Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 13:31)
http://www.flickr.co...ikon 50mm&s=int

dar interesting mygtuką paspausk..

jei nori kad portretus mestu su šiuo obj, tai darašyk portrait ir t.t. ir pan:)

Galit dar pabandyt paieškot grupės su tuo objektyvu darytų nuotraukų mirksiukas.gif Pvz.:The Nikkor 50mm 1.8
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 11, 09:38)

cia dar is kaledines seses.

super smile.gif
Atsakyti
Labas visoms,
pirmiausiai sveikinu su praejusiom sventem 4u.gif labai graziu darbu pridejusios, buvom isleke atostogaut, tai nieko nerasiau, tik tyliai sikaiciau ir grozejausi biggrin.gif
labai tikejausi per atostogas pafotkint pusbrolio vaikiuka 1men, bet deja taip ir neisejo, vaikas ju neramus labai, namai UK pasirode visur siaubingai tamsus ir kambariai mazi doh.gif tai taip nieko gero ir nepesiau, bet paskui nustojau parintis, viska ka ten fotkinau dariau su blicu ir turiu kruva buitiniu atostoginiu fotkiu su giminemis biggrin.gif

labai isitrigo Laukines ir Maggie auto, nu nerealiai grazios moterys esat biggrin.gif Laukinei del akiu irgi nieko nesakysiu, kad nemalones neuzsitraukt, bet lupos pas abi, tai eina sau wub.gif kaip cia kazkas kazkada jau sake, kad, jei buciau vyras iskart isimyleciau lotuliukas.gif

ir negaliu nepastebet Paluri ax.gif tikrai didele pazanga padarei ir labai pagerejo tavo nuotraukos, mes pasijungem panasiu laiku, todel gerai atsimenu ka rodei pradzioje, saunuole tikrai esi ir tiek daug fotografuoji, labai zaviuosi ir pavydziu biski biggrin.gif mirksiukas.gif

ir saunuoles visos, kas imates ir darot projektus, idomu bus jus stebet, bet as dar nesiryztu tokiems zingsniams

ir, kad visai tusciai neateit, tai savo geriausius, bet visimes jau nusibodusius modelius dedu biggrin.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 11, 12:53)

ir, kad visai tusciai neateit, tai savo geriausius, bet visimes jau nusibodusius modelius dedu  biggrin.gif

paskutinė graži smile.gif

pirmos dvejos nepatiko.. nukapotos.. čia panašiai kaip su portretais, kai negalima ties alkūnėmis kapot, keliais ir pan biggrin.gif aišku išimčių būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 11, 11:52)
Akivaizdu iki skausmo  4u.gif  Ir sutinku 100%. As issakiau tik savo nuomone, kuri nepasikeite pamacius tavo nuotrauka su skoningai uzdetu grudu. Bet jei mano nuomone kitokia nei tavo, tai man jau butinai reikia paaiskinti, kad kiekvienam savo? As juk ir pati zinau  mirksiukas.gif Ir as cia dar gana nauja, ir del nieko nesu simtus kartu gincijusis, todel man vis dar norisi... nu bet OK, patylesiu  smile.gif 4u.gif

aš labai pavargus po dviejų dienų mokymų..smile.gif bet... aš rami.. todėl rašau Tau atvirai ir neagresyviai: neuždavinėk tų ribinių klausimų ("Bet jei mano nuomone kitokia nei tavo, tai man jau butinai reikia paaiskinti, kad kiekvienam savo?"), kurie per dvi minutes gali atvesti į visiškai beprasmišką ir bereikalingą konfliktą, ir jei aš šiandien būčiau link agresyvumo, jau liepsnotų ledas....) Jeigu aš prieš atsakydama neapgalvojau, kad Tu čia nauja ir nesi šimto kartų apie tai diskutavus, tai sorry - tikrai negalvojau apie diskusiją būtent šiuo rakursu, man pasirodė kur kas svarbiau atsakyti į klausimą ir palydėti jį savo samprotavimais bendresne prasme, nors ir esi kažkada rašius, kad nemėgsti abstrakcijų.

ir patylėti nereikia, ir parašyti, kad geriau patylėsi irgi nereikia. nes neinformatyvu smile.gif

neįsivelkime į tą internetinio bendravimo uždarą ratą, beje, būdingą sutuoktiniams smile.gif kai pirmas rašo viena, antras paskaito kita, padaro savitas išvadas (dažnai nesusijusias su realybe), susijautrinęs per smarkiai trinkteli spintelės dureles, pirmas puola aiškintis, ko čia trankaisi, kas tau yra, antras sako, nesitrankau, tik per smarkiai paleidau ir nusivaipo mintyse "eik tu šikt...", pirmas tai "pagauna", padaro išvadas ir sako - taigi aš tave pažįstu, kas negerai? ir t.t., ir pan. smile.gif kai tikrosios priežastys yra tame pirmame etape. tai va kad jo nebūtų - išgerkim arbatos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 11 sausio 2012 - 13:02
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 12:57)
paskutinė graži smile.gif

pirmos dvejos nepatiko.. nukapotos.. čia panašiai kaip su portretais, kai negalima ties alkūnėmis kapot, keliais ir pan  biggrin.gif  aišku išimčių būna smile.gif

aciu biggrin.gif
kapojau, nes ilgos ten tos sakos, tai visos netilpo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 11, 13:01)
aciu  biggrin.gif
kapojau, nes ilgos ten tos sakos, tai visos netilpo biggrin.gif

tai šakos apačią reikėjo fotkint, kad galas matytusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 13:04)
tai šakos apačią reikėjo fotkint, kad  galas matytusi wink.gif

o cia geras patarimas blondinei doh.gif kita karta taip ir darysiu biggrin.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 11, 13:00)
būdingą sutuoktiniams smile.gif

Aš gi sakiau- toč toč santuoka čia smile.gif)) Pradžioj įdomu, vėliau nervuoja, bet palikt gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 11, 12:53)
ir, kad visai tusciai neateit, tai savo geriausius, bet visimes jau nusibodusius modelius dedu  biggrin.gif

Trecioji patiko. Pirmosiose dviejose modeliai grazus smile.gif, bet neidomiai pateikti. Noretusi arba tik detales, arba visos sakos.

QUOTE(sayonara @ 2012 01 11, 13:00)

4u.gif Siandien mane kaip tik persekioja sita daina: "Life is very short, and there's no time for fussing and fighting, my friend..." smile.gif Bet zinok nepazadu, kad kita karta nereaguosiu, jei vel man abstrakcius pamokslus skaitysi - nieko negaliu padaryti, esu jiems alergiska... mirksiukas.gif

Tyrineju gatves fotografija ivairiuose portaluose. Ir taip man istrigo sita nuotrauka - A bike named Desire...
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 11, 13:53)

Patinka 2-os foto spalvos, bokeh, bet kompozicija nea... 3-oji faina, spalvytės labai mielos, tokios pavasariškos, kompoziciškai gan įdomiai (nors gal truputi prikirpčiau kairį kraštą ir viršų), gražus bokeh wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 11 sausio 2012 - 14:48
O aš su koliažu. Temos pagyvinimui smile.gif

user posted image
Atsakyti