Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 01 11, 23:20)
o kodėl būtina idėja, pasakojimas?

Vėl užkeliama temos kartelė. Pradžiamokslis gi. Varom naujai prisijungusius ND atlikinėti ir iškart prašom idėjų prisistatymo nuotraukose. prisiminkim gi save, naujai prisijungusią. Kritika yra gerai, bet susakant technines klaidas, jei tokių yra, o nekalbant iškart apie idėjos trūkumą.
Duokit gi žmonėms laiko, suvokti į kokią sektą veliasi biggrin.gif

Sutinku su tavim drinks_cheers.gif tu turi pedagoginių sugebėjimų, moki gražiai dėstyt, ypač pradžiamoksliams..nepyksti, nemoralizuoji, bet kažkaip ramiai atsisėdi ir išaiškini, kokią užduotėlę sumąstai, vat už tai didelė pagarba tau 4u.gif atsiimu savo žodžius dėl idėjos, išties yra svarbesnių dalykų norint padaryt tiesiog gražią nuotrauką, techniškai tvarkingą...

o la la la, dėkui už komentarą mano nuotraukoms 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 12, 10:13)
man geriausiai pavyko panning'as su dviratininkais, pvz:
(gal ir ne visai pavyko, bet situo rezultatu likau jau patenkinta)

o cia PS gudrybe (nedirbu su juo, bet cia pabandziau, ar verta vargti pannint, jei su PS tas padaroma atskiram layeryje per 1min... nusprendziau, kad neverta)

super, kad pasidalinai savo patirtim ir info drinks_cheers.gif ...žinau, kad galima panningą uždėti su PS (nebandžiau dar, tik skaityt teko), bet vat to aš ir nenoriu...noriu pati taip sakant... tongue.gif išbandyt...perkąst ir techninę pusę ir kadrą pagauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 12 sausio 2012 - 10:55
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 12, 10:53)
aš žiūrėjau žiūrėjau, bet nepatiko aprašyme šis punktas
atlaiko iki 325 g.

net įdomu pasidarė kiek normalus fotoaparatas su objektyvu vid. sveria ? g.gif

gerai, kad paskaitei, aš nebūčiau susiprotėjus skaityt biggrin.gif tai ko gero daugiau sveria, čia bus muilinėm..
Atsakyti
maggie, aš neimčiau žinok schmoll.gif

QUOTE(Smilguna @ 2012 01 12, 10:40)

tas, kur kontrasto daugiau mirksiukas.gif dėl kitos kritikos, pritariu maggie ax.gif

kitą kartą dėk foto tiesiai į temą, labiau pastebės ir bus lengviau komentuojant, kai matosi abu kadrai vienas po kito, nei atskiras nuorodas atidarinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 12, 10:17)

Turbūt daugelis žino, kaip fotografuoti su muiline sunku, visi galbūt nuo jos ir pradėjom, bet kartais susidaro tokia nuomonė, kad čia laukiami tik tie kurie fotografuoja tik pačiu geriausiu fotoaparatu ir ateina vos ne profai. AŠ NORIU MOKYTIS 4u.gif

tikrai ne viena nuo muilinės pradėjom... Taigi praktikuokis ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 12, 11:44)
1. ka manote? smile.gif [url=https://beta.lt/visa-lietuva/akcija/7337811/39-litai-uz-99-litu-vertes-

2. man 2, nors ten ishdegimu yra. ir mano manymu per daug nurezhta tiek virshaus, tiek apacios, vos vos daugiau noretusi. nes pailga foto tokia gavosi.

1. Aš tokį daiktą jau anksčiau buvau žiūrėjus. Bet man nepakankamai patikimai pasirodė. Kokiai nedidelei muilinei tai liux, veidrodinio neišlaikytų, atlaiko svorį tik iki 325 g.

2. Man visai patinka, kad pailga, tokia ne standartinė (kadangi vistiek nespauzdinsiu, tai gali būt ir pailga). Tokią kompoziciją pasirinkau, nes apačios tik tiek paėmiau, o viršuj gerai neapsižiūrėjau ir šiek tiek nurėžiau pakaušį doh.gif Tai teko kirpt viršuj beveik iki antakių, kad normaliau atrodytų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 12, 11:55)
gerai, kad paskaitei, aš nebūčiau susiprotėjus skaityt  biggrin.gif  tai ko gero daugiau sveria, čia bus muilinėm..

dAMN. musu fotikai apytixliai (be obj) sveria apie 600-700gr. tad cia muilinem. gaila.
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 12, 09:17)

Turbūt daugelis žino, kaip fotografuoti su muiline sunku, visi galbūt nuo jos ir pradėjom, bet kartais susidaro tokia nuomonė, kad čia laukiami tik tie kurie fotografuoja tik pačiu geriausiu fotoaparatu ir ateina vos ne profai. AŠ NORIU MOKYTIS 4u.gif

patikėk kiek sugeba muilinės, kai moki su jomis naudotis smile.gif buvau iš puskės pasiskolinus paprastutį senutį superzoomą, ir aš buvau maloniai nustebinta jo galimybėmis smile.gif tiesiog muilinėmis, kaip ir veidrodiniais, reikia išmokti naudotis, ir mokėti išnaudoti visas galimybes.. aišku, nesakau, kad jis pranoks veidrodinių kokybę, bet fotografuojant palankiomis sąlygomis, kai yra pakankamai šviesos, tai galutiniame rezultate, neatskirsi, kur čia su veidrodiniu fotkinta, kur čia su muilnuke.. tai lysk iš to tamsaus kambario, ir visų pirma išmok fotkint palankiomis sąlygomis.. kai išmoksi, tada jau lysk į prieblandą..

p.s. prastomis apšvietimo sąlygomis padaryti kokybišką nuorauką su veidrodiniu, reikalauja taip pat daug žinių ir įgūdžiu.. paspaust mygtuko neužteks
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 01 10, 20:15)
taigi canon'ą reikia keist į nikon'ą, nes pastarieji geresni, nūūū!  biggrin.gif

reiškias aš irgi pasiduodu mados bangai, bet nebe pirmą kartą pasisakysiu, kad džiaugiuosi, jog turiu canon'ą, nes dabar tikrai žinau, kad kitas fotikas bus nikon'as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 12, 10:13)
man geriausiai pavyko panning'as su dviratininkais, pvz:

Nerealiai bigsmile.gif Su PS darytoj foto dviratininkas greičiau važiuoja biggrin.gif Pasiiešksiu ir aš info kaip tai daroma smile.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 01 12, 11:13)
reiškias aš irgi pasiduodu mados bangai, bet nebe pirmą kartą pasisakysiu, kad džiaugiuosi, jog turiu canon'ą, nes dabar tikrai žinau, kad kitas fotikas bus nikon'as smile.gif

Nesuprantu ką Jūs dirbat, kad leist sau tokią pabangą, iš vienos stovyklos bėgt į kitą???? Čia gi super brangu pakeisti visą techniką.. O tikslo, nu niekaip nesuprantu.

Aj, dėl stovo, tokių pilnas ebėjus ir gal net pigiau. 4u.gif Bet jie mažiukai juk..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 sausio 2012 - 11:19
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 01 12, 11:13)

o aš džiaugiuosi, kad turiu pentaxą, ir į kitą stovyklą nesiruošiu bėgt tongue.gif

šiaip labiausiai tai Kiev'u džiaugiuosi , visa kita - pofik biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti