Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2012 01 03, 16:41)
na va dar kai ką leido publikuoti,tai kol leidžia tol rodausi  lotuliukas.gif kai jau nusibosiu rėkit  doh.gif

Labai gražus modelis ta tavo sesė bigsmile.gif Patiko kompozicija, šviesa. Vienu žodžiu - gražu.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 03, 13:46)
nuojauta? o tai kazhkoks pranesimas ateina, kad buvo kazhkas gauta ar ne? nes as nieko negavau dar unsure.gif

Aš kažką maišau arba ne, bet regis sakei, kad nedalyvauji mainuose šiais metais.. unsure.gif Buvai įsirašiusi į sąrašą, bet paskui regis prašei išbraukti.. Jezus, aš sėdžiu dabar išsigandusi... ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 03, 16:48)
nu gerai, aš irgi ateinu su vizualizacija, kad neišmestumėt iš temos

thumbup.gif 4u.gif

Smilguna,Paluri - dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 03, 15:10)
išbandyk dar kitą labą smile.gif

na manau labas labiau dėl spalvų grybauja, o šviesuma tai daugelis ant kompo tikrai turi per dideli pasidares, po kalibravimo labai tai pajutau. Laba tikrai verta pabandyti kita, bet aš kaip minėjau kai ieškojau tai visi su savo spalvom grybavo(ypač ant jb kažkokių neaiškiu atspalvių atsirasdavo), kaune fotopro geriausiai kiek bandžiau, dėl jb visai neturiu priekaištų, dėl spalvotu nelabai patenkinta dėl raudonos spalvos, bet dar neišsiaiškinau kur bėda.

QUOTE(Kikirike @ 2012 01 03, 15:41)
na va dar kai ką leido publikuoti,tai kol leidžia tol rodausi  lotuliukas.gif kai jau nusibosiu rėkit  doh.gif

super man labai wub.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 01 03, 15:48)
nu gerai, aš irgi ateinu su vizualizacija, kad neišmestumėt iš temos

faina, kaip smagu gal pagaliau tema atgis. Reikai ir man jau fotika į rankas pasiimti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 03 sausio 2012 - 16:11
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 03, 17:10)

super man labai wub.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Su naujaisiais metais 4u.gif

Kokios grazios nuotraukos wub.gif

vienintele, o kur kalibravai kompa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 03, 16:23)
Labas  4u.gif
Su naujaisiais metais  4u.gif

Kokios grazios nuotraukos  wub.gif

vienintele, o kur kalibravai kompa?  blush2.gif

kviečiausi toki vyruka iš neto susiradusi, bet mano applo tai jis nesugebėjo sukalibruot, tai ir monika dykai sukalibravo nes gėda pasidarė kad jam nepavyko smile.gif)))
Beje dėl applo tai du kartus man nesukalbilbravo, reik koki karta rimtai prisėt ir paieškot kas kaip ir kur smile.gif)) nes dabar jis čiut per geltonai rodo
Žinai prisiminiau juk buvai help portrait tai Artiomas turi manu pakalbink ir susitarsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 03 sausio 2012 - 16:44
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 03, 16:42)
kviečiausi toki vyruka iš neto susiradusi, bet mano applo tai jis nesugebėjo sukalibruot, tai ir monika dykai sukalibravo nes gėda pasidarė kad jam nepavyko smile.gif)))
Beje dėl applo tai du kartus man nesukalbilbravo, reik koki karta rimtai prisėt ir paieškot kas kaip ir kur smile.gif)) nes dabar jis čiut per geltonai rodo

Aaa supratau, vadinasi irgi per google ieskojaisi biggrin.gif PAs mane ne applas, tai manau problemu nebus, tik reik prisiruosti arba pas save pasikviest kazka arba paciai vezti blush2.gif
Tai va va, greiciausiai jo ir prasysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 03 sausio 2012 - 16:45
Svajone 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū!!!!!!

Gavau nuotraukas bigsmile.gif Labai džiaugiuosi thumbup.gif wub.gif

Aš dažnai su Kelvinais temperatūrą taisau, ypač kai fotografuota namuose su šviesa, nes kitaip geltonuoja viskas. Fotografuoju raw, auto wb.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Net nezinau nuo ko pradet blush2.gif Zodziu namuose turiu muiline Canon SX200IS, labai megstu fotografuoti, todel fotoaparatas nuolat turiu salia tiek namuose tiek lauke. Labai noriu kazkiek padoriai ismokt fotografuoti, o tada gvildenu minti imti geresni fotoaparata bigsmile.gif
Gal galit man pasakyt nuo, kurios temos man pradet skaityt, nes ankstesniu yra apie 30 ir dar kitu 103 blink.gif Ar tiesiog jau cia teks paprakaituoti ir visas perskaityt lotuliukas.gif

Dar keista prie mano fotiko nebuvo instrukcijos visu funkciju, tai tiesio nustatineju ir bandau fotografuot, bet noretusio vistik paskaityt ir zinot bent pagrindines reiksmes g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2012 01 03, 18:22)
Labas  4u.gif

Net nezinau nuo ko pradet  blush2.gif  Zodziu namuose turiu muiline Canon SX200IS, labai megstu fotografuoti, todel fotoaparatas nuolat turiu salia tiek namuose tiek lauke. Labai noriu kazkiek padoriai ismokt fotografuoti, o tada gvildenu minti imti geresni fotoaparata  bigsmile.gif
Gal galit man pasakyt nuo, kurios temos man pradet skaityt, nes ankstesniu yra apie 30 ir dar kitu 103  blink.gif Ar tiesiog jau cia teks paprakaituoti ir visas perskaityt  lotuliukas.gif

Dar keista prie mano fotiko nebuvo instrukcijos visu funkciju, tai tiesio nustatineju ir bandau fotografuot, bet noretusio vistik paskaityt ir zinot bent pagrindines reiksmes  g.gif

4u.gif

Sveika,

manau pradėk nuo šitos temos pirmo puslapio,kur yra labai daug informacijos ir nuorodų ir svarbiausia namų darbai,kuriuose atlikus net akyse gali prašviesėti ir kelia nušviesti teisingo fotografavimo link thumbup.gif o jei kas nesigauna merginos visada padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 01 03, 16:39)
Jei imanoma nesukt galvos del kazko, tai reik ir nesukt. As uz auto wb + raw. Nors kaip sakiau, whibal kortele del visa pikta turiu, maza kas. smile.gif

pritariu smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2012 01 03, 16:41)

apšvietimas labai patinka smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 01 03, 17:10)
na manau labas labiau dėl spalvų grybauja, o šviesuma tai daugelis ant kompo tikrai turi per dideli pasidares, po kalibravimo labai tai pajutau. Laba tikrai verta pabandyti kita, bet aš kaip minėjau kai ieškojau tai visi su savo spalvom grybavo(ypač ant jb kažkokių neaiškiu atspalvių atsirasdavo), kaune fotopro geriausiai kiek bandžiau, dėl jb visai neturiu priekaištų, dėl spalvotu nelabai patenkinta dėl raudonos spalvos, bet dar neišsiaiškinau kur bėda.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 03 sausio 2012 - 17:43