Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 10, 13:58)
Aš ilgą laiką buvau raudonais plaukais. Tiksliau vario raudonumo.. Norėčiau ir vėl nusidažyt, bet vyras skyrybom grąsina... unsure.gif Smagu pasikeist kažkaiptai.. geras jaumas.

Niekaip neįsivaizduoju tavęs raudonos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 01 11, 23:26)
pandre, aš tai labai laukiu tavo naujų kadrų su nauja technika bigsmile.gif
visas priimam, tik ND padaryk mirksiukas.gif

as irgi.
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 11, 23:43)
mano nuomone cia turbut tik po 12  biggrin.gif bet bandau anksciau pasisakyt  biggrin.gif man labai maloniai ziurisi, svelnios spalvytes, grazu

man patinka emocijos, kazhkaip siltai pagautos. bet desines lyg ir per daug, nors nezinau ar butu geriau apkirpus. kazhkaip noretusi daugiau nuotraukeliu, o tai pradingus visai. kas naujesnio pas tavy? smile.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 01 11, 18:17)
Maggie, tavo auto labai patiko. Išties.

dekuj visoms pasisakiusioms. man kaip visada netiketa, nes tos foto, kur man siaip sau - giriat, tos, kurios IMHO geros - nepastebit biggrin.gif
QUOTE(o la la la @ 2012 01 11, 19:56)
Pradedu ir as 52 savaiciu projekta. Reikia kokio tai spyrio i uzpakali.

daug nepasakysiu, bet man apskritai tokia idomi serija. matosi, kad ideta darbelio, ruoshtasi fs, o ir vaikas tures graziu atsiminimu. bet padirbeti dar reikia.
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 11, 22:18)
Kojų žaidimui:

idomu, kokia gi ideja turejai, bet si foto manes neuzkabino, gal reikejo is toliau fotkint, kad daugiau erdves butu. net nezinau.
QUOTE(pandre @ 2012 01 11, 22:20)
ne, nu tu  biggrin.gif  batu ir mados myletoja thumbup.gif

taaaaaip. as tokia. lotuliukas.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 22:30)
aš 12 kadrų 3 dienas fotkinu  biggrin.gif

as sugebu ir 3 menesius fotkint blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 12, 10:30)
Sveikinu puikiai pradėjus projektą. Man patiko... Man apskritai patinka Jūsų nuotraukos, ypač auto  thumbup.gif

aciu blush2.gif malonu, kad ne visiems jos "keistos" hehehe lotuliukas.gif
p.s. tik ne Jus, a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 11, 23:39)
Na, reik ir man ką parodyt. Tai va, noriu paklaust ar spalviškumas nerėžia akių?  4u.gif Čia vien dirbtinė šviesa.

Su ta sąlyga, kad klausei tik dėl spalvų, tai man gerai žiūrisi smile.gif

Tiesa, sveikinu visas, pradėjusius savus projektėlius 4u.gif Idėjų, laiko, kantrybės ir pasiekit finišą 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 01 12, 00:08)
aš šiandien parke bandžiau panningą...grynai techniškai padaryt...vaikas suposi ant sūpynių, bandžiau fokusuot...nu blyn kažkaip neina sugaudyt fokuso nors tu ką...išbandžiau išlaikymo kelis variantus ir vis tiek š...  noriu ant šuns išsibandyti kitą savaitę, bet bus jaučiu dar sunkiau, nei sugaudyt besisupantį vaiką doh.gif  g.gif  g.gif

man geriausiai pavyko panning'as su dviratininkais, pvz:
(gal ir ne visai pavyko, bet situo rezultatu likau jau patenkinta)
user posted image

o cia PS gudrybe (nedirbu su juo, bet cia pabandziau, ar verta vargti pannint, jei su PS tas padaroma atskiram layeryje per 1min... nusprendziau, kad neverta)
user posted image

daugiau cia (jei idomu) - http://www.flickr.co...ith/4522333367/
Atsakyti
Vyro portretas, JB. Kuris variantas geriau?
1
2
Ar išvis nei vienas biggrin.gif
Atsakyti
ka manote? smile.gif https://beta.lt/visa...aggie@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 12, 11:40)
Vyro portretas, JB. Kuris variantas geriau?
1
2
Ar išvis nei vienas  biggrin.gif

man 2, nors ten ishdegimu yra. ir mano manymu per daug nurezhta tiek virshaus, tiek apacios, vos vos daugiau noretusi. nes pailga foto tokia gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 12, 10:44)
ka manote? smile.gif https://beta.lt/visa...aggie@gmail.com
Papildyta:

man 2, nors ten ishdegimu yra. ir mano manymu per daug nurezhta tiek virshaus, tiek apacios, vos vos daugiau noretusi. nes pailga foto tokia gavosi.

***** geras biggrin.gif jaučiu reiks pirkt biggrin.gif gal yra rimtai kas turit tokį?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 12, 11:13)
man geriausiai pavyko panning'as su dviratininkais, pvz:
(gal ir ne visai pavyko, bet situo rezultatu likau jau patenkinta)
user posted image

O geras, kazin ar cia tik ne mano klasiokas bus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 12, 10:05)

as sugebu ir 3 menesius fotkint blush2.gif

aš sneku jau grinai apie patį proceso vykimą biggrin.gif kai fotikas su juosta guli, ir dulka, tai tų dienų neskaičiuoju tongue.gif sugebu specialiai nuvažiuot 50 km į norimą vietą ir ten tik 4 -6 kadrus padarau biggrin.gif kitom dienom dar po porą lieka smile.gif aišku, jei fotkinčiau žmogų, ten fs kokią, tai neužtektų ir vienos juostos, nes tai užsimerkti gali, tai emocijos žmogaus keičiais, tai kitu kampu toj pačioj vietoj gal fotkint t.t. ir pan.. bet dabar kai ant gamtos pasinešiau, tai ten jau kitaip.. kelis kadrus tik galiu išpešti iš vienos vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 12, 09:17)
dėkui už visus šiuos žodžius, nė kiek nepykstu, man padeda tai visada ax.gif
Iš ties man fotografija kažką tokio turi įdomaus, gal dėl to, kad pati atrodau gan keistokai, neįprastai man... Kiti gali to nepastebėti... ilgai gulėjo ši nuotrauka ir kaip jau minėjau vakar iš neturėjimo ką veikti... biggrin.gif

O šiaip kas yra fokusas ir pan tikrai žinau, net neatsakinėsiu... Šiaip mano galvoje yra nemažai teorijos, kurią ir toliau kišų sau galvon, tik man labai trūksta praktikos... doh.gif
Turbūt daugelis žino, kaip fotografuoti su muiline sunku, visi galbūt nuo jos ir pradėjom, bet kartais susidaro tokia nuomonė, kad čia laukiami tik tie kurie fotografuoja tik pačiu geriausiu fotoaparatu ir ateina vos ne profai

šioje temoje yra dalyvavę gausybė žmonių su muilinėmis ir tikrai ne profų..smile.gif todėl šis argumentas netinka. tiesiog turi išlaukti, kada galėsi parodyti geresnį kadrą, negu parodei, o ne dėti bile dėtum (pvz., iš neturėjimo ką veikti - tai, mano asmenine nuomone, blogas motyvas) ir netylėtum. esu mačius tokių kadrų su muilinėm, kad gėda darosi turint veidrodinį smile.gif

praktika įgyjama praktikuojantis. kokia prasmė mokantis fotkinti dėti seną nuotrauką? dėk naują, kurią vakar praktikuodamasi padarei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 12, 11:44)

aš žiūrėjau žiūrėjau, bet nepatiko aprašyme šis punktas
atlaiko iki 325 g.

net įdomu pasidarė kiek normalus fotoaparatas su objektyvu vid. sveria ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 12, 11:46)
***** geras  biggrin.gif  jaučiu reiks pirkt  biggrin.gif gal yra rimtai kas turit tokį?

-atlaiko iki 325 g.;

o kiek sveria musu fotikai..? who knows?

as pas drauga toki maciau, siaip smagus dalykas, nes kelionese labai pravercia, lankstosi visaip, i kuprine telpa, as tai galvoju gal paimt, jei sekmingai vykdysiu 52 projekta, tai uzknis vis didziuli statyva traukt mazham kambarelyje, kuriam netelpu. cia gal butu ir neblogas sprendimas.

bet va kaip su kokybe - nezinau, nes ju ko gero rigi visokiu yra.. ptas sveria 45gr. ar atlaikys normaliai body su obj..?
Atsakyti