Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 10:53)
visos kitos šiaip sau.. spalvinis sprendimas nepatink , gal j/b geriau žiūrėtųsi  g.gif

O man priešingai, labai gražios spalvos. Gerai ir bw atrodytų, bet aš nekeisčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 19:40)
kažkokį filtrą tada reikia užsidėt, ND lygtais vadinasi, jis užtamsina .. skirtingų tamsumų tie filtrai būna smile.gif

QUOTE(je t'aime @ 2012 01 10, 19:48)
ačiū! smile.gif reiks pasidomėt

Kai pasidomesi, parasyk ir cia, a? 4u.gif Nes as dabar kaip tik ieskau ND filtru (ND grad irgi noriu, bet pirmiausia su "paprastu" ND reiketu pazaisti), ir neapsisprendziu, koks geriau. Blaskausi tarp Lee ir Cokin unsure.gif

QUOTE(Ka @ 2012 01 10, 23:29)
Su baltu popieriaus lapu, su tuoletiniu popieriumi ir t.t.. Bet aš dabar nustatinėčiau pagal tą patį baltą daiktą, kurį fotografuosiu.  smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 01 11, 02:21)
Fotke daryta pries 3metus su muiline

Ta informacija apie muiline kaip ir nebe i tema, kadangi nuotrauka, panasu, gerokai apdorota su PS mirksiukas.gif Man gerokai per daug balto dangaus, kompozicija siaip sau (takas per viduri kadro, kas aplink, nematyt), griuna i sona, ir grudas nekaip atrodo...

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 09:45)
nu skaitmeninins grūdas  biggrin.gif  o skaitmeninį eina gražiai padaryt? jaučiu , kad nelabai  g.gif  nebent dėt layerį tikro grūdo, kažkas buvo įmetęs kažkada į temą atsisiuntimui

O man dabar tokia faze, kai nebesizaviu visais tais dirbtiniais pagrazinimais, ir del to nesuprantu, kam ta gruda isvis deti ax.gif Jei jau taip zavi ta a la juostine "nekokybe", tai gal geriau su juostiniu fotografuoti, dar kokia senesne juostele isidejus? Nes tas dirbtinis grudas tai tikrai labai retai kada gerai ziurisi, bent man...

QUOTE(Maggie @ 2012 01 11, 10:38)
cia dar is kaledines seses.
Ir viena tokia keistuole biggrin.gif

Patiko ir seses foto, ir ypac autoportretas. Nors pritariu rG, kad makiazas kiek netinka prie nuotaikos.
Atsakyti
įdomumo dėlei fotografavau dirbtinėje geltonoje šviesoje pirmą kartą...labai keistas foto redagavimas...tos spalvos tokios, net ir nustačius WB...ką manot...reikia žvilgsnio iš šalies:

user posted image

Čia dar viena yra:FOTO

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 11, 09:45)
nu skaitmeninins grūdas  biggrin.gif  o skaitmeninį eina gražiai padaryt? jaučiu , kad nelabai  g.gif  nebent dėt layerį tikro grūdo, kažkas buvo įmetęs kažkada į temą atsisiuntimui

http://fotokudra.lt/...7&nav=aut&page=
va čia skaitmena ir skaitmeninis grūdas ir be layerio. jei norisi, tai įmanoma ne per add noise daryti. nes man asmeniškai labai nepatinka tas akivaizdžiai skaitmeninis triukšmas.
Atsakyti
Tai ar darote kas nors 365 projekta? (Nors siemet turbut 366 reiketu vadinti? unsure.gif) As seku viena toki projekta 500px portale - labai smagu kasdien vis naujos nuotraukos laukti, bet mastau, kad man taip nepavyktu, ir disciplinos, ir ideju pritruktu. Aisku, atsikalbineti lengviausia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 11, 11:22)
http://fotokudra.lt/...7&nav=aut&page=
va čia skaitmena ir skaitmeninis grūdas ir be layerio. jei norisi, tai įmanoma ne per add noise daryti. nes man asmeniškai labai nepatinka tas akivaizdžiai skaitmeninis triukšmas.

agha, gražu..
Papildyta:
pristatau savo trenktą šeimynėlę biggrin.gif

me and my...

user posted image

my husdband- spaceman

user posted image

ventilation

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 01 11, 09:21)
įdomumo dėlei fotografavau dirbtinėje geltonoje šviesoje pirmą kartą...labai keistas foto redagavimas...tos spalvos tokios, net ir nustačius WB...ką manot...reikia žvilgsnio iš šalies:

asmeniškai man tai foto spalvos labai gražiai susigroja, nes ir palaidinė auksinė, ir visas vintage toks vaizdelis gavosi.

bet aš vėlgi nesusilaikau Maggie foto pamačius - aš nesuprantu, a jūs ten visi šeimoj ir giminėj transliuojat ir spinduliuojat tokią gerą energiją net iš foto? apakt galima kaip man gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 11, 11:22)

Grazu. Bet vat galvoju, ar butu labai kitokia ta nuotrauka, jei grudo joje nebutu? (Nekritikuoju tavo sprendimo uzdeti gruda, tiesiog siaip idomu.) Kodel ji dejai? Nuotaikai sustiprinti?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 01 11, 12:21)

zinok man patiko si tavo serija. manau gerai pasiruosta fs, rubai idomus, aksesuaru ne per daug ir dera tarpusavy (labai patinka blizgantis shvarkelis -OT- *pati tokio laaabai noreciau* ir apyrankes. kai kur tik veidas lyg vashkinis. lyg ir grudelis lenda, bet man tinka, kazhkaip grazhiai susizaidzia su bokeh ir tais graziais sidabrinio shvarkelio blikiais. jei kabinetis, labiau tiktu ne i oranzine, bet labiau rozine lupu spalva (susigrotu labiau su apyranke). dar pabandyciau ta pacia foto paretusuot saltais atspalviais. idomumo delei.
Atsakyti
Taisyta su merginu patarimais.
user posted image

O cia siaip nerealus klipas ir daina. biggrin.gif wub.gif Kf... jau antra diena... wub.gif Jason Derulo
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 01 11, 11:21)

user posted image

Čia dar viena yra:FOTO

man tai čia per daug visko.. tos apyrankės per sunkios atrodo.. nors nieko aš visiškai neišmanau apie aksesuarus smile.gif niekada nesuprantu, kada juos tinka nešiot, kada ne, todėl niekada ir nenešioju biggrin.gif

erdvės labai mažai, suspausta mergina tarp tų rėmų...
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 11, 11:33)
Grazu. Bet vat galvoju, ar butu labai kitokia ta nuotrauka, jei grudo joje nebutu? (Nekritikuoju tavo sprendimo uzdeti gruda, tiesiog siaip idomu.) Kodel ji dejai? Nuotaikai sustiprinti?

Taip, ji būtų labai kitokia.

nNes man mažai patinka skaitmeninis skaidrumas, sterilumas, dažnai - plokštumas. O tuo metu negalėjau naudoti juostos, o fotkyt labai norėjau, todėl panaudojau skaitmeną ir prisiartinau prie juostinio vaizdo, kiek leido jėgos.

Net nenoriu ginčytis šituo klausimu, nes ginčytasi šimtus kartų. Čia tiesiog požiūrių skirtumai. Vienas siekia būtent to skaidrumo, o man jis labai dideliu proc. atvejų, ypatingai artimuose portretuose, atrodo negyvas, plastmasė, nebelieka veido faktūros ir pan. Kitam mano šiukšlės ir grikiai ant veido atrodo šūdas, pretenzinga ir išsidirbinėjimas.

Kiekvienam savo smile.gif Jeigu patinka skaitmeninis vaizdas - naudokite jį. jeigu patinka kas kita - naudokite tai. Nei vienas, nei kitas nėra GERIAU, tai tiesiog KITOKS instrumentas, tad nesimaukime kelnių ir nesimatuokime smile.gif
Atsakyti