Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(spanguoline @ 2012 01 10, 17:49)
sveikos, mergaites!

Sveika,

Junkis prie musu ir visko ismoksi. Nereikia skaityti visu temu smile.gif Perskaityk sios temos 1 puslapi, ten rasi daug naudingos informacijos. Padaryk namu darbus, po ju daug kas paaiskes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 10, 13:25)
Sveika prisijungus  4u.gif

QUOTE(paluri @ 2012 01 10, 13:25)
Sveika,

Junkis prie musu ir visko ismoksi. Nereikia skaityti visu temu smile.gif Perskaityk sios temos 1 puslapi, ten rasi daug naudingos informacijos. Padaryk namu darbus, po ju daug kas paaiskes  4u.gif

4u.gif ok, keliauju atgal i pirma puslapi ir ieskau ND ! cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 17:44)
aij, tai dar negreit smile.gif kažko pasivaideno, kad šią savaitę  biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Sia savaite isvaziuoja pas tevus gimdyti smile.gif Vaziuoja dabar, nes veliau i lektuva nebepriims...
Turiu dar drauge nestuke, kuria anksciau jau fotkinau, bet ji labai susivarzius pries kamera. Niekaip neprisiprasau dar vienos fotosesijos. Turejom siandien fotkintis, sako pavargus esu... Tai gal rytoj ar poryt. Jai jau uz menesio gimdyti. O tada naujagimi fotkinsiu thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi i koju zaidima!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Dekoju visoms uz komentarus Flickr'e 4u.gif
Atsakyti
tvarkau renginio foto ir supratau kodėl visai kitaip nei vestuvių baliai ,kažkaip kitaip buvo fotkinti - vienas dalykas,švediškas stalas, tai tik vienas užsėdimas buvo kai karšti, dar bendra chebra, bendras tūsas ,o ne ciocės ir puseserės kurie vieni kitų net nepažįsta, ir bendra tema,nu pas juos ale cabareto tema buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 14:01)
na neštukės figūra tai ideali  bigsmile.gif  ir jai jau gimdyt tuoj?  blink.gif  nu šaunu, kai tokia figurytė laikosi nėštumo metu smile.gif
visai puikiai susitvarkei, matau, kad tobulėji wink.gif tik rinkčiausi kitą metą fotografavimui- ankstyvų rytą, arba vakarėjant, kai saulė ne taip stipriai plieskia wink.gif

man nelabai. foto pilkos, tamsokos, neshtuke nors ir kuda, bet man nee, pozos nuobodzios. kazhkaip indu vaikus fotkint viena, bet suaugusios moteris - kita. kazhkas cia minejo, kad negrazios tos indes. tai ir as pritariu. atrodo be galo senos, plaukai violetiniai.. nu nelimpa man. reikia labai pasistengti ir kad modelis geras papultu, kad pagauti kazhka idomesnio.
bet tai kad paluri tobuleja - pritariu. laukiu nauju kadru.
QUOTE(spanguoline @ 2012 01 10, 14:19)
sveikos, mergaites!

ne ne ne. neskaityk visu temu. jetau, tiek laiko gaishti. jei saziningai ishstudijuosi VISA pirmo puslapio info (kas irgi uztruks - mirksiukas.gif ), tikrai nemazhai pramoksi. tad pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 10, 18:43)
man nelabai. foto pilkos, tamsokos, neshtuke nors ir kuda, bet man nee, pozos nuobodzios. kazhkaip indu vaikus fotkint viena, bet suaugusios moteris - kita. kazhkas cia minejo, kad negrazios tos indes. tai ir as pritariu. atrodo be galo senos, plaukai violetiniai.. nu nelimpa man. reikia labai pasistengti ir kad modelis geras papultu, kad pagauti kazhka idomesnio.
bet tai kad paluri tobuleja - pritariu. laukiu nauju kadru.

Labai malonu girdeti apie tobulejima 4u.gif
O indziu yra visokiu ir graziu, ir negraziu. Man ji patiko vidumi, tai tada ir isvaizda atrodo grazi smile.gif
O pozos tai tikrai nuobodzios, bet pirmiausia man reikia jas perprasti. Tada bandysiu ka nors idomesnio sumastyti.

Kaip sio fotografo modeliai? indes flikr'e
Bet man atrodo, kad jis naudoja visus fokusavimo taskus ir nesufokusuoja i akis...
Atsakyti
Merginos, gal galite padėti?
Kalėdoms turėjau gauti Canoniuką , jau išsirinkusi buvau.... Canonas.... Mano virtualioji meilė.... Ach... Jis turėjo optinį vaizdo ieškiklį..... Bet. Vyras paskubėjo ir , nežinodamas mano svajonių, padovanojo Nikoną Coolpix L120 (be optinio vaizdo ieškiklio). Nustėrau ištraukus dovaną. Aplinkiniai ir vyras suprato, kad iš laimės žado netekau, o man mintis buvo- neišpakuoti, grąžinti į parduotuvę, ir pakeist į mano meilę Canoną su optiniu vaizdo ieškikliu. bet, pažiūrėjau į savo vyriškį, į jo akis ir supratau, labai jį nuliūdinsiu, jei jis supras, kad nenoriu Nikono, kurį jis su meile man išrinko. Taigi baigta su virtualiomis meilėmis, reikia jaukintis Nikoną be optinio vaizdo ieškiklio. Na, ir nesiseka man jo prisijaukinti- gryna automatika.... Jei noriu fotofrafuoti kūdikį (to tai nenulaikysi) sujuda ir piššššš iš kadro...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 01 10, 14:29)
Merginos, gal galite padėti?
Kalėdoms turėjau gauti Canoniuką , jau išsirinkusi buvau.... Canonas.... Mano virtualioji meilė.... Ach... Jis turėjo optinį vaizdo ieškiklį..... Bet. Vyras paskubėjo ir , nežinodamas mano svajonių, padovanojo Nikoną Coolpix L120 (be optinio vaizdo ieškiklio). Nustėrau ištraukus dovaną. Aplinkiniai ir vyras suprato, kad iš laimės žado netekau, o man mintis buvo- neišpakuoti, grąžinti į parduotuvę, ir pakeist į mano meilę Canoną su optiniu vaizdo ieškikliu. bet, pažiūrėjau į savo vyriškį, į jo akis ir supratau, labai jį nuliūdinsiu, jei jis supras, kad nenoriu Nikono, kurį jis su meile man išrinko. Taigi baigta su virtualiomis meilėmis, reikia jaukintis Nikoną be optinio vaizdo ieškiklio. Na, ir nesiseka man jo prisijaukinti- gryna automatika.... Jei noriu fotofrafuoti kūdikį (to tai nenulaikysi) sujuda ir piššššš iš kadro...

biggrin.gif gyvenime labai sunku su meilem biggrin.gif nu bet tai kaip man juokinga.. cia ne is jusu saipaus, nu bet taip juokinga biggrin.gif is esmes tai tie fotikai veikia vienodai. kaip ir vyrai. tik vieni kazko mums labiau patinka ir tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 01 10, 14:29)
reikia jaukintis Nikoną be optinio vaizdo ieškiklio. Na, ir nesiseka man jo prisijaukinti- gryna automatika.... Jei noriu fotofrafuoti kūdikį (to tai nenulaikysi) sujuda ir piššššš iš kadro...

Čia su ieškikliu visiškai nesusiję smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 10, 03:10)
O siandien pirma karta saule pas mus pasirode, tai isbandiziau fotoaparata ir lauke.
Parodau pirmus blynus, gal pakritikuosit kur ir kas prisvilo  ax.gif

Pirmoji idomi, tik taip norisi pasviesinti...

QUOTE(Maggie @ 2012 01 10, 10:50)
3. sita man visada patiko. vienas megstamiausiu mano ever padarytu kadru 

Man sita irgi labai drinks_cheers.gif Tik del virsaus sutinku, kad nereikia tos sienos.

QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 10, 11:35)
Dar viena iš tos pačios serijos ir su auto kolkas baigiu smile.gif

Sita man patinka. Tik ranka ne. Gal kitaip ja sulenkti reiktu, kad neatrodytu tokia didele?

QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 01 10, 12:17)
Prašau tavęs gražiuoju - dėk daugiau to buitiako! Man taip patinka žiūrėti į jį, net daug labiau nei visokios fotosesijos smile.gif Tavo buitiakas man kažkuo primena mano tėčio darytas fotografijas, gal dėl to taip mielas smile.gif

drinks_cheers.gif As irgi laukiu daugiau.
Atsakyti