QUOTE(Jurzole @ 2012 01 11, 11:52)
Akivaizdu iki skausmo
Ir sutinku 100%. As issakiau tik savo nuomone, kuri nepasikeite pamacius tavo nuotrauka su skoningai uzdetu grudu. Bet jei mano nuomone kitokia nei tavo, tai man jau butinai reikia paaiskinti, kad kiekvienam savo? As juk ir pati zinau
Ir as cia dar gana nauja, ir del nieko nesu simtus kartu gincijusis, todel man vis dar norisi... nu bet OK, patylesiu
aš labai pavargus po dviejų dienų mokymų..
bet... aš rami.. todėl rašau Tau atvirai ir neagresyviai: neuždavinėk tų ribinių klausimų ("Bet jei mano nuomone kitokia nei tavo, tai man jau butinai reikia paaiskinti, kad kiekvienam savo?"), kurie per dvi minutes gali atvesti į visiškai beprasmišką ir bereikalingą konfliktą, ir jei aš šiandien būčiau link agresyvumo, jau liepsnotų ledas....) Jeigu aš prieš atsakydama neapgalvojau, kad Tu čia nauja ir nesi šimto kartų apie tai diskutavus, tai sorry - tikrai negalvojau apie diskusiją būtent šiuo rakursu, man pasirodė kur kas svarbiau atsakyti į klausimą ir palydėti jį savo samprotavimais bendresne prasme, nors ir esi kažkada rašius, kad nemėgsti abstrakcijų.
ir patylėti nereikia, ir parašyti, kad
geriau patylėsi irgi nereikia. nes neinformatyvu
neįsivelkime į tą internetinio bendravimo uždarą ratą, beje, būdingą sutuoktiniams
kai pirmas rašo viena, antras paskaito kita, padaro savitas išvadas (dažnai nesusijusias su realybe), susijautrinęs per smarkiai trinkteli spintelės dureles, pirmas puola aiškintis, ko čia trankaisi, kas tau yra, antras sako, nesitrankau, tik per smarkiai paleidau ir nusivaipo mintyse "eik tu šikt...", pirmas tai "pagauna", padaro išvadas ir sako - taigi aš tave pažįstu, kas negerai? ir t.t., ir pan.
kai tikrosios priežastys yra tame pirmame etape. tai va kad jo nebūtų - išgerkim arbatos