QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 11, 15:51)
O aš su koliažu. Temos pagyvinimui
Ir be žmonių
Kelios kritikai:
Kaip antrosios spalvos?
Kaip antrosios spalvos?
QUOTE(neiste @ 2012 01 11, 19:50)
Kelios kritikai:
Gražus vaikiukas, bet pirmose dvejose foto (koliažiuke) jam trūksta erdvės.
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 11, 20:55)
Gražus vaikiukas, bet pirmose dvejose foto (koliažiuke) jam trūksta erdvės.
Dekui
Ola la la, is ikeltu man pirmoji
QUOTE(o la la la @ 2012 01 11, 17:56)
Pradedu ir as 52 savaiciu projekta. Reikia kokio tai spyrio i uzpakali.
pirmoji labai miela, tik labai isdegimai kliuna, bet emcija labai
QUOTE(neiste @ 2012 01 11, 18:50)
man trecioji fainiausia, pirmojoj kiek daugiau ryskumo akytese norisi
QUOTE(o la la la @ 2012 01 11, 18:56)
Pradedu ir as 52 savaiciu projekta. Reikia kokio tai spyrio i uzpakali.
man zinok visos patinka
Gryžtu su šiokia tokia nuotrauka... Autoportretas, tiesa sena nuotrauka, bet šiandien su spalvom žaidžiau, kad muilas tai žinau...
Bet šiaip kritikos laukiu įvairiais klausimais
Bet šiaip kritikos laukiu įvairiais klausimais
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 11, 17:54)
kokia pirkai, jei nepaslaptis, as irgi jau labai noriu, tik nzn i ka reikia atkreipt demesi perkant ir brangiai moket negaliu dabar
pirkau Canon speedlight 430ex.
Dar Canon yra naujesne 580ex, ji brangesnė, bet sau leidau tik kuklesnį variantą.
O skiriasi tikriausia pasikrovimo greičiu . Daugiau nežinau
Šiaip aš visiškai esu ne prie technikos, todėl praeina nemažai laiko, kol suprantu kas prie ko. O instrukcijas skaityti man didžiausia katorga, todėl dažniausiai prašau kad vyras ar sūnus perskaitytų, o po to trumpai ir aiškiai paaiškintų . Fotiką turiu 4 metus, gėda prisipažinti, tačiau instrukcijas sugebėjau perskaityti tik neseniai Ir aišku baisiausiai naudinga buvo
Kojų žaidimui:
Įdomu nors kiek? Ar visiškas š...?
Šiandien parlekiau namo iš darbo su įdėja kojų žaidimui ir, kad ir kiek stengiaus nieko neišėjo padaryt, ką norėjau... Dirbtinis apšvietimas tragiškas kaip pavydžiu visoms toms, kurios gali fotografuot dieną.
Įdomu nors kiek? Ar visiškas š...?
Šiandien parlekiau namo iš darbo su įdėja kojų žaidimui ir, kad ir kiek stengiaus nieko neišėjo padaryt, ką norėjau... Dirbtinis apšvietimas tragiškas kaip pavydžiu visoms toms, kurios gali fotografuot dieną.
QUOTE(gotte @ 2012 01 11, 12:21)
įdomumo dėlei fotografavau dirbtinėje geltonoje šviesoje pirmą kartą...labai keistas foto redagavimas...tos spalvos tokios, net ir nustačius WB...ką manot...reikia žvilgsnio iš šalies:
http://farm8.staticf..._8368cfd1c2.jpg[/img]
Čia dar viena yra:FOTO
http://farm8.staticf..._8368cfd1c2.jpg[/img]
Čia dar viena yra:FOTO
Kaži, man tai patinka čia tas spalvingumas geltonas, gražiai žiūrisi ir foto man patinka labai ir tie blikiukai, tie blizgučiai patinka Pritariu dėl suspaudimo.
Maggie -> Patiko auto ir angelo nuotraukytės Man spalvingumas gražus pasirodė O jau emocijos! Fainai
Dar ats. taip, su blykste išorinę fotografavau [į lubas], nes labai vėlu ir tamsu buvo, mano canonas su ISO400 jau meta triukšmus, o namuose iso 800 nepakanka.
Baisiai apsirgus su vaiku, tai tik tiek iš manęs dbr, nespėjau jūsų visų postų dar perskaityt, tai 'prabegom'..
Eve... -> kur fokusas? Foto išdegus...
o la la la -> fainai, kad pradėjai projektuką Pirma foto patinka man. Paskutinė nea... Būtų fainiau, jei iš priekio būtų kadras padarytas ir tas krūmas per arti Mano nuomone...
neiste -> Pirmojoj norėtųsi fokuso į akytes, bet dbr rankos akcentuojomas, o jos po kūdikiu lyg paslėptos atrodo antrojoj foto kažkaip ne taip, norėtųsi kito fotografavimo kampo, kai leliukas bando nulaikyti galvytę... Trečioji miela.