Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2012 01 09, 03:25)
Man atrodo gerai  4u.gif

Aciu bigsmile.gif Patiko Jusu nuotrauka su mergaite tamsoj!

QUOTE(o la la la @ 2012 01 09, 11:52)
1 ND gerai perdarytas smile.gif
2. Pirmoje namu darbu versijoje pastebejau, kad prie labiau atvertos diafragmos, mazesnes ryskumo zonos, pabega fokusas, todel dariau prielaida, kad problema gali buti fotoaparato neislaikymas, fotkinant nepakankamo apsvietimo salygom (kai fotkini gal but sujudini fotoaparata). turejau omeny tvirta fotoaparato laikyma
3. 4 ND geras, neturi WB skirtumas matytis. Sumaisiau su 5 ND ax.gif Persiprasau tongue.gif

Aciu uz komentara 4u.gif
Del fotoaparato sujudinimo tai tikrai beda turiu, na dabar trikoji isigijau tai gal lengviau bus.

Svajone mūsų patiko ir man muilo burbulas bigsmile.gif

O siandien pirma karta saule pas mus pasirode, tai isbandiziau fotoaparata ir lauke.
Parodau pirmus blynus, gal pakritikuosit kur ir kas prisvilo ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 10, 03:10)
O siandien pirma karta saule pas mus pasirode, tai isbandiziau fotoaparata ir lauke.

Labas rytas,
pirmoje foto tai man horizontas čiuožia, antroji visai nieko, įdomi, tik dešinėje pusėje kažkas lenda į kadrą 4u.gif

Svajonė mūsų "muilo burbule" labai patiko 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 10, 03:10)

Parodau pirmus blynus, gal pakritikuosit kur ir kas prisvilo  ax.gif
]

pirmoji patiko smile.gif tik šiek tiek per tamsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 02:54)
"muilo burbule"

Super thumbup.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 10, 07:40)
Aciu  bigsmile.gif  Patiko Jusu nuotrauka su mergaite tamsoj!

Aciu 4u.gif
Pirmoji patiko, tik gal tamsoka.
Antroji - ne ...

Turejau siandien fotosesija su nestuke. Buvau nustebusi, kad ji labai laisvai elgesi, neslepe pilvo ir netgi ji parode be rubu thumbup.gif Bet sikart as susimoviau, nes neturiu visai praktikos su nestuke.gif . Bet kelios nuotraukos turetu buti blush2.gif Bet faina tai, kad yra tokiu moteru Indijoje thumbup.gif Reiskia galesiu pasipraktikuoti. Tik gaila, kad ji penktadieni isvyksta pas tevus gimdyti...
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 10, 10:44)
Turejau siandien fotosesija su nestuke. Buvau nustebusi, kad ji labai laisvai elgesi, neslepe pilvo ir netgi ji parode be rubu  thumbup.gif  Bet sikart as susimoviau, nes neturiu visai praktikos su nestuke.gif . Bet kelios nuotraukos turetu buti  blush2.gif Bet faina tai, kad yra tokiu moteru Indijoje  thumbup.gif  Reiskia galesiu pasipraktikuoti. Tik gaila, kad ji penktadieni isvyksta pas tevus gimdyti...

Laba visoms 4u.gif

Nu bet tu turi kiek laiko ir ka fotografuoti, as tai kazkaip nerandu laiko visai ;( Lauksim foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 09, 17:57)
bet mano nuomone, tas bluras sugadino nuotrauka. Juolab, kad jis netobulai uždėtas, aiškiai matosi ribos.

nu kas tau yra biggrin.gif

pritariu. siaip man sitas kolkas geriausias auto. toks pagal taisykles, o ir veidas cia naturaliausias (pamenu, sakei, kad akys tavo naturaliai tokios dideles, nustebusios - dabar jau po keliu auto tikiu. siaip ir tada tikejau, nes juk maciau tave gyvai), ir poza man visai nieko. uzkliuvo tapetai bet cia skonio reikalas.

lotuliukas.gif
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 09, 18:03)
malonu,kad mano autoportretai įsimintini kažkam blush2.gif  4u.gif

oi kaip faina wub.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 09, 14:58)
kažkaip pamačiau kelias nuotraukas su kojomis, ir pradėjau žiūrinėti.. daug puikių kadrų yra.. tai siūlau žaidimą- kojos smile.gif ką manot? ar įdomu kam būtų ?

super ideja. man apskritai patinka body parts (totally opposite Laukinei he he), dievinu "fragmentine fotografija", jei taip galima ishsireikshti. as netgi turiu kelis kadrus kojyciu flickre, archyviniu.
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 09, 14:16)
mano ė00d irgi turi tokia problema, tai as nutariau neremontuot, kai uzstringa, rankomis atidarau (tiksliau padedu atsidaryt, fokusuojant jis beveik pats atsidaro, tik reik padet rolleyes.gif )

tai kad negaliu ranka atidaryt. ten yra spec mygtukas, ji paspaudus, blyskte ishsoka, bet mano atveju, ji butent NE ishsoka. anyways, bandysiu googlintis pagal erroro nr jei toks yra. o siaip nereikalinga man ta blykste tik va nujauciu, kad mirhsta mano fotikas po trupuciuka.. tas siek tiek neramina.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 09, 14:06)
nekritikai, šiaip buitiaks  smile.gif  noriu pasimaivyt, kokią didelę medinę mašiną vaikai nuo Kalėdų senio gavo  biggrin.gif 

o su kuo cia fotkinta? kaip antro plano sukamasis efektas padarytas?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 10, 10:05)

1. super ideja. man apskritai patinka body parts (totally opposite Laukinei he he), dievinu "fragmentine fotografija", jei taip galima ishsireikshti. as netgi turiu kelis kadrus kojyciu flickre, archyviniu.

2. o su kuo cia fotkinta? kaip antro plano sukamasis efektas padarytas?

1. tai davai trauk į dienos šviesą bigsmile.gif

2. aš gi negyvenu be PS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 10, 14:28)
Laba visoms  4u.gif

Nu bet tu turi kiek laiko ir ka fotografuoti, as tai kazkaip nerandu laiko visai ;( Lauksim foto wink.gif

Kai yra noro, tai visa kita atsiranda savaime biggrin.gif Dukryte jau nemaza, sunus paauglys, namie turiu padejeja (grindims, dulkems, indams). Tai to laiko uztenka, aisku, kai ka tenka aukoti...Pvz. knygu nebeskaitau dabar, o TV tai jau seniai neziuriu...
Is pradziu, kai nusipirkom fotika, neturejau ka fotkinti, tik savo mazaja. Bet dabar manes jau praso pafotkinti, sekanti etapas turetu jau buti "uz pinigus: smile.gif tik dar neaisku kada...
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 10, 10:23)

Is pradziu, kai nusipirkom fotika, neturejau ka fotkinti, tik savo mazaja. Bet dabar manes jau praso pafotkinti, sekanti etapas turetu jau buti "uz pinigus: smile.gif tik dar neaisku kada...

man ko gero to etapo "už pinigus" niekada nebus biggrin.gif nes nepatinka man vestuvės, krikštynos, mergvakariai... tai kaip sakant iš fotografijos niekada ir neuždirbsiu smile.gif na nebent pasikeis mano požiūris į fotografiją.. arba neturėsiu jau ko valgyt.. nes dabar tai didžiausia katorga būtų eiti kokių vestuvių ar krykštynų fotografuot doh.gif šiai dienai, neičiau už jokius pinigus doh.gif biggrin.gif bet.. niekada nesakyt niekada smile.gif
man kažkaip patinka be įsipareigojimų fotografuot, kai tau niekas nieko neskolingas, ir kai tu niekam nieko neskolingas smile.gif darai kas tau patinka ir tiek.. dabar manau, jei reiktų iš to gyvent, man fotografija nemiela būtų doh.gif aš turbūt labiau meninkė, nei verslininkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 10, 11:14)
1. tai davai trauk į dienos šviesą  bigsmile.gif

seniena:

1.
user posted image

2.
user posted image

3. sita man visada patiko. vienas megstamiausiu mano ever padarytu kadru blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Maggie - paskutnis kadras thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 10, 10:50)

gėėėėris rolleyes.gif

paskutinė labiausiai patinka cool.gif

tik aš viršų kirpčiau, nereikalinga ten ta siena wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 10 sausio 2012 - 10:53