna kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 01 10, 01:02)
visdelto, nuejus iki asm informacijos jau cekintis neleidzia. Bet man ta lentele ismesta ramybes neduoda, kad nebutu po to problemu oro uoste  unsure.gif

tai gal print screena pasidaret? kas gi dabar zino ka ten jums ismete

QUOTE(Rikute @ 2012 01 10, 01:35)

vaikams iki 2 metu bilietai kainuoja 70lt

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 01 10, 07:28)
Iki 2 metu bilieto nereikia. Nuo 2 metu - pilna kaina 4u.gif

na kur jau nemokamai doh.gif
Atsakyti
Yra žinių, kad nuo kovo bus skrydžiai į Maltą ir Kiprą

Plačiau

http://www.15min.lt/...6#axzz1ixIhUwM4
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 01 10, 11:22)

savaitgalis Maltoje labai patraukliai atrodo - išleki ketvirtadienį, grįžti sekmadienį - nu super thumbup.gif
Atsakyti
vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 10, 11:43)
savaitgalis Maltoje labai patraukliai atrodo - išleki ketvirtadienį, grįžti sekmadienį - nu super  thumbup.gif

drinks_cheers.gif reik tikėtis, kad ir bilietų kainos bus proto ribose bigsmile.gif
Atsakyti
Labs
gal kas galite pakomentuoti kaip reikia grazinti bilietus? kaip tas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2012 01 10, 13:47)
Labs
gal kas galite pakomentuoti kaip reikia grazinti bilietus? kaip tas vyksta?

niekaip, deja
Ryanair bilietai negražinami, o ir keisti dažniausiai gaunasi brangiau nei naujus pirkti
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2012 01 10, 02:35)

Laba smile.gif

Jei vaikas jau turi 2 metukus skrydzio metu, jam reikes pirkti pilna bilieta ir jis jau tures atskira vieta lektuve. Jam jau priklausys ir vienas nemokamas rankinio bagazo (iki 10 kg) vienetas.
Vaikams (kudikiams) iki 2 metu (24 men.) pilno bilieto pirkti nereikia, taciau yra nustatytas taip vadinamas INFANT FEE, kuris yra 20 GBP (svaru) arba 20 EUR, dar gali buti 70 LTL, na cia jau skirtingomis valiutomis kaip is kokios salies skrendama. Sis mokestis yra i viena puse. Jei reikes daugiau skrydziu, atitinkamai reikes ir vel moketi ta mokesti kiekvienam kitam skrydziui. Vaikams iki 2 metu atskira vieta lektuve nepriklauso, taip pat ir rankinis bagazas iki 10 kg nepriklauso. Taciau nemokamai galima veztis tarkim vezimeli.
Keliaujant su vaikais iki 2 metu yra gerai tai, kad gali su tokio amziaus vaikuciu nuspresti skristi kad ir ta pacia diena. Atvykus i oro uosta pries registruojantis skrydziui pirmiausia reikia eiti i oro uoste esancias Ryanair kasas ir pasakyti kad kartu vezates kudiki iki 24 men. Tuomet jums israsys papildoma bilieteli kaip prieda prie jusu mamos ar tecio aviabilieto, ten vietoje ir susimokesite INFANT fee mokesti.
Vat vaikuciui kuriam jau yra 3 metai teks pirkti bilieteli jau dabar arba atvykus i oro uosta (aisku jei bus laisvu vietu lektuve, todel nerizikuociau). Pirkciau dabar. mirksiukas.gif
Atsakyti