Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2012 01 10, 12:21)
Man patinka vaikus (ypac megaites!) fotografuoti. Visi sako, kad sunku su vaikais... tikrai taip, bet man tai patinka. Dar vilioja kudikiai ir nesciosios smile.gif O renginiai ir man nepatinka. Is pradziu dziaugiausi, kad leido darzelyje fotografuoti, bet dabar man tai jau tapo darbu ir nepatinka... Kitamet (nuo birzelio cia naujas sezonas) bandysiu atsisakyti smile.gif Draugai praso gimtdieniu pafotkinti, tai irgi nepatinka ir net nezinau kaip atsisakyti... Visa baliu dirbi ir tiek, jokios pramogos nebelieka. Bet su vaikais noreciau fotosesiju uz pinigus  smile.gif Nors ir uztenka kiek vyras uzdirba, bet norisi ir savu kisenpinigiu  smile.gif 

na man kai kuriuos renginius patinka fotografuot, ypač open air'uose smile.gif jau laukiu nesulaukiu vasaros, kada festivaliai prasidės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 09, 17:37)
O aš vis auto kankinu. Fotografuoju ir ieškau klaidų, tvarkau, bandau visaip fotošopą, kitą kart daryt kitaip, tada vėl ieškot klaidų.. Kada jei ne dabar toks tinkamas metas smile.gif

Nu kaip tu pagauni tokį ryškų fokusą? Vis dar į toršerą fokusuoji?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 10, 11:50)

Trečioji patiko.

QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 10, 12:35)
Man mano akys yra gyvenimo kompleksas.

Akių komplekso nesupratau, nematau jo.
Ranka čia į tema, bet man apačioje ji vistiek tokia didoka atrodo. Skolinkis ranką iš brumbrumo hihihi.gif
Visumoj patinka tavo auto.
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 01 10, 12:34)
Nu kaip tu pagauni tokį ryškų fokusą? Vis dar į toršerą fokusuoji?

Jo. Ir "skylės pagal paskirtį nenaudoju" (copyright: rG) smile.gif Čia f 3,2 berods. Bandžiau daryt su 1,8;2;2,8, nesugaudžiau. Per skystos blauzdelės dar matyt ir praktikos trūksta. Trečias kartas kai auto bandau daryti, tad labai nepergyvenu. Ateis laikas šaudysiu ir su 1,4 ir su 1,2 f taikliai biggrin.gif

Kike, dėkui, bet čia man jau nuo vaikystės tas kompleksas atėjęs. Anksčiau iš vis nervindavausi kai kas pastebėdavo mano akis. Imdavau to žmogaus nekęst net. Dabar ramiau reaguoju, bet irgi ne pati mieliausia tema smile.gif Čia kaip kam.. Vienai papų trūksta, kitai akys per didelės, o trečios vyras per mažai uždirba laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 10 sausio 2012 - 12:53
Is sios dienos fotosesijos: (jauciu, kad neisnaudojau ne puses galimybiu doh.gif )

user posted image

user posted image

daugiau flikr'e
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 10, 08:42)
Labas rytas,
pirmoje foto tai man horizontas čiuožia, antroji visai  nieko, įdomi, tik dešinėje pusėje kažkas lenda į kadrą  4u.gif

tai kad neciuozia jis g.gif as itin alergishka "ciuozimam:, bet cia viskas stabiliai mirksiukas.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 11:42)
aš turbūt labiau meninkė, nei verslininkė  biggrin.gif

pritariu is savo varpines visam tavo postui.
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 10, 12:35)
Gal vieną dieną ir kojoms ateis eilė smile.gif

nu kazin. "fotografo mastysena" formuojasi, taip, bet yra isliekamoji tendencija ir stilius taip kardinaliai nesikeicia. jei nevezha kuno dalys, nemanau, kad viena diena paims ir uzvesh smile.gif
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 01 10, 13:17)
Šauktukas tai čia reiškia gerai ar blogai? smile.gif Aš pakeliui į tamsumą smile.gif

man tiek blondine, tiek satene - tau tinka. tik va prie pastarosios dar nepripratau ir gyvos nemaciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 10, 12:54)
man tiek blondine, tiek satene - tau tinka. tik va prie pastarosios dar nepripratau ir gyvos nemaciau  mirksiukas.gif

O man atrodo puikiai atrodys tamsiaplaukė. Jau laukiu biggrin.gif

Aš ilgą laiką buvau raudonais plaukais. Tiksliau vario raudonumo.. Norėčiau ir vėl nusidažyt, bet vyras skyrybom grąsina... unsure.gif Smagu pasikeist kažkaiptai.. geras jaumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 10 sausio 2012 - 12:59
QUOTE(paluri @ 2012 01 10, 12:53)
Is sios dienos fotosesijos: (jauciu, kad neisnaudojau ne puses galimybiu  doh.gif )

na neštukės figūra tai ideali bigsmile.gif ir jai jau gimdyt tuoj? blink.gif nu šaunu, kai tokia figurytė laikosi nėštumo metu smile.gif

visai puikiai susitvarkei, matau, kad tobulėji wink.gif tik rinkčiausi kitą metą fotografavimui- ankstyvų rytą, arba vakarėjant, kai saulė ne taip stipriai plieskia wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 10, 12:58)

Aš ilgą laiką buvau raudonais plaukais. Tiksliau vario raudonumo.. Norėčiau ir vėl nusidažyt, bet vyras skyrybom grąsina... unsure.gif Smagu pasikeist kažkaiptai.. geras jaumas.

lotuliukas.gif tai žinosi, kaip greitai ir paprastai išsiskirt su vyru, kai to panorėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 17:31)
na neštukės figūra tai ideali  bigsmile.gif  ir jai jau gimdyt tuoj?  blink.gif  nu šaunu, kai tokia figurytė laikosi nėštumo metu smile.gif

visai puikiai susitvarkei, matau, kad tobulėji wink.gif tik rinkčiausi kitą metą fotografavimui- ankstyvų rytą, arba vakarėjant, kai saulė ne taip stipriai plieskia wink.gif

Aciu! As siuliau vakarejant, bet jos dukra miega tuo metu ir niekaip negali sad.gif O ryte irgi labai sudetinga, net ir man... Cia geriausias laikas fotografuoti 4-6 val ( 6 saule leidziasi). Per velai as su ja susipazinau... sad.gif Na, bet bus dar kitu galimybiu.
Nestuke tai tikrai labai faina ir labai laisvai elgiasi. Kuri nors, turinti daugiau patirties, tikrai butu padariusi puikiu kadru. Jai gimdyti balandzio pirma savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 10, 13:13)
Aciu! As siuliau vakarejant, bet jos dukra miega tuo metu ir niekaip negali sad.gif O ryte irgi labai sudetinga, net ir man... Cia geriausias laikas fotografuoti 4-6 val ( 6 saule leidziasi). Per velai as su ja susipazinau... sad.gif Na, bet bus dar kitu galimybiu.
Nestuke tai tikrai labai faina ir labai laisvai elgiasi. Kuri nors, turinti daugiau patirties, tikrai butu padariusi puikiu kadru. Jai gimdyti balandzio pirma savaite smile.gif

aij, tai dar negreit smile.gif kažko pasivaideno, kad šią savaitę biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites!
radau ir negaliu patiketi, kad radau ir taip issamiai viska ko man reikia! tik nezinau kaip daba reiks 103temas perskaityt blink.gif
o jus visos cia tokios profes susirinkusios ar tiek ismokote per 103temas budamas "Zalios" bigsmile.gif SAUNUOLES!
turiu as tikrai nebloga fotika ir visai nemoku juo naudotis... isigijau ilgai taupius, visas viltis dedama, kad is manes kazkas iseis, bet tai nusitese iki keliu metu ir nieko. Turiu suneli 8men ir tai dar viska man pristabde, dabar noreciau prifotografuoti graziu kadru, o nelabai moku smile.gif pagrindus kaip ir zinau, bet vis tiek nera ryskaus grazaus fokuso.. nesuprantu ka ne taip darau. bet tikiuos, kad studijuodama jusu pokalbius, atrasiu ir savo klaida. ACIU temos seimininkei uz sita issamia, FOTO-mokyklele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguoline: 10 sausio 2012 - 13:21
QUOTE(spanguoline @ 2012 01 10, 14:19)
sveikos, mergaites!
radau ir negaliu patiketi, kad radau ir taip issamiai viska ko man reikia! tik nezinau kaip daba reiks 103temas perskaityt  blink.gif
o jus visos cia tokios profes susirinkusios ar tiek ismokote per 103temas budamas "Zalios"  bigsmile.gif  SAUNUOLES!
turiu as tikrai nebloga fotika ir visai nemoku juo naudotis... isigijau ilgai taupius, visas viltis dedama, kad is manes kazkas iseis, bet tai nusitese iki keliu metu ir nieko. Turiu suneli 8men ir tai dar viska man pristabde, dabar noreciau prifotografuoti graziu kadru, o nelabai moku smile.gif pagrindus kaip ir zinau, bet vis tiek nera ryskaus grazaus fokuso.. nesuprantu ka ne taip darau. bet tikiuos, kad studijuodama jusu pokalbius, atrasiu ir savo klaida. ACIU temos seimininkei uz sita issamia, FOTO-mokyklele  4u.gif 

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti