Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(spanguoline @ 2012 01 10, 14:19)
sveikos, mergaites!
radau ir negaliu patiketi, kad radau ir taip issamiai viska ko man reikia! tik nezinau kaip daba reiks 103temas perskaityt  blink.gif

sveika prisijungus smile.gif Patikėk, tikrai ne 103 temos, jų daugiau biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 10, 16:55)
Kaip jums toks variantas? Zmogus nelaimejo konkurso, tai Flickre pasiguode su juoda nuotrauka, ir kazkas ja netgi i favorites isidejo  blink.gif

žmogėnas parodė savo būseną... o kad juodą nufotkint ne pilkai ar kitaip irgi reik mokėt biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 10 sausio 2012 - 16:16
QUOTE(paluri @ 2012 01 10, 14:24)

Kaip sio fotografo modeliai?

Man tai nea blush2.gif . Gal nesu mačius kažko gražaus. Čia turi lipt arba ne. Čia kaip pilvo šokis ir jo rūbai. Jei šoktų su drobine suknia ir tuos pačius judesius darytų, matyt patiktų. Genai tikriausiai biggrin.gif Nors man patinka juodaodžiai bigsmile.gif Gaila, kad gyvenimas toks trumpas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 10, 16:03)
pažiūrėjau jo darbus jo saite,tikrai gražūs, tik aš kai nemoku tos gamtos fotografuoti tai man sunku vertinti kaip kas kur ,bet šiaip gražu  ax.gif
o dėl laimėjimų... ech,nu gal ir faina jei kažkas tave pripažįsta,bet manau tai nėra esminis dalykas,manau man pvz svarbiausia kai aš pati patenkinta savo darbais,ko dabar nėra, kai darai taip kaip nori ir žmonėms tai patinka  ax.gif  4u.gif čia šiaip pasisakiau,nieko bendro su tavo postu,gal to žmogaus tikslas buvo ten laimėti  g.gif

As jo darbus seku, del to ir sita pamaciau, nes jis mano konktaktuose. Man grazu, kaip jis zaidzia su sviesa, ir vis mane nustebina, atrasdamas kokia grazia vieciuke Olandijoj. Vis tikiuosi, kad kada pavyks "pasiskolinti" kokia vieta, matyta jo nuotraukose, ir paciai ten pafotkinti ax.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 01 10, 16:09)
sveika prisijungus smile.gif  Patikėk, tikrai ne 103 temos, jų daugiau biggrin.gif
žmogėnas parodė savo būseną... o kad juodą nufotkint ne pilkai ar kitaip irgi reik mokėt biggrin.gif

Tai as ta irgi suprantu. Matyt labai zmogus tikejosi to prizo ir nusivyle negaves. Ta juoda nuotrauka - irgi gana idomi ideja, ir jo busena tikrai gerai nusako. Man tik nesuprantama, kokiu tikslu zmones tokias nuotraukas i favoritus dedasi. Nors gal jiems butent ta ideja patiko, bala zino... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 10, 17:17)
Man tik nesuprantama, kokiu tikslu zmones tokias nuotraukas i favoritus dedasi. Nors gal jiems butent ta ideja patiko, bala zino... g.gif

čia žinai visų gyvenimo niuansų nesuprasi...gal koks geras bičas pamatė tą jo fotkę, na ir juokais gal į favoritus įsidėjo... kas dabar žino... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 10, 17:03)
pažiūrėjau jo darbus jo saite,tikrai gražūs, tik aš kai nemoku tos gamtos fotografuoti tai man sunku vertinti kaip kas kur ,bet šiaip gražu  ax.gif
o dėl laimėjimų... ech,nu gal ir faina jei kažkas tave pripažįsta,bet manau tai nėra esminis dalykas,manau man pvz svarbiausia kai aš pati patenkinta savo darbais,ko dabar nėra, kai darai taip kaip nori ir žmonėms tai patinka  ax.gif  4u.gif čia šiaip pasisakiau,nieko bendro su tavo postu,gal to žmogaus tikslas buvo ten laimėti  g.gif

Aš irgi pažiūrėjau... Mano supratimu, darbai tikrai nerealūs blink.gif wub.gif Suprantu, ko tas žmogus sielojasi, kai šitaip fotkina, tai nenuostabu, kad tikisi laimėt, manau, ir laimėjęs yra ne vieną kartą. Ir gyvena, ko gero, iš fotografijos... g.gif
Jei aš dalyvaučiau kokiam fotografijos konkurse, tai man 100 metų būtų laimėt ar ne biggrin.gif Žinau, kad iš manęs fotografė nekokia, tikėtis kažko net nerealu būtų. O, kai žinai, kad tu esi "vienas iš geresnių/geriausių" ir turi realių galimybių laimėti, tai, manau, žmogui tikrai abidna, kad nelaimėjo. Galbūt Flickr ta juoda nuotrauka žmogus tiesiog norėjo pasiguost g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 10, 17:17)
Man tik nesuprantama, kokiu tikslu zmones tokias nuotraukas i favoritus dedasi. Nors gal jiems butent ta ideja patiko, bala zino... g.gif

Aš galvoju, kad žmonės, kurie žino ir mėgsta to fotografo kitus darbus, tiesiog norėdami jį palaikyti tokioj situacijoj įsidėjo jo tą juodą nuotrauką į favoritus. Arba galvojo, kad jis vertas laimėti tą konkursą g.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 10, 15:24)
Kaip sio fotografo modeliai? indes flikr'e
Bet man atrodo, kad jis naudoja visus fokusavimo taskus ir nesufokusuoja i akis...

na ne mano stiliukas. nors patiko jo byrishki jb portretai. indishkas moteru makijazhas ir spalvoti rubai - too much for me. zinau, kad tokia kultura ir tendencija, is dalies tuo ir zaviuosi, bet dazhnai tos ribos "pagal mano suvokimo galimybes" yra perzengtos.
o siaip Indija, viena is saliu, kuria baisiai noreciau aplankyt ir planuose tai buvo, bet nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 10, 18:16)
Čia kaip pilvo šokis ir jo rūbai. Jei šoktų su drobine suknia ir tuos pačius judesius darytų, matyt patiktų. Genai tikriausiai biggrin.gif

susizvengiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 10, 13:52)
Jo. Ir "skylės pagal paskirtį nenaudoju" (copyright: rG) smile.gif

O ką tai reiškia?
Atsakyti
sveikos

ateinu vel su WB namu darbais:

Naturalioje sviesoje

Auto
user posted image

Cloudy

user posted image

Rankinis
user posted image

Dirbtineje sviesoje:

Auto

user posted image

Lempute

user posted image

Rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 10, 16:45)
sveikos

ateinu vel su WB namu darbais:

N

dirbtinėje rankinis mėlynuoja..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 09, 21:24)
"muilo burbule"

user posted image

grazu, o kam tokios linzes labiau skirtos fotografuoti g.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 10, 10:35)
Dar viena iš tos pačios serijos ir su auto kolkas baigiu smile.gif

sita man irgi daug geriau ziurisi blush2.gif
QUOTE(paluri @ 2012 01 10, 11:21)
Man patinka vaikus (ypac megaites!) fotografuoti. Visi sako, kad sunku su vaikais... tikrai taip, bet man tai patinka. Dar vilioja kudikiai ir nesciosios smile.gif O renginiai ir man nepatinka. Is pradziu dziaugiausi, kad leido darzelyje fotografuoti, bet dabar man tai jau tapo darbu ir nepatinka... Kitamet (nuo birzelio cia naujas sezonas) bandysiu atsisakyti smile.gif Draugai praso gimtdieniu pafotkinti, tai irgi nepatinka ir net nezinau kaip atsisakyti... Visa baliu dirbi ir tiek, jokios pramogos nebelieka. Bet su vaikais noreciau fotosesiju uz pinigus  smile.gif Nors ir uztenka kiek vyras uzdirba, bet norisi ir savu kisenpinigiu  smile.gif 

man irgi labai patinka vaikus fotografuoti, portretus ax.gif O mazuosius indukus turetu buti labai smagu fotografuoti, tokie israiskingi jie smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 14:08)
1. kad aiškios akys būtų, reikia trumpo išlaikymo, nes vaikai juda , ir su ilgesniu išlailymu išsilieja
2. mačiau tavo fotikas turi makro funkciją, tai įsijunk ir fotografuok su šia funkcija
3. kad galėtum naudoti trumpesnį išlaikymą, fotografavimo sąlygos turi būti tam tinkamos, t.y. turi būti pakankamai šviesos.. tai naudok arba blykstę, o jei nori natūtralios šviesos, tai guldyk/sodink vaiką kuo arčiau lango, atsitrauk visas užuolaidas ir pirmyn smile.gif

dekui uz patarimus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 15:48)
dirbtinėje rankinis mėlynuoja..

kazin kodel, nusistaciau su grey kortele g.gif
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 10, 17:10)
1. grazu, o kam tokios linzes labiau skirtos fotografuoti  g.gif

2. kazin kodel, nusistaciau su grey kortele  g.gif

1. belekam, kai norisi crazy foto smile.gif

2. neįsivaizduoju.. gal netoli mėlyna siena ar dar kas , kad gali "mesti" tokį atspalvį..
Atsakyti