Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kaip dabar, nepaisant horizonto pakrypimo doh.gif

2.8

user posted image
8
user posted image

18

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 08, 12:43)
Koks išlaikymas paskutinėj foto?

Galiu pasakyti tiek, kad pati nesugebu nesudrebint prie ilgesnio nei 1/160-1/125 išlaikymo. 4u.gif

1.6 sec doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 08, 13:47)
kaip dabar, nepaisant horizonto pakrypimo 
1.6 sec  doh.gif

Aš kadangi esu dvejetukininkas ir nedariau namų darbų tai nesiryžtu užskaityt arba ne Tavųjų, tegu pirmūnės pasisako smile.gif
Bet patarčiau išlaikymą laikyti ne mažiau kaip minėjau, didesnė tikimybė sugaut fokusą smile.gif Aš bent taip darau visada. Jei per tamsu, keliu ISO, atveriu diafragmą, arba ieškau šviesesnės vietos, bet išlaikyo nemažinu smile.gif Matyt ansktyvas alshaimeris wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 08 sausio 2012 - 14:00
Labas smile.gif
man tai kazkodel ne visu nauju merginu namu darbu foto rodo g.gif

Issitraukiau fotika, foitko instrukcija, ir sakiau kada kai prisiruosiu ir uz lango sviesiau bus, pabandysiu ta WB namu darba padaryti, kad suprasciau kaip tai veikia smile.gif kad paskui vel foto negeltonuotu ar dar kokia kitokios spalvos nereikalingos nebutu fotkinant prie dirbtinio apsvietimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 08, 11:52)
sveikos

dedu kritikai ax.gif

Svajojanti mergaitė

Labai jau grazios meurgaiciukes akys wub.gif
O del kritikos, tai man kaip trys dienas laikanciai fotoaparata rankose blush2.gif biggrin.gif kliuna tie geltoni blizguciai butent ties nosyte, galetu buti kiek zemiau, nes dabar atrodo kaip burbuliukai is nosytes.
Pirmas variantas flickr'yje labiausiai patinka, naturaliausiai atrodo man ta spalva.

Prasau, labai nepykit del mano zalio komentaro, cia pirmas ir gal nevisai teisingas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ne į temą, bet pasigirsiu. Nusipirkom bilietus į Davi Garrett konzertą, lapkričio mėn. Ilgai dar laukti, bet sėdžiu išsišiepus iki ausų. Gal kas kartu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 08, 18:17)
kaip dabar, nepaisant horizonto pakrypimo  doh.gif

Papildyta:
1.6 sec  doh.gif

Man atrodo gerai, esme supratai 4u.gif
O prie tokio ilgo islaikymo - butinas trikojis...
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 08, 13:19)
Žiūriu, žiūriu, kuris variantas geresnis ir neapsisprendžiu, visų pirma, man kiek per geltona  blush2.gif šioj, trūksta kontrasto, keliai ružavi trukdo smile.gif Gražios akys smile.gif
Gal anas variantas geresnis, tik tas gelsvas labai atspalvis nelabai.

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 08, 16:45)
Labai jau grazios meurgaiciukes akys  wub.gif 
O del kritikos, tai man kaip trys dienas laikanciai fotoaparata rankose  blush2.gif  biggrin.gif  kliuna tie geltoni blizguciai butent ties nosyte, galetu buti kiek zemiau, nes dabar atrodo kaip burbuliukai is nosytes.
Pirmas variantas flickr'yje labiausiai patinka, naturaliausiai atrodo man ta spalva.

Prasau, labai nepykit del mano zalio komentaro, cia pirmas ir gal nevisai teisingas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū už pasisakymus, patvarkiau geltonumą, pamažinau keliukus smile.gif Tikrai, kai įdėmiau pasižiūriu, burbuliukai gal kiek ir per arti... Įsidedu į galvą kitam kartui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 08, 16:22)
Svajojanti mergaitė

Akytes labai grazios 4u.gif Bet man kazkaip nelabai patiko tie blikiukai ant veiduko... blush2.gif
Atsakyti
White balanso namu darbas:

Dienos sviesoje:

Auto
user posted image
Cloudy
user posted image

rankinis

user posted image
Dirbtineje sviesoje

Auto
user posted image
lempute

user posted image
rankinis
user posted image
Atsakyti
čia biški offtopicas bet gal kam aktualu bus mirksiukas.gif
"Parduodamas fotoaparatas cannon EOS 30D su 17-85 IS bei Cannon EOS 1000D bodis, susidomėjusius prašome kreiptis 869801319 ."
Atsakyti
Snapper, pamėgink daryti šviesesnes foto. smile.gif Ir aš imčiau neblizgantį daiktą, kad neapsunkinti sau gyvenimo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 08, 21:00)
Snapper, pamėgink daryti šviesesnes foto.  smile.gif Ir aš imčiau neblizgantį daiktą, kad neapsunkinti sau gyvenimo.  biggrin.gif

gerai mirksiukas.gif
Atsakyti