Sveikos As ir bandysiu pas jus ilyst i tema Turiu Canon 550D , vis po biski pafotkinu, dabar pradejau galvoti apie nauja objektyva , labai suzavejo makro fotografija Gavu cia toki pasiulyma pirkti 55-200 f/4.5-5.6 II USM , gal kas nors atsiliepimu kokiu galit ?
QUOTE(Rico @ 2012 01 03, 17:00)
jėėėė
Papildyta:
pagaliau tema atgijo, darbų naujų matyti smaguma
QUOTE(emile_respect @ 2012 01 03, 18:13)
Sveikos As ir bandysiu pas jus ilyst i tema Turiu Canon 550D , vis po biski pafotkinu, dabar pradejau galvoti apie nauja objektyva , labai suzavejo makro fotografija Gavu cia toki pasiulyma pirkti 55-200 f/4.5-5.6 II USM , gal kas nors atsiliepimu kokiu galit ?
Bijau ir nusikalbėti.. Mažai dar apie objektyvus žinau. Bet gi Canon 550D tinka objektyvai su EF - EF-S jungtimis?
QUOTE(Ka @ 2012 01 03, 20:37)
Bijau ir nusikalbėti.. Mažai dar apie objektyvus žinau. Bet gi Canon 550D tinka objektyvai su EF - EF-S jungtimis?
oj as tai nzn, norit pasakyti sitas objektyvas netiks mano fotikui? tiesiog pirmas objektyvas tai nelb zn
QUOTE(emile_respect @ 2012 01 03, 18:13)
QUOTE(emile_respect @ 2012 01 03, 18:49)
oj as tai nzn, norit pasakyti sitas objektyvas netiks mano fotikui? tiesiog pirmas objektyvas tai nelb zn
jeigu domina macro tai tavo pasirinktas objektyvas netinkamas, o EF-S yra objektyvai, skirti mažoms matricoms (1.6 crop) tad tavo fotikui jis tinkamas.
Taip ir buvo. Nusikalbėjau. Tinka šis objektyvas. O daugiau apie jį gal kas nors kitas papasakos.
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 31, 11:02)
Plumerija, jei galetum permesk filmuka rusu kalbele i skype sania.vu
Buciau bais dekinga
QUOTE(Yvette @ 2012 01 03, 10:32)
As dar negavau
Dosa, su Mamiya susipazistu maloniai ir atsargiai, todel rezultatai leti...bet, oj, koks mielas daiktas...tik neskubu su juo...noriu ramiai...
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 03, 21:05)
jeigu domina macro tai tavo pasirinktas objektyvas netinkamas, o EF-S yra objektyvai, skirti mažoms matricoms (1.6 crop) tad tavo fotikui jis tinkamas.
Kad netinka makro tai galvojau Galvoju gal pries makro dar pazaist seip su kitokiu objektyvu kol ismoksiu geriau fotkint
Kikirike, Say, man labai patiko
QUOTE(emile_respect @ 2012 01 03, 19:44)
Kad netinka makro tai galvojau Galvoju gal pries makro dar pazaist seip su kitokiu objektyvu kol ismoksiu geriau fotkint
žiūrint ką fotografuosit , bet šiaip nemanau, kad šis objektyvas Jus džiugins
Labutis,
Aš negavau dar Bet ir kiniečio vienas siuntinukas kažkur klajoja Nors prieš Naujus myniau į paštą vos ne kasdien. Pažįsta mane ten jau Žodžiu, jei kuri siuntėt man brūkštelkit AŽ eisiu paštan pasmalsauti, gal lapuką pamiršo per šventes palikt dėžutėj...
Smagu, rasti gražių foto čia.
QUOTE(Yvette @ 2012 01 03, 09:32)
Aš negavau dar Bet ir kiniečio vienas siuntinukas kažkur klajoja Nors prieš Naujus myniau į paštą vos ne kasdien. Pažįsta mane ten jau Žodžiu, jei kuri siuntėt man brūkštelkit AŽ eisiu paštan pasmalsauti, gal lapuką pamiršo per šventes palikt dėžutėj...
Smagu, rasti gražių foto čia.
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 03, 22:02)
žiūrint ką fotografuosit , bet šiaip nemanau, kad šis objektyvas Jus džiugins
dekui uz nuomone