QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 19:40)
kažkokį filtrą tada reikia užsidėt, ND lygtais vadinasi, jis užtamsina .. skirtingų tamsumų tie filtrai būna
QUOTE(je t'aime @ 2012 01 10, 19:48)
ačiū!
reiks pasidomėt
Kai pasidomesi, parasyk ir cia, a?
Nes as dabar kaip tik ieskau ND filtru (ND grad irgi noriu, bet pirmiausia su "paprastu" ND reiketu pazaisti), ir neapsisprendziu, koks geriau. Blaskausi tarp Lee ir Cokin
QUOTE(Ka @ 2012 01 10, 23:29)
Su baltu popieriaus lapu, su tuoletiniu popieriumi ir t.t.. Bet aš dabar nustatinėčiau pagal tą patį baltą daiktą, kurį fotografuosiu.
QUOTE(kristukass @ 2012 01 11, 02:21)
Fotke daryta pries 3metus su muiline
Ta informacija apie muiline kaip ir nebe i tema, kadangi nuotrauka, panasu, gerokai apdorota su PS
Man gerokai per daug balto dangaus, kompozicija siaip sau (takas per viduri kadro, kas aplink, nematyt), griuna i sona, ir grudas nekaip atrodo...
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 09:45)
nu skaitmeninins grūdas
o skaitmeninį eina gražiai padaryt? jaučiu , kad nelabai
nebent dėt layerį tikro grūdo, kažkas buvo įmetęs kažkada į temą atsisiuntimui
O man dabar tokia faze, kai nebesizaviu visais tais dirbtiniais pagrazinimais, ir del to nesuprantu, kam ta gruda isvis deti
Jei jau taip zavi ta a la juostine "nekokybe", tai gal geriau su juostiniu fotografuoti, dar kokia senesne juostele isidejus? Nes tas dirbtinis grudas tai tikrai labai retai kada gerai ziurisi, bent man...
QUOTE(Maggie @ 2012 01 11, 10:38)
cia dar is kaledines seses.
Ir viena tokia keistuole
Patiko ir seses foto, ir ypac autoportretas. Nors pritariu rG, kad makiazas kiek netinka prie nuotaikos.