Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2012 01 09, 15:02)
todėl,kad tai firmos balius buvo ir nenori skelbtis  mirksiukas.gif

aaa, uždaras vakarėlis, supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 09, 15:02)
todėl,kad tai firmos balius buvo ir nenori skelbtis  mirksiukas.gif

ar patiko? musu firmos baliu fotkino va neseniai.. tai galvojau, nu dieve dieve, kaip neidomu balius fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 09, 16:04)
aaa, uždaras vakarėlis, supratau smile.gif

aga,uždaras 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 09, 16:06)
ar patiko? musu firmos baliu fotkino va neseniai.. tai galvojau, nu dieve dieve, kaip neidomu balius fotkint biggrin.gif

na rodos ne tavo balių fotkinau lotuliukas.gif nes bučiau tikrai pamačius lotuliukas.gif aš juokauju lotuliukas.gif o šiaip žinok man visai patiko,pasidariau ale fotostudijos kampelį tokį,visi kas norėjo ėjo fotografuotis,o dar plius ale tokias reportažines fotomoto darėm,kadangi tą dieną ryte fotografavau šeimą,o vakare renginį šitą tai man visai patiko,per diena nemažai įvarovės, vakare ir muzikikė gi ten buvo,tai kažkaip viskas man patiko ,paeksperimantavau su blicu ir fotiku irgi kažkas naujo,ir išvažiuojama studija irgi nauja :ax na nefotkinom kai ten valgo ir t.t. tiesiog šokiai ale žaidimai ir t.t. ar šiaip kai rinkosi,kai ten kažkokia kalbą sakė
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 09, 15:19)
aga,uždaras  4u.gif
na rodos ne tavo balių fotkinau  lotuliukas.gif nes bučiau tikrai pamačius  lotuliukas.gif aš juokauju lotuliukas.gif o šiaip žinok man visai patiko,pasidariau ale fotostudijos kampelį tokį,visi kas norėjo ėjo fotografuotis,o dar plius ale tokias reportažines fotomoto darėm,kadangi tą dieną ryte fotografavau šeimą,o vakare renginį šitą tai man visai patiko,per diena nemažai įvarovės, vakare ir muzikikė gi ten buvo,tai kažkaip viskas man patiko ,paeksperimantavau su blicu ir fotiku irgi kažkas naujo,ir išvažiuojama studija irgi nauja  :ax na nefotkinom kai ten valgo ir t.t. tiesiog šokiai ale žaidimai ir t.t. ar šiaip kai rinkosi,kai ten kažkokia kalbą sakė

nea, as kitur buvau biggrin.gif nors panasiai veiksmas vyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 09, 16:40)
nea, as kitur buvau biggrin.gif nors panasiai veiksmas vyko smile.gif

tai ko nepakvietei fotkinti? lotuliukas.gif svetimus mat kviečia lotuliukas.gif
Atsakyti
kike, kada parodysi, kas su pinholu gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 09, 15:46)
tai ko nepakvietei fotkinti?  lotuliukas.gif svetimus mat kviečia  lotuliukas.gif

as gert, o ne fotkintis einu i balius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 09, 17:04)
kike, kada parodysi, kas su pinholu gavosi?

aj jo visai pamirsau lotuliukas.gif doh.gif na reiks issitraukti sutvarkyti nes esu tik nuskanavus ir tada parodysiu smile.gif šiaip nieko blatno ten nebuvo

QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 09, 17:08)
as gert, o ne fotkintis einu i balius biggrin.gif

tai tu ir gerk gerk,aš sakau kad aš galėjau pafotkinti kaip tu geri :lotuliukas:aj ne taip perskaičiau,supratau,kad nenori fotkintis perbalius thumbup.gif sorry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 09 sausio 2012 - 16:23
O aš vis auto kankinu. Fotografuoju ir ieškau klaidų, tvarkau, bandau visaip fotošopą, kitą kart daryt kitaip, tada vėl ieškot klaidų.. Kada jei ne dabar toks tinkamas metas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 09, 17:37)
O aš vis auto kankinu. Fotografuoju ir ieškau klaidų, tvarkau, bandau visaip fotošopą, kitą kart daryt kitaip, tada vėl ieškot klaidų.. Kada jei ne dabar toks tinkamas metas smile.gif

na veidas viskas gerai,aplinka patinka, golfukas nežinau,manau tau tinka atviresni drabužiai,nes manau tikrai nėr ko savo grožių slėpti tongue.gif nu bet ranka...ni ni ni schmoll.gif man ji vėl čia kažkaip nesižiūri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 09, 16:41)
na veidas viskas gerai,aplinka patinka, golfukas nežinau,manau tau tinka atviresni drabužiai,nes manau tikrai nėr ko savo grožių slėpti  tongue.gif nu bet ranka...ni ni ni  schmoll.gif man ji vėl čia kažkaip nesižiūri  blush2.gif

biggrin.gif Žinau gi kad SM ji užklius. Bet man kažko trūko kad atšviestų, nes kitaip labai veidas tik liktų šviesus kai aplinka tamsi. Kitą kart bandysiu kitaip lankstyt rankas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 09, 16:37)

tas toks bluras man nepatink..
daugiau kaip ir viskas ok smile.gif
Atsakyti