Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labuka. Sveikinuos jau 2012iuose. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Fotografija uzmetus. Nei laiko nei noro neturiu. Pas mus tamsu ir lyja be perstojo. Lengva depresija apnikus, nors jau fotoaparata i rankas tikrai paimt noreciau. cool.gif

Memories Of Autumn

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 03, 20:20)
Labuka. Sveikinuos jau 2012iuose.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Fotografija uzmetus. Nei laiko nei noro neturiu. Pas mus tamsu ir lyja be perstojo. Lengva depresija apnikus, nors jau fotoaparata i rankas tikrai paimt noreciau.  cool.gif
Memories Of Autumn

man tai patinka, tik gal tekstūros čiut mažiau norėtusi matyti ir turbūt kvadrata daryčiau, bet šiaip mielai žiūrisi
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 03, 15:41)
na va dar kai ką leido publikuoti,tai kol leidžia tol rodausi  lotuliukas.gif kai jau nusibosiu rėkit  doh.gif

Labai gražu, moteriška taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 03, 18:43)
pritariu smile.gif
apšvietimas labai patinka smile.gif
4u.gif

QUOTE(jlclove @ 2012 01 03, 20:50)
Kikirike, Say, man labai patiko bigsmile.gif

dėkui merginos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2012 01 03, 22:01)
Labai gražu, moteriška taip  wub.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 03, 20:20)

Memories Of Autumn

švelniai labai, minkšai.

Truputis žiemos iš pernykščių kadrų

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 03, 17:25)
Sveika,
manau pradėk nuo šitos temos pirmo puslapio,kur yra labai daug informacijos ir nuorodų ir svarbiausia namų darbai,kuriuose atlikus net akyse gali prašviesėti ir kelia nušviesti teisingo fotografavimo link  thumbup.gif o jei kas nesigauna merginos visada padeda  4u.gif

Aciu 4u.gif

Na kiek maciau jusu foto tai jau man aukstas pilotazas, mano akiai labai labai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2012 01 03, 23:05)
Aciu  4u.gif

Na kiek maciau jusu foto tai jau man aukstas pilotazas, mano akiai labai labai  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

dėkui labai blush2.gif na nežinau ar tai aukštas pilotažas blush2.gif o jei iš paskutinės fotosesijos,tai čia net neskaitmena mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

pradėjau dirbti, tai fotikas dulka spintoj... Gal savaitgalį išsitrauksiu ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 01 03, 09:32)
Laba,

ar daug dar negavusių mainų foto?

Aš dar negavau sad.gif

Siunčiau siuntinuką (ne foto) į Švediją, tai gruodžio 11 dieną iš LT išvažiavo jis, bet po šiai dienai dar ne Švedijoj...

QUOTE(pandre @ 2012 01 03, 19:31)
Plumerija, jei galetum permesk filmuka rusu kalbele i skype sania.vu
Buciau bais dekinga  blush2.gif

Parašiau Tau AŽ
Atsakyti
Kikirike, Sayonara, patiko jūsų foto.

Maggie, foto, kur aš tau suruošiau, Kikirikei nukeliaus, o paskui jūs pasidalinsit. Ir Ievukui ten sudėjau viską. Turėtų šiaip pasirodyti jau, prieš Kalėdas vistik siunčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 sausio 2012 - 22:44
QUOTE(Yvette @ 2012 01 03, 23:44)
Kikirike, Sayonara, patiko jūsų foto.

Maggie, foto, kur aš tau suruošiau, Kikirikei nukeliaus, o paskui jūs pasidalinsit. Ir Ievukui ten sudėjau viską. Turėtų šiaip pasirodyti jau, prieš Kalėdas vistik siunčiau.

Dėkui 4u.gif

Maggie,Ievukis - jau šiandien turiu Yvettes siuntinuką bigsmile.gif ačiūūū labai 4u.gif Merginos susisieksim ir kažkaip jums perduosiu 4u.gif
Atsakyti
Patarkavimui:
user posted image

Antrosios foto ideja skolinausi is Laukines biggrin.gif

Is paskutiniuju keltu soy ir Kikirikes foto patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 04 sausio 2012 - 01:08
Sveikos smile.gif
Aš su tokiu klausimu.... gal kas susidūrėt?
Ar apsimoka remontuoti 50-tuką? (Maniškis Canon 50mm - f/1.8)
Kažin kokios remonto kainos.
Gedimas nėr didelis, prastai fokusuoja, dažnai išvis jokio ryškumo nebūna. Nebuvo kritęs schmoll.gif

neiste, man patiko emocija vaikų, bet ryškumo norisi daugiau blush2.gif
Atsakyti