Oi, linksma cia
Radau savo fotoaparato pakroveja spausdintuve pasislepes buvo (tik nesuprantu kokiu budu jis ten papuole) o kiek as jo ieskojau, kortele irgi radau pries pora dienu, tai bandysiu 365 daryti
Einu rasytis i double expo
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 06, 18:37)
a Maniau gal yra kokia objektyvui būdinga užmetama spalva ar pan...
Objektyvai kaikurie "turi savo spalvas" vieni ryškesni, kiti blausesni, manau, tai tikrai žinojote
Beja, kaip supratau neprašoviau dėl 50-tuko f1,8 pirmame puslapyje radau kuo fotografuoja Kristuliukas
Vieni sako, kad gražiai tas objektyvas plauna fona, kiti ne, skonio reikalas turbūt, man tai ką jūs manot??
Pavyzdžiui:
gražus plovimas
ir laikomas negražiu [50tuko f1,4]
paimta iš:
http://www.efoto.lt/terminai/bokeh_0
sveikos
startuoju ir as su projektu 52 tikiuosi pasiekti finisa
1/52
startuoju ir as su projektu 52 tikiuosi pasiekti finisa
1/52
QUOTE(Eve... @ 2012 01 06, 18:58)
Objektyvai kaikurie "turi savo spalvas" vieni ryškesni, kiti blausesni, manau, tai tikrai žinojote
Beja, kaip supratau neprašoviau dėl 50-tuko f1,8 pirmame puslapyje radau kuo fotografuoja Kristuliukas
Vieni sako, kad gražiai tas objektyvas plauna fona, kiti ne, skonio reikalas turbūt, man tai ką jūs manot??
Pavyzdžiui:
gražus plovimas
Pavyzdžiui:
gražus plovimas
na grožis toks jau dalykas.. kas vienam gražu, kitam gali būti negražu
QUOTE(Idda @ 2012 01 06, 07:01)
labai graziai ziurisi zuvedra
QUOTE(Eve... @ 2012 01 06, 23:28)
Objektyvus geriausia paziureti flickr'e. Pirmam psl informacija gali buti netiksli. Pvz as turiu 50mm 1.8, bet pirmam psl tai neparasyta
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 02, 09:18)
Nuostabūs žodžiai, labai patiko...
Papildyta:
Aš irgi bandžiau fejerverkus užfiksuot, keli kadrai gavos visai įdomus, bet dar nevisus sutvarkiau. Štai vienas iš jų:
Papildyta:
Aš irgi bandžiau fejerverkus užfiksuot, keli kadrai gavos visai įdomus, bet dar nevisus sutvarkiau. Štai vienas iš jų:
grazu
QUOTE(Pacific @ 2012 01 06, 20:15)
grazu
Malonu, kad patiko
QUOTE(snapper @ 2012 01 06, 18:55)
Sveikos
Keliu vel ND, po kelis si karta:
1 namu darbas:
Papildyta:
2 namu darbas:
Jei sie gerai, darysim kitus
Keliu vel ND, po kelis si karta:
1 namu darbas:
Papildyta:
2 namu darbas:
Jei sie gerai, darysim kitus
nu va pirmas liuks, antras irgi būtu gerai jei su fokusu labiau susidraugautum )) paplaukes tas vėžliukas. Siūlyčiau antra dar karteli perdaryti, bet judi tikrai teisinga linkme
Eve dėl objektyvų tai jų visokių bet ir kainos skiriasi, jei ka 50mm su f 1.8 tikrai pradžiugins rezultatu o juolab kad kaina maža
reik ir man įč projektui pasirašyt gal gotkint pradėčiau
Ta maža kaina ir vilioja tikriausiai labiausiai Fiksai man nelabai, bet nuotraukos gaunasi labai gražios. Su 35 teko fotografuoti, ranka vis zoomint bando... Žmonių fotografijai tinka, juolab 400lt nedaug, o atsiliepimus girdėjau gerus, kaip už tokią sumą.
Manau ateityje pas mane bus jis
Manau ateityje pas mane bus jis