pandre, aš tai labai laukiu tavo naujų kadrų su nauja technika
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 11, 21:49)
Sveikos, ar priimsite mane? Esu absoliuciai zalia, realiai fotografuoju tik keleta dienu, taciau saziningai perskaiciau, pirmiausia visa prie fotoaparato prideta naudojimo knygele, tuomet skaiciau, kiek tai imanoma, jusu postus. Dauguma cia jau labai pazengusios, nuostabios nuotraukos!
Idedu tris
nuotraukas, bet kokia kritika labai labai vertinsiu.
visas priimam, tik ND padaryk
dėl kritikos, tai foto turi būti su kažkokia idėja, kažką pasakoti...ten, kur šuniukas, tai labai vargšas atrodo, toks susibaigęs, jei jau norint eiti ta linkme ir padaryti kažkokį gailestį keliantį kadrą, reiktų apie kadravimą pagalvoti, kokias detales akcentuoti ir panašiai. Pykštelėjai kaip suprantu su blicu tiesiai į akis?
fotografuok dienos šviesoje
vyro portreto idėjos irgi nelabai supratau...susimąstęs, nes niekas į pasimatymą neatėjo?
JB negeras, kadras virsta, alkūnės nukapotos, rakursas - neįdomus. Modelis irgi neįdomus.
QUOTE(Eve... @ 2012 01 11, 22:14)
Fokusas yra taciau fotkinta tikrai ne veidrodiniu ar jau sustra muiline, jo ir nepamatysit ryskiai...:] nebuvn taip balta, as nusviesinus spalvas, siaip buvo struktura rubo... Dekui bet kokiu atveju...
Kad muilas minejau,
vidui mano kamera neisnesa geriau.
pasakyk, ką reiškia - FOKUSAS
bet kad neišneša, tai kam tada rodyt belen ką..., tu tik nesupyk, bet kiti telefonai geriau fotografuoja
čia nei fokuso, nei apdirbimo, nei kadravimo...nieko nėr....nelabai suprantu, koks tikslas rodyti šią nuotrauką
pasižiūrėk autoportretų flickr, pagooglink, paieškok ir apgalvok idėją ir pirmyn fotografuoti, visų pirma su fokusu padaryk