QUOTE(Yvette @ 2012 01 11, 23:20)
o kodėl būtina idėja, pasakojimas?
Vėl užkeliama temos kartelė. Pradžiamokslis gi. Varom naujai prisijungusius ND atlikinėti ir iškart prašom idėjų prisistatymo nuotraukose. prisiminkim gi save, naujai prisijungusią. Kritika yra gerai, bet susakant technines klaidas, jei tokių yra, o nekalbant iškart apie idėjos trūkumą.
Duokit gi žmonėms laiko, suvokti į kokią sektą veliasi
Vėl užkeliama temos kartelė. Pradžiamokslis gi. Varom naujai prisijungusius ND atlikinėti ir iškart prašom idėjų prisistatymo nuotraukose. prisiminkim gi save, naujai prisijungusią. Kritika yra gerai, bet susakant technines klaidas, jei tokių yra, o nekalbant iškart apie idėjos trūkumą.
Duokit gi žmonėms laiko, suvokti į kokią sektą veliasi
Sutinku su tavim tu turi pedagoginių sugebėjimų, moki gražiai dėstyt, ypač pradžiamoksliams..nepyksti, nemoralizuoji, bet kažkaip ramiai atsisėdi ir išaiškini, kokią užduotėlę sumąstai, vat už tai didelė pagarba tau atsiimu savo žodžius dėl idėjos, išties yra svarbesnių dalykų norint padaryt tiesiog gražią nuotrauką, techniškai tvarkingą...
o la la la, dėkui už komentarą mano nuotraukoms
QUOTE(Maggie @ 2012 01 12, 10:13)
man geriausiai pavyko panning'as su dviratininkais, pvz:
(gal ir ne visai pavyko, bet situo rezultatu likau jau patenkinta)
o cia PS gudrybe (nedirbu su juo, bet cia pabandziau, ar verta vargti pannint, jei su PS tas padaroma atskiram layeryje per 1min... nusprendziau, kad neverta)
(gal ir ne visai pavyko, bet situo rezultatu likau jau patenkinta)
o cia PS gudrybe (nedirbu su juo, bet cia pabandziau, ar verta vargti pannint, jei su PS tas padaroma atskiram layeryje per 1min... nusprendziau, kad neverta)
super, kad pasidalinai savo patirtim ir info ...žinau, kad galima panningą uždėti su PS (nebandžiau dar, tik skaityt teko), bet vat to aš ir nenoriu...noriu pati taip sakant... išbandyt...perkąst ir techninę pusę ir kadrą pagauti.