QUOTE(Eve... @ 2012 01 11, 21:02)
Gryžtu su šiokia tokia nuotrauka... Autoportretas, tiesa sena nuotrauka, bet šiandien su spalvom žaidžiau, kad muilas tai žinau...
Bet šiaip kritikos laukiu įvairiais klausimais
Yvettei dėl per aukštos kartelės atsakysiu toliau, o dabar Tau sakau - griežtai norisi pasisakyti
Čia juk ne one.lt, kad pakaktų Tavo dailaus veidelio. Yvette teisi toje vietoje, kad iš naujokų tikėtis idėjos ir jos gero įgyvendinimo nereikia, bet elementaraus supratimo, ką galima rodyti, ir sugebėjimo išlaukti arba nerodyti bile ko reikėtų pasimokyti. Todėl pastarųjų valandų kritiką priimk ne tik kaip kritiką, bet ir pamoką, kad ne mažiau svarbu tinkamai atsirinkti, ką rodyti. Geriau ilgą laiką nerodyti nieko, negu parodyti štai tokią foto ir.. na.. bent jau aš asmeniškai negaliu jos kritikuoti.. man atrodo, kad ir pačios pradžių pradžios pradžiamoksliui akivaizdu, kad foto be fokuso, išdegusi ir pan. nekokybiška visomis prasmėmis, gražus tik modelis.
QUOTE(Eve... @ 2012 01 11, 22:14)
Fokusas yra taciau fotkinta tikrai ne veidrodiniu ar jau sustra muiline, jo ir nepamatysit ryskiai...:] nebuvn taip balta, as nusviesinus spalvas, siaip buvo struktura rubo... Dekui bet kokiu atveju...
Kad muilas minejau, vidui mano kamera neisnesa geriau.
fokuso nėra.
QUOTE(Yvette @ 2012 01 11, 23:20)
o kodėl būtina idėja, pasakojimas? Nieko nesakau, man patinka fotografijos, priverčiančios susimąstyti, pasakojančios. Bet kaip faina žiūrėti į paprastas, be jokios idėjos, bet tiesiog akiai mielas, tvarkingas foto. Idėja ir pasakojimas linksta prie meninės fotografijos, na o kiek iš čia esančių norėtų kurti, norėtų save išreikšti fotografijomis.. Pusė, Ketvirtadalis, vienetai?
Man rodos yra tokių, kuriuos patenkintų gražios šeimos foto. Neišdarkytom spalvom, su fokusu į akytes, nesujudintos...
Vėl užkeliama temos kartelė. Pradžiamokslis gi. Varom naujai prisijungusius ND atlikinėti ir iškart prašom idėjų prisistatymo nuotraukose. prisiminkim gi save, naujai prisijungusią. Kritika yra gerai, bet susakant technines klaidas, jei tokių yra, o nekalbant iškart apie idėjos trūkumą.
Duokit gi žmonėms laiko, suvokti į kokią sektą veliasi
sutinku dėl pirmos dalies 100 proc., bet ne dėl antrosios. o kodėl reikia nuleisti kartelę? ne meniškumo klausimu, nes tikrai ne visoms jis svarbus, rūpi ir pan., bet dėl kokybės. kokybės kartelė turi ir gali kilti vis aukščiau, tema juk vystosi, dalyvių daugėja, tempas didėja. objektyviai taip nutiko, kad anksčiau prisijungę merginos turėjo kitokį tempą ir reikalavimus, bet gyvenime visada taip būna - tempas didėja, reikalavimai kyla ir pan.
kita vertus, naujokėms pavydėt galima - šitiek pvz., į ką lygiuotis, ko siekti, šitiek subinikes spardančių sėdi už nugaros ir baksnoja pirštu, toks spaudimas padaryti gerai.. taigi aukšta kartelė yra GERAI
o žema kartelė neskatina judėti..
dėl sektos