QUOTE(GiedreB @ 2012 01 07, 00:35)
super, man šita labai faina, su puodukais geriau:)
QUOTE(paluri @ 2012 01 07, 08:34)
Tikrai geriau, kai fokusuota i puodelius
Aciu
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 07, 01:27)
Kas čia dbr taip blogai apie 50mm 1.8???? Nugi, gal ir tamsesnis, gal ir plastmasinis, gal ir "skylutė" mažesnė, bet ne man vienai jis tarnavo ir vis dar tarnauja [pinigėliai taupomi 1.4, jau greit greit turėsiu (clap clap clap)], bet kiek jis visko matęs, kiek laiko jis naudojamas... žinokit, tfu tfu tfu, prisiskaičius šitiek komentarų, bijau, kad nesugestų...
Nebijok, ir nesuges
As ir sakau, nera jis blogas, tiesiog 1.4 geresnis, bet ir kaina gerokai didesne. Kas nelabai turi is ko svaistytis arba tiesiog nori pabandyti 50-tuka, tai tikrai drasiai rekomenduociau imti 1.8.
QUOTE(paluri @ 2012 01 07, 08:34)
1.4 is sviesesnis ir geriau pagamintas, tik kaina "kanda". O ka galima fotografuoti su 1,4 diafragma?... Pvz portretams as dazniausiai naudoju 2.5, nes su 1.8 man truksta ryskumo. Su 1.8 patiko fotografuoti mazas gelytes, labai graziai isplauna fona, o gelyte liek ryski
Tai juk ne tik ryskumo zonoj ir fono plovime skirtumas. Dar ir sviesos beveik dvigubai daugiau prie placiausiai atvertos diafragmos. As jau su 1.8 buvau nustebinta ana savaitgali Paryziuj, kai visiskai tamsioj baznycioj galejau padaryti labai nebloga nuotrauka (be stovo ir be blykstes), ir ryskumo pakanka joj, ir sviesumo, ir praktiskai nesublurinta. O tai isivaizduok, jei 1.4 buciau tuomet turejusi?
QUOTE(sayonara @ 2012 01 07, 08:54)
ar galėsiu vėliau prie jų prisėsti, turiu, ką pakomentuoti. dabar neturiu laiko, gal vakare arba rytoj..
kažkaip vis pastaruoju metu žiūrinėju Tavo foto ir kyla minčių
Kaip smagu girdeti
Labai lauksiu
O ND kad pasipyle... faina
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 07, 04:17)
Taigi ilgai nelaukus kibau daryti namu darbu. Gal galetumet pakomentuot kas kur ne taip?
Visur naudotas tik manual fokusas. Nuotraukos darytos velai vakare prie lempu ir su ijungtom eglutes lemputem
Pirmajam ND man visur truksta fokuso, nors skirtumas matyti. Kiti ND gerai.
QUOTE(editiana @ 2012 01 07, 10:31)
Sveikos, jungiuosi i pradziamokslius. pirmas namu darbas (pasirodo ner taip lengva) Sony SLR alpha 35
Lyg ir gerai, skirtumas matyti, bet fokuso tai truksta. Turbut naudojai skirtingus fokusavimo taskus? Jei taip ir jei netingi pakartot, pabandyk su perkadravimu daryt, turetu ryskiau gautis.
QUOTE(sun_shine @ 2012 01 07, 11:41)
Jungiuosi prie jūsų su pirmuoju namų darbu:
Labai jau tamsu. Nors siaip gerai.
QUOTE(Idda @ 2012 01 07, 11:07)
lMergytės, kaip manote ar apsimoka nauja pirkti iš ebay?, na aišku pigiau gaunasi, bet tuo pačiu garantinio tai negauni
turiu galimybę kad parvežtu iš UK
Jei svarbu, kad pigiau, verta. Jei svarbu garantija, neverta. Paprasta
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 07, 12:41)
Kodėl niekas ND nekomentuoja
? a... neseniai buvusios naujokės tik tyli tyli, o kai pačios buvo naujokės tik purkštavo kad jas ignoruoja, nepatebi, tai kad prašom pasistengti ir naujokėms apie ND parašyti, o tai negražu negražu...
Taigi taigi...
Na ka, meginu taisyti neseniai buvusiu naujokiu reputacija