Labuka. Sveikinuos jau 2012iuose.
Fotografija uzmetus. Nei laiko nei noro neturiu. Pas mus tamsu ir lyja be perstojo. Lengva depresija apnikus, nors jau fotoaparata i rankas tikrai paimt noreciau.
Memories Of Autumn
QUOTE(kristukass @ 2012 01 03, 20:20)
Labuka. Sveikinuos jau 2012iuose.
Fotografija uzmetus. Nei laiko nei noro neturiu. Pas mus tamsu ir lyja be perstojo. Lengva depresija apnikus, nors jau fotoaparata i rankas tikrai paimt noreciau.
Memories Of Autumn
Memories Of Autumn
man tai patinka, tik gal tekstūros čiut mažiau norėtusi matyti ir turbūt kvadrata daryčiau, bet šiaip mielai žiūrisi
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 03, 15:41)
na va dar kai ką leido publikuoti,tai kol leidžia tol rodausi kai jau nusibosiu rėkit
Labai gražu, moteriška taip
QUOTE(mamagute @ 2012 01 03, 18:43)
QUOTE(jlclove @ 2012 01 03, 20:50)
Kikirike, Say, man labai patiko
dėkui merginos
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2012 01 03, 22:01)
Labai gražu, moteriška taip
dėkui
QUOTE(kristukass @ 2012 01 03, 20:20)
švelniai labai, minkšai.
Truputis žiemos iš pernykščių kadrų
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 03, 17:25)
Sveika,
manau pradėk nuo šitos temos pirmo puslapio,kur yra labai daug informacijos ir nuorodų ir svarbiausia namų darbai,kuriuose atlikus net akyse gali prašviesėti ir kelia nušviesti teisingo fotografavimo link o jei kas nesigauna merginos visada padeda
manau pradėk nuo šitos temos pirmo puslapio,kur yra labai daug informacijos ir nuorodų ir svarbiausia namų darbai,kuriuose atlikus net akyse gali prašviesėti ir kelia nušviesti teisingo fotografavimo link o jei kas nesigauna merginos visada padeda
Aciu
Na kiek maciau jusu foto tai jau man aukstas pilotazas, mano akiai labai labai
QUOTE(aves @ 2012 01 03, 23:05)
Aciu
dėkui labai na nežinau ar tai aukštas pilotažas o jei iš paskutinės fotosesijos,tai čia net neskaitmena
Labos
pradėjau dirbti, tai fotikas dulka spintoj... Gal savaitgalį išsitrauksiu
Aš dar negavau
Siunčiau siuntinuką (ne foto) į Švediją, tai gruodžio 11 dieną iš LT išvažiavo jis, bet po šiai dienai dar ne Švedijoj...
Parašiau Tau AŽ
pradėjau dirbti, tai fotikas dulka spintoj... Gal savaitgalį išsitrauksiu
QUOTE(Yvette @ 2012 01 03, 09:32)
Aš dar negavau
Siunčiau siuntinuką (ne foto) į Švediją, tai gruodžio 11 dieną iš LT išvažiavo jis, bet po šiai dienai dar ne Švedijoj...
QUOTE(pandre @ 2012 01 03, 19:31)
Plumerija, jei galetum permesk filmuka rusu kalbele i skype sania.vu
Buciau bais dekinga
Buciau bais dekinga
Parašiau Tau AŽ
QUOTE(Yvette @ 2012 01 03, 23:44)
Kikirike, Sayonara, patiko jūsų foto.
Maggie, foto, kur aš tau suruošiau, Kikirikei nukeliaus, o paskui jūs pasidalinsit. Ir Ievukui ten sudėjau viską. Turėtų šiaip pasirodyti jau, prieš Kalėdas vistik siunčiau.
Maggie, foto, kur aš tau suruošiau, Kikirikei nukeliaus, o paskui jūs pasidalinsit. Ir Ievukui ten sudėjau viską. Turėtų šiaip pasirodyti jau, prieš Kalėdas vistik siunčiau.
Dėkui
Maggie,Ievukis - jau šiandien turiu Yvettes siuntinuką ačiūūū labai Merginos susisieksim ir kažkaip jums perduosiu