Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 01 11, 11:35)
zinok man patiko si tavo serija. manau gerai pasiruosta fs, rubai idomus, aksesuaru ne per daug ir dera tarpusavy (labai patinka blizgantis shvarkelis -OT- *pati tokio laaabai noreciau* ir apyrankes. kai kur tik veidas lyg vashkinis. lyg ir grudelis lenda, bet man tinka, kazhkaip grazhiai susizaidzia su bokeh ir tais graziais sidabrinio shvarkelio blikiais. jei kabinetis, labiau tiktu ne i oranzine, bet labiau rozine lupu spalva (susigrotu labiau su apyranke). dar pabandyciau ta pacia foto paretusuot saltais atspalviais. idomumo delei.

žvyneliai, čia UK dabar labai ant bangos tongue.gif tai mergina kadangi eina koja kojon su banga biggrin.gif

grūdas lenda, nes jo dėjau vardan sušvelninimo nuotraukos...šiaip turiu ir be gūdo. Dėl lūpdažio ir apyrankės spalvų - pati taip pat pagalvojus buvau dar vakar biggrin.gif

svajone, dėjom specialiai daug visko, dėl suspaudimo tai pritariu - norisi viršaus daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 11 sausio 2012 - 12:17
QUOTE(sayonara @ 2012 01 11, 11:40)
Kiekvienam savo smile.gif Jeigu patinka skaitmeninis vaizdas - naudokite jį. jeigu patinka kas kita - naudokite tai. Nei vienas, nei kitas nėra GERIAU, tai tiesiog KITOKS instrumentas, tad nesimaukime kelnių ir nesimatuokime smile.gif

Akivaizdu iki skausmo 4u.gif Ir sutinku 100%. As issakiau tik savo nuomone, kuri nepasikeite pamacius tavo nuotrauka su skoningai uzdetu grudu. Bet jei mano nuomone kitokia nei tavo, tai man jau butinai reikia paaiskinti, kad kiekvienam savo? As juk ir pati zinau mirksiukas.gif Ir as cia dar gana nauja, ir del nieko nesu simtus kartu gincijusis, todel man vis dar norisi... nu bet OK, patylesiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 01 11, 12:32)
bet aš vėlgi nesusilaikau Maggie foto pamačius - aš nesuprantu, a jūs ten visi šeimoj ir giminėj transliuojat ir spinduliuojat tokią gerą energiją net iš foto? apakt galima kaip man gražu  bigsmile.gif

ojej. u made my day. sunkus laikotarpis (sausis man asmenishkai lieviausias menuo visuose metuose), o dar treciadienis (nemegstu baisiai), tai, zinok, pakeilei man nuotaika. labai dekui, baisiai malonu.
QUOTE(kristukass @ 2012 01 11, 12:36)
Taisyta su merginu patarimais.

geriau. zymiai. man netgi patinka visai.

klausykit panos, o kaip jus ieshkot flickr fotkiu darytu pvz su tam tikru obj? i paieshka irashot obj modeli? niekaip neikertu kaip ten ta paieshka vyxta.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 11, 12:02)

klausykit panos, o kaip jus ieshkot flickr fotkiu darytu pvz su tam tikru obj? i paieshka irashot obj modeli? niekaip neikertu kaip ten ta paieshka vyxta.

Ir aš ne. Nemoku flikre ieškot ir viskas. Gal kas išduos paslaptį?
Atsakyti
nu tai rašai modelį obj ir viskas, spaudi search
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 11, 11:17)
Turiu pas save tokias tekstūras, bet iki šiol nepanaudojau. Reikės pabandyti.  smile.gif
http://www.flickr.co...ves-paintedbow/

as sita gruda visada naudoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 12:13)
nu tai rašai modelį obj ir viskas, spaudi search

nu blin... pabandyk suvest Nikon 50mm. Man meta objektyvo foto, o ne su juo darytas smile.gif
Atsakyti
Yra dar tokie mygtukai 'Recent' ir 'Interesting'. tongue.gif Jie virš paieškos rezultatų. Spaudžiam juos, jei norim matyti su juo darytas foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 11 sausio 2012 - 12:26
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 11, 12:21)
nu blin... pabandyk suvest Nikon 50mm. Man meta objektyvo foto, o ne su juo darytas smile.gif

yr dar sone "Tags Only". ismes tik tokiais zodziais uztagintas foto
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 11, 12:21)

http://www.flickr.co...ikon 50mm&s=int

dar interesting mygtuką paspausk..

jei nori kad portretus mestu su šiuo obj, tai darašyk portrait ir t.t. ir pan:)
Atsakyti
oo, nu va jau aiškiau. Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 01 10, 19:15)
taigi canon'ą reikia keist į nikon'ą, nes pastarieji geresni, nūūū!  biggrin.gif

o šiaip tai aš dabar iš tų, kurie beveik nieko nefotografuoja. galerijas žiūrinėju, fotografines knygas/albumus vartau, bet fotoaparato į rankas neimu. tiesa, abu fotoaparatus visur kartu tąsaus, bet iš dėklo  vis tiek netraukiu. biggrin.gif dabar net fokuso pusėj nuotraukų nėr, ko ankščiau nebūdavo... biggrin.gif čia apie skaitmeną kalbu.
Papildyta:

aha ir aš ta masini kad canonas šūd pajutau, ypatingai kai buvau help portrait ir tai netgi prilygo kai BMV vairuotajai puola AUDI biggrin.gif, bet man tai juokinga ir tiek, aš nei vieno nei kito nenurašau, kiekvienam savo
Ir man su fotkinimu ne kas, tik išgdrūdau į darža abu vaikus ir vėl vienas namie su temp sėdi doh.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 10, 23:19)
Ogo kiek per diena prisneketa bigsmile.gif  Kaip faina!

čia ne daug, pamatytus aktyvių dienų kiekius, tai išisžiojus sėdėtum biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 11, 12:02)

aš irgi įvedu pavadinima ir ieškau prie intresting.
dar dalinuosi visai fainu puslapiu http://www.pixel-peeper.com/
ten ir fotika gali pasirinkti ir objketyva ir dar ISO ir panašiai gal kam naudinga bus. Nors būna kad gryba ten suranda smile.gif
Atsakyti