Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2012 01 04, 12:21)
Fotografai fotografų akimis
mano galva, tai gal vis dėlto reiktų kokios užuominos, kad fotografuojamas fotografas, fotografas mėgėjas- galbūt kokia detalė, susijusi su fotoaparatu, fotografija; fonas, susijęs su tuo pomėgiu ir pan., nebūtinai būtent fotoaparatas 4u.gif

is akiu matysis biggrin.gif

nors as nedalyvauju, bet mano nuomone, kokio velnio dirbtinai ta fotika kist?smile.gif imi ir fotkini zmogu kaip ji mato kitas. ir tiek.
Atsakyti
Ir aš su klausimu- ar tik temos dalyvių portretai turi buti? T.y., kaip supratau fotografuojantieji- dalyviai, o kaip fotografuojamieji ("modeliai")?
Londono meete gali buti pora merginų iš anksčiau dalyvavusių čia ir pažengusių temoj ax.gif
Atsakyti
sveikos,
tvarkau pirmos šių metų dienos nuotraukas, visokius apsnigtus krūmelius ir t.t
Noriu paklausti, ar jums ži0risi šita foto g.gif :
user posted image

jei neatsibodo tos visokios mano šakelės, daugiau flickr.
būčiau dėkinga už nuomones ax.gif
Atsakyti
Vakar neturejau ka fotografuoti... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 04, 14:58)
Vakar neturejau ka fotografuoti...  smile.gif

Man patiko, žaismingai žiūrisi, fonas gražiai išlietas.
Tokia visai tiktų pavyzdiniam pirmam namų darbui su fokusu į pirmą, po to į antrą ir į trečią. Būtų toks netradicinis ND. (čia šiaip toks pamąstymas, nes kol kas neatsiskaičiau dar jums su namų darbais blush2.gif nors padariau jau gal po kokis 6 skirtingų daiktų variantus, bet neįdomus, nenoriu rodyt biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 04 sausio 2012 - 14:17
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 04, 13:31)
sveikos,
tvarkau pirmos šių metų dienos nuotraukas, visokius apsnigtus krūmelius ir t.t
Noriu paklausti, ar jums ži0risi šita foto  g.gif :
http://farm8.staticf..._f923dfb4d3.jpg
jei neatsibodo tos visokios mano šakelės, daugiau flickr.
būčiau dėkinga už nuomones  ax.gif

Man tai nesižiūri blush2.gif
Nieko nesako ta nuotrauka, tiesiog šakelė ir tiek. Dar sakyčiau gal fokuso trūksta? Arba be akinių ryškumo mano akys nepagauna biggrin.gif
Flickre turit geresnių nuotraukų (Bet ne šakelių) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tecum: 04 sausio 2012 - 14:35
Labukas smile.gif
Naujuju metu isvakarese fotografavau tokia faina, silta seima smile.gif taip smagu buvo juos ir fotografuoti, ir paplepeti prie arbatos puodelio, net namo eiti nesinorejo smile.gif
Parodau kelias nuotraukas blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 04, 14:39)
Labukas smile.gif
Naujuju metu isvakarese fotografavau tokia faina, silta seima smile.gif taip smagu buvo juos ir fotografuoti, ir paplepeti prie arbatos puodelio, net namo eiti nesinorejo smile.gif
Parodau kelias nuotraukas  blush2.gif

foto mielos, bet man nepatinka spalvos, turbūt reiktu kaltinti WB, visose man per daug geltona, o antroje veidukas mėlynas. Aš pati labai pykstuosi su spalvomis paskutiniu metu, nebesusitvarkau visiškai tai kad tik pabumbėti galiu smile.gif))
Atsakyti
Senokai rodžiau kažką, tai manau pats metas dozę malkų gaut į savo daržą biggrin.gif
Tarkit žodį. Tulpių sakysit, kad nereikėjo turbūt biggrin.gif Aš ir pati nebežinau tinka jos ar ne. Tada atrodė, kad bus visai nieko.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 04, 14:46)
foto mielos, bet man nepatinka spalvos, turbūt reiktu kaltinti WB, visose man per daug geltona, o antroje veidukas mėlynas. Aš pati labai pykstuosi su spalvomis paskutiniu metu, nebesusitvarkau visiškai tai kad tik pabumbėti galiu smile.gif))

Aciu 4u.gif as niekaip negaliu suprasti del tu spalvu gerai ar blogai jos, viena karta ziuri gal gerai atrodo, kita gal nelabai biggrin.gif Reikes dar su PS dar karta pazaisti, pabandysiu pataisyti smile.gif
Atsakyti
dėkui visoms už gerus žodžius mano foto ir malonu,kad kažkam patiko 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 01 04, 12:52)
Turiu klausimuką apie metų projektą Fotografai fotografų akimis.
Pati nebežinau, tad klausiu kaip jūs darysit. Ar būtinas fotografuojamojo rankose fotoaparatas? Ar tiesiog lai būna tai portretai tų žmonių, kurie paprastai stovi kitoje objektyvo pusėje. Nesvarbu su fotoaparatu ar be.

aš manau reikia daryti tiesiog portretus,kam tas fotikas smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 04, 13:26)

mano manymu tai viena geriausiu tavo fs. visu pirma dekingas modelis. tavo sese labai gerai pozuoja, grazi. patiko taipogi jb, visko pakankamai - kontrasto, seseliu; graziai suzaidei su shviesa ir pozos idomios. nezinau, bet man labai patiko.
su spalvom maziau. blankios. nors ir megstu tokias, kazhko truko. o kur jb, su kelnaitem, paskutines, cia jb juostele? ar konvertavai? labai skanus jb.

dėkui labai,na turi būti kažkur tobulėjimas,tai džiaugiuosi,kad yra geriau nei anksčiau mirksiukas.gif 4u.gif
taip čia jb juostelė ir jei neklystu tai lucky ,bijau sumeluoti,nes tai fotosesijai naudojau ne vieną juostelę,bet jo tikrai lucky,tai visgi fotografavau su expo korekcija,dariau šiek tiek tamsiau,tada skanuodama dariau kad butu jokiu korekciju,tiesiog švelniai,o jau tada su ps dariau visą korekciją,kad kuo gražiau šešėliai išlįstų,kai kur net su keliais sluoksniais,skirtingom expozicijom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tecum @ 2012 01 04, 15:53)
Senokai rodžiau kažką, tai manau pats metas dozę malkų gaut į savo daržą biggrin.gif
Tarkit žodį. Tulpių sakysit, kad nereikėjo turbūt biggrin.gif Aš ir pati nebežinau tinka jos ar ne. Tada atrodė, kad bus visai nieko.

Na, jei jau sakot kritikos, tai sakau savo kuklią nuomonę ax.gif
Apie 1. Tos tulpės tikrai nelabai tinka čia. Poza modeliui atrodo nepatogi. Mano galva, per daug viršaus, rėžčiau per pusę tą erdve virš galvos.
2. Ar nebandėt kvadrato? Arba prikirpt dešinį šoną šiek tiek, man dešinės per daug.
3. Įdėja faina, tik galėtų būti vienspalvis arba ramesnis fonas po nuotrauka, dabar lyg per daug marga.
4. Nepatinka tas vamzdis fone, lyg dalina nuotrauką vertikaliai, įdomu kaip atrodytų nuklonavus g.gif
Atsakyti