Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 16:20)
1. belekam, kai norisi crazy foto smile.gif

2. neįsivaizduoju.. gal netoli mėlyna siena ar dar kas , kad gali "mesti" tokį atspalvį..

1. aisku, man labai tokios patinka, kai tinkamai panaudotos thumbup.gif
2. visas kamabarys labai baltas i melynuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 10, 17:32)
1. aisku, man labai tokios patinka, kai tinkamai panaudotos  thumbup.gif
2. visas kamabarys labai baltas i melynuma  g.gif

na tai gali būti ir dėl to.. nežinau, aš užskaityčiau nd, įdomu ar kitos užskaitytų smile.gif aš pvz pati niekada nenustatinėju w/b su lapukaikais, poperiukais, naudoju auto w/b, o jei fotikas nesusitvarko, tai po to su ps sutvarkau.. tiesiog fotografavimo metu nebūna laiko, kada ten pedantiškai nustatinėt tą wb.. nustatai , kad kažkas panašaus būtų ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat laikau ant auto wb. drinks_cheers.gif Atsidariusi RAW su PS pasitvarkau kaip man reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 16:38)
na tai gali būti ir dėl to.. nežinau, aš užskaityčiau nd, įdomu ar kitos užskaitytų smile.gif aš pvz pati niekada nenustatinėju w/b su lapukaikais, poperiukais, naudoju auto w/b, o jei fotikas nesusitvarko, tai po to su ps sutvarkau.. tiesiog fotografavimo metu nebūna laiko, kada ten pedantiškai nustatinėt tą wb.. nustatai , kad kažkas panašaus būtų ir gerai  biggrin.gif

as irgi nusipirkusi tas korteles nuo anksciau, tai dabar pasidariau, o siaip as dazniausiai ant RAW fotografuoju, tai su RAW programele ir pasidarau teisinga WB visada, bet del ND issitraukiau tas korteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 10, 14:41)
is esmes tai tie fotikai veikia vienodai. kaip ir vyrai. tik vieni kazko mums labiau patinka ir tinka wink.gif

aš tai gal pasiduodu kokiam masiniam trendui, nu bet nebemyliu savo canon'o... biggrin.gif guli sau, dulkėja.
Atsakyti
dar vienas bubuliatorius, skanuoju seną šlamštą biggrin.gif
psy trans'erių scena tundroj

user posted image
Atsakyti
Svajone, man labai patinka tavo fisheye kadrai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 10 sausio 2012 - 18:53
QUOTE(je t'aime @ 2012 01 10, 18:51)
Svajone, man labai patinka tavo fisheye kadrai. smile.gif

ačiū 4u.gif

bet neįsivaizduoji kiek šlamšto gaunasi, šiukšlių dėžės vertų kadrų doh.gif iš 36 kadrų juostos vos keli kadrai tinkami būna doh.gif na reikia išmokt su juo fotkint, dar iki galo nepagavau kampo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 01 10, 18:50)
aš tai gal pasiduodu kokiam masiniam trendui, nu bet nebemyliu savo canon'o... biggrin.gif guli sau, dulkėja.

žium, o tai kuris čia masinis daba? nu bet gi tu ne iš tų, kur masėms pasiduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 18:55)
ačiū  4u.gif

bet neįsivaizduoji kiek šlamšto gaunasi, šiukšlių dėžės vertų kadrų  doh.gif  iš 36 kadrų juostos vos keli kadrai tinkami būna  doh.gif  na reikia išmokt su juo fotkint, dar iki galo nepagavau kampo smile.gif

ei, bet tai smagu jau ir tai, kad bent vos keli gaunasi smile.gif su laiku bus daugiau.

aš va dabar su nekantrumu laukiu, kada išfotografavusi paprastą juodbaltę 36 kadrų juostelę ryškint nešiu... kažin kiek ten bus šiukšlių dėžės vertų kadrų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 01 10, 19:01)
ei, bet tai smagu jau ir tai, kad bent vos keli gaunasi smile.gif su laiku bus daugiau.

aš va dabar su nekantrumu laukiu, kada išfotografavusi paprastą juodbaltę 36 kadrų juostelę ryškint nešiu... kažin kiek ten bus šiukšlių dėžės vertų kadrų... biggrin.gif

o su kokiu fotiku fotkinai? su manualiniu? ar su automatiniu? nežinau ar sąmoningai paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 10, 18:58)
žium, o tai kuris čia masinis daba? nu bet gi tu ne iš tų, kur masėms pasiduoda biggrin.gif

taigi canon'ą reikia keist į nikon'ą, nes pastarieji geresni, nūūū! biggrin.gif

o šiaip tai aš dabar iš tų, kurie beveik nieko nefotografuoja. galerijas žiūrinėju, fotografines knygas/albumus vartau, bet fotoaparato į rankas neimu. tiesa, abu fotoaparatus visur kartu tąsaus, bet iš dėklo vis tiek netraukiu. biggrin.gif dabar net fokuso pusėj nuotraukų nėr, ko ankščiau nebūdavo... biggrin.gif čia apie skaitmeną kalbu.
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 19:06)
o su kokiu fotiku fotkinai? su manualiniu? ar su automatiniu? nežinau ar sąmoningai paklausiau  biggrin.gif

Su manualiniu. Paprastučiu Zenit-ET, tėčiau kažkada priklausė. smile.gif Dar neišfotografavau šitos, bet antra tokia pati juodbaltė 36 kadrų dar laukia. Vėliau gal spalvą bandysiu, nežinau. smile.gif
Atsakyti