Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laukine atvarau pas tave į namus kampų ieškoti a? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 09, 17:01)
nu nu,tuoktis nereikia,ir nereikia stebėtis kad niekas nebestebina, truputi plačiau pasižvalgyk - pradės kiti dalykai stebinti,tikrai  4u.gif  O šiaip tai kadangi jau iš namų mačiau kad virtuvėje yra didelis langas,tai siūlau štatyvą pasidėti kur norsi virtuvės galė ir pabandyti pažaisti su netolygiu apšvietimu plius daugiau savo kūno,kad ir visu ūgiu kaip nors

Nežinau ar tilptų visu ūgiu, vieta ribota, bet kolkas man labiau norisi auto iki pusės. Apskritai man gražiausi auto iki pusės arba dar arčiau, kai matosi žmogus ir akys.. O visokie pakaušių, nugarų ar detalių auto kolkas man neįdomūs... Mano visos nuotraukos dažniausiai yra "iš arti", nes mėgstu kai nuotraukoje aiškiai matosi akys. Labai nedaug savo portfolio turiu kur žmogus visu ūgiu. Pati tokių nemėgstu ir kitiems nedarau..
Galų gale, juk čia ne paskutinis, bus dar visko, darysiu bet kaip ir visaip dar smile.gif Sekantis tikslas auto iš labai arti smile.gif Arba ne. Aj, nežinau smile.gif
Dėkui už komentarus.
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 09, 17:04)
Laukine atvarau pas tave į namus kampų ieškoti a?  bigsmile.gif

Prašau smile.gif Tik šiandien jau tamsoka ir pas mane namie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 09 sausio 2012 - 17:09
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 09, 18:09)

Prašau smile.gif Tik šiandien jau tamsoka ir pas mane namie smile.gif

uoj ni ni,šiandien ir šią savaitę jau viskas zabita pas mane,bet šiaip kadangi prasideda tas projektėlis fotografai fotografų akimis,tai vistiek kažkada įsiprašysiu kavos ar arbatos tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 09, 17:09)
arba dar arčiau, kai matosi žmogus ir akys..

Šiaip man irgi. Tik čia yra kita pusė - tokie portretai turi daugiau kalbėti su mažiau detalių. Žmogų reikia prakalbinti nuotrauka. Va kur menas. Tik reik sugebėti tą žmogaus fizinį išskirtinumą perteikti, kad nebūtų gražus vardan gražių formų, ryžas vardan ryžumo, kumpanosis vardant kumpanosiškumo, strazdanius vardan strazdanų. Va kur didžioji paslaptis, nai nai, einu "pamąstyt" biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 sausio 2012 - 17:16
Gal kas kartais turi platų fiksa canonui na kad ir 20mm ar 24mm keliom dienom paskolinti pabandyti? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 09, 17:47)
Su tais komentarais gaunasi kaip koks vedybinis seksas. Pradžioj viskas nauja ir įdomu, o vėliau steb by step viską nuspėt gali  biggrin.gif

lotuliukas.gif Vadinasi jokių vedybų, tada nėr vedybinio sekso, keiti partnerius ir vis nauja ir nauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 09, 19:11)
lotuliukas.gif Vadinasi jokių vedybų, tada nėr vedybinio sekso, keiti partnerius ir vis nauja ir nauja lotuliukas.gif

nu nauja, KAI KAS tikrai nauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 09, 17:37)
O aš vis auto kankinu. Fotografuoju ir ieškau klaidų, tvarkau, bandau visaip fotošopą, kitą kart daryt kitaip, tada vėl ieškot klaidų.. Kada jei ne dabar toks tinkamas metas smile.gif

user posted image

Nu gi modelis koks gražus 4u.gif
O su bluru, tai ir man labai užkliūna, neįmanoma patogiai žiūrėti, blaško, galim ištaisyti nesunkiai pasimažinat teptuką bluro ir gražiai prie kaklo papiešiat, nors ir šiaip nelygiai uždėta ;]
Atsakyti
"muilo burbule"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 09, 23:24)
"muilo burbule"

user posted image

fisheye? bigsmile.gif visai neseniai žiūrėjau savo su fisheye darbus kai iš taves buvau pasiskolinusi,visai patiko man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 09, 18:37)
O aš vis auto kankinu

niu grazus auto, fono rastas mielas, bliuras nelabai ziurisi... schmoll.gif

Svajone mūsų, patinka tavo burbuliarines foto biggrin.gif
Atsakyti
agha, fisheye čia wink.gif
Atsakyti