QUOTE(Kikirike @ 2012 01 10, 17:03)
pažiūrėjau jo darbus jo saite,tikrai gražūs, tik aš kai nemoku tos gamtos fotografuoti tai man sunku vertinti kaip kas kur ,bet šiaip gražu
o dėl laimėjimų... ech,nu gal ir faina jei kažkas tave pripažįsta,bet manau tai nėra esminis dalykas,manau man pvz svarbiausia kai aš pati patenkinta savo darbais,ko dabar nėra, kai darai taip kaip nori ir žmonėms tai patinka
čia šiaip pasisakiau,nieko bendro su tavo postu,gal to žmogaus tikslas buvo ten laimėti
Aš irgi pažiūrėjau... Mano supratimu, darbai tikrai nerealūs
Suprantu, ko tas žmogus sielojasi, kai šitaip fotkina, tai nenuostabu, kad tikisi laimėt, manau, ir laimėjęs yra ne vieną kartą. Ir gyvena, ko gero, iš fotografijos...
Jei aš dalyvaučiau kokiam fotografijos konkurse, tai man 100 metų būtų laimėt ar ne
Žinau, kad iš manęs fotografė nekokia, tikėtis kažko net nerealu būtų. O, kai žinai, kad tu esi "vienas iš geresnių/geriausių" ir turi realių galimybių laimėti, tai, manau, žmogui tikrai abidna, kad nelaimėjo. Galbūt Flickr ta juoda nuotrauka žmogus tiesiog norėjo pasiguost
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 10, 17:17)
Man tik nesuprantama, kokiu tikslu zmones tokias nuotraukas i favoritus dedasi. Nors gal jiems butent ta ideja patiko, bala zino...
Aš galvoju, kad žmonės, kurie žino ir mėgsta to fotografo kitus darbus, tiesiog norėdami jį palaikyti tokioj situacijoj įsidėjo jo tą juodą nuotrauką į favoritus. Arba galvojo, kad jis vertas laimėti tą konkursą