Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 11, 14:51)
O aš su koliažu. Temos pagyvinimui smile.gif

kad tu žinotum kaip gera matyti tokias spalvas, natūralias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 14:05)
kad tu žinotum kaip gera matyti tokias spalvas, natūralias  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif miela net ziuret , jau bais uzsigeidziau makro doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labai grazu ir harmoninga. Ir tikrai puikiai ziurisi tos naturalios svelnios spalvos.
Atsakyti
Sveikos

Kokiu groziu siandien pridejote wub.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 11, 00:01)
Dablklikas ant actiono papkės ir jis atsiras fotošope smile.gif Kartais sudėtingi daykai yra visai ne tokie  cool.gif

4u.gif o kur juos atsidaryti photoshope blush2.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 11, 09:38)
cia dar is kaledines seses.

nuostabus pirmi du ir kaip tokias spalvas isgauti bigsmile.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 10:29)
pristatau savo trenktą šeimynėlę  biggrin.gif

labai originalus pristatymas : thumbup.gif wub:

QUOTE(Ainoa @ 2012 01 11, 11:53)
ir, kad visai tusciai neateit, tai savo geriausius, bet visimes jau nusibodusius modelius dedu  biggrin.gif

sakeles man patinka, tik kaip ir minejo, gaila nukirstu sakyciu, bet ryskumas thumbup.gif
dobiliukas labai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snapper: 11 sausio 2012 - 15:17
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 11, 16:51)

oho, grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 11 sausio 2012 - 15:18
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 15:05)
kad tu žinotum kaip gera matyti tokias spalvas, natūralias  rolleyes.gif

Jo, su fotošopu tik pakarpyta. Gražiai tas spalvas padaro fotikas pats, tikrai negaliu nieko sakyt, nors actionus irgi mėgstu, bet pastaruoju metu arba curves pastumdau arba nieko iš vis nedarau.
O fotkinta kai kas su 50mm kai kas su macro. Skirtingai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 01 11, 13:21)
įdomumo dėlei fotografavau dirbtinėje geltonoje šviesoje pirmą kartą...labai keistas foto redagavimas...tos spalvos tokios, net ir nustačius WB...ką manot...reikia žvilgsnio iš šalies:

Čia dar viena yra:FOTO

Man nemaiso geltonumas, su blizgiu rubu graziai ziuris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 11, 15:17)

4u.gif o kur juos atsidaryti photoshope  blush2.gif

Jei mokėčiau padaryti Print screen, parodyčiau bet nemoku.. Gal kokia kita proto bokštas sugebės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 11, 15:51)

[img]http://farm8.staticflickr.com/7166/6678482571_fdf7f2949d_z.jpg

Kaip subtilu, skoninga, viskas dera....
Apskritai man labai patinka koliažai, bet tikrai gerus sunku padaryt, o šitas super thumbup.gif smile.gif Ir makro labai patinka, tai iš vis man labai labai wub.gif

O aš nelabai turiu ką fotkinti, nes sedžiu namie su mažu vaiku, namie tamsoka, be to 8 mėn dukrytei ištysai reikia dėmesio , atiminėja fotoaparatą, griauna štatyvą ir t.t.
Kitą savaitę turėsiu išorinę blykstę, tai prasidės eksperimentai bigsmile.gif
Tiesa, bandžiau daryti auto, bet niekaip neišeina gerai sufokusuoti veido doh.gif
Atsakyti

Labai mielas, spalvytės liux wub.gif Viskas labai gražiai suderinta.
Atsakyti

Labai grazus, toks mielas ir siltas 4u.gif
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 11, 16:59)

O aš nelabai turiu ką fotkinti, nes sedžiu namie su mažu vaiku, namie tamsoka, be to 8 mėn dukrytei ištysai reikia dėmesio , atiminėja fotoaparatą, griauna štatyvą ir t.t.
Kitą savaitę turėsiu išorinę blykstę, tai prasidės eksperimentai  bigsmile.gif
Tiesa, bandžiau daryti auto, bet niekaip neišeina gerai sufokusuoti veido doh.gif

Nu situacija vienoda, tik maniskei 7 men. smile.gif Ir paskutinem dienom tik ant ranku nori... Bet sakiau bandysiu deti i savaite bent jau po viena nuotrauka, kokia turesiu, kad ir buitine, nes ziuriu taip ir sedesiu vienam taske...
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 11, 13:50)
Trecioji patiko. Pirmosiose dviejose modeliai grazus  smile.gif, bet neidomiai pateikti. Noretusi arba tik detales, arba visos sakos.

QUOTE(Smilguna @ 2012 01 11, 14:44)
Patinka 2-os foto spalvos, bokeh, bet kompozicija nea... 3-oji faina, spalvytės labai mielos, tokios pavasariškos, kompoziciškai gan įdomiai (nors gal truputi prikirpčiau kairį kraštą ir viršų), gražus bokeh  wub.gif

aciu labai

http://farm8.staticf...df7f2949d_z.jpg

swoon.gif nu nerealiai grazu.....labai labai patinka wub.gif

QUOTE(snapper @ 2012 01 11, 15:17)
sakeles man patinka, tik kaip ir minejo, gaila nukirstu sakyciu, bet ryskumas  thumbup.gif
dobiliukas labai grazus  mirksiukas.gif

aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 11, 15:59)
Kitą savaitę turėsiu išorinę blykstę, tai prasidės eksperimentai  bigsmile.gif

kokia pirkai, jei nepaslaptis, as irgi jau labai noriu, tik nzn i ka reikia atkreipt demesi perkant ir brangiai moket negaliu dabar

QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 11, 16:38)
Nu situacija vienoda, tik maniskei 7 men. smile.gif Ir paskutinem dienom tik ant ranku nori... Bet sakiau bandysiu deti i savaite bent jau po viena nuotrauka, kokia turesiu, kad ir buitine, nes ziuriu taip ir sedesiu vienam taske...

na maniskiui 2 metai, bet jauciu ne ka lengviau ir demesio reikia daug ir pazaist kartu ir piest ir tt, fotkint isvis sunku pagaut doh.gif nes amzinam begime
Atsakyti