Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos ax.gif As ir bandysiu pas jus ilyst i tema smile.gif Turiu Canon 550D , vis po biski pafotkinu, dabar pradejau galvoti apie nauja objektyva , labai suzavejo makro fotografija wub.gif blush2.gif Gavu cia toki pasiulyma pirkti 55-200 f/4.5-5.6 II USM , gal kas nors atsiliepimu kokiu galit ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2012 01 03, 17:00)
Svajone  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ačiū!!!!!!

Gavau nuotraukas  bigsmile.gif Labai džiaugiuosi  thumbup.gif  wub.gif

jėėėė thumbup.gif
Papildyta:
pagaliau tema atgijo, darbų naujų matyti thumbup.gif smaguma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2012 01 03, 18:13)
Sveikos  ax.gif  As ir bandysiu pas jus ilyst i tema smile.gif Turiu Canon 550D , vis po biski pafotkinu, dabar pradejau galvoti apie nauja objektyva , labai suzavejo makro fotografija  wub.gif  blush2.gif  Gavu cia toki pasiulyma pirkti 55-200 f/4.5-5.6 II USM , gal kas nors atsiliepimu kokiu galit ?  blush2.gif

Bijau ir nusikalbėti.. Mažai dar apie objektyvus žinau. Bet gi Canon 550D tinka objektyvai su EF - EF-S jungtimis?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 03, 20:37)
Bijau ir nusikalbėti.. Mažai dar apie objektyvus žinau. Bet gi Canon 550D tinka objektyvai su EF - EF-S jungtimis?

blush2.gif blush2.gif oj as tai nzn, norit pasakyti sitas objektyvas netiks mano fotikui? tiesiog pirmas objektyvas tai nelb zn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2012 01 03, 18:13)
Sveikos  ax.gif  As ir bandysiu pas jus ilyst i tema smile.gif Turiu Canon 550D , vis po biski pafotkinu, dabar pradejau galvoti apie nauja objektyva , labai suzavejo makro fotografija  wub.gif  blush2.gif  Gavu cia toki pasiulyma pirkti 55-200 f/4.5-5.6 II USM , gal kas nors atsiliepimu kokiu galit ?  blush2.gif

QUOTE(emile_respect @ 2012 01 03, 18:49)
blush2.gif  blush2.gif  oj as tai nzn, norit pasakyti sitas objektyvas netiks mano fotikui? tiesiog pirmas objektyvas tai nelb zn  4u.gif

jeigu domina macro tai tavo pasirinktas objektyvas netinkamas, o EF-S yra objektyvai, skirti mažoms matricoms (1.6 crop) tad tavo fotikui jis tinkamas.
Atsakyti
Taip ir buvo. Nusikalbėjau. blush-anim-cl.gif Tinka šis objektyvas. O daugiau apie jį gal kas nors kitas papasakos.
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 31, 11:02)

Turiu rusiškai, jei tinka, galiu per skaipą permest po švenčių 4u.gif

Plumerija, jei galetum permesk filmuka rusu kalbele i skype sania.vu
Buciau bais dekinga blush2.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 01 03, 10:32)
Laba,

ar daug dar negavusių mainų foto?

As dar negavau verysad.gif

Dosa, su Mamiya susipazistu maloniai ir atsargiai, todel rezultatai leti...bet, oj, koks mielas daiktas...tik neskubu su juo...noriu ramiai...
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 03, 21:05)
jeigu domina macro tai tavo pasirinktas objektyvas netinkamas, o EF-S yra objektyvai, skirti mažoms matricoms (1.6 crop) tad tavo fotikui jis tinkamas.

Kad netinka makro tai galvojau smile.gif doh.gif Galvoju gal pries makro dar pazaist seip su kitokiu objektyvu kol ismoksiu geriau fotkint blush2.gif
Atsakyti
Kikirike, Say, man labai patiko bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2012 01 03, 19:44)
Kad netinka makro tai galvojau smile.gif  doh.gif  Galvoju gal pries makro dar pazaist seip su kitokiu objektyvu kol ismoksiu geriau fotkint  blush2.gif

žiūrint ką fotografuosit , bet šiaip nemanau, kad šis objektyvas Jus džiugins
Atsakyti
Labutis,

QUOTE(Yvette @ 2012 01 03, 09:32)
Laba,

ar daug dar negavusių mainų foto?

Aš negavau dar wub.gif Bet ir kiniečio vienas siuntinukas kažkur klajoja doh.gif Nors prieš Naujus myniau į paštą vos ne kasdien. Pažįsta mane ten jau blush2.gif Žodžiu, jei kuri siuntėt man brūkštelkit AŽ eisiu paštan pasmalsauti, gal lapuką pamiršo per šventes palikt dėžutėj...
Smagu, rasti gražių foto čia.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 03, 22:02)
žiūrint ką fotografuosit , bet šiaip nemanau, kad šis objektyvas Jus džiugins

dekui uz nuomone smile.gif
Atsakyti