Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Oi, linksma cia lotuliukas.gif

Radau savo fotoaparato pakroveja bigsmile.gif spausdintuve pasislepes buvo (tik nesuprantu kokiu budu jis ten papuole) doh.gif o kiek as jo ieskojau, kortele irgi radau pries pora dienu, tai bandysiu 365 daryti ax.gif

Einu rasytis i double expo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos

Keliu vel ND, po kelis si karta:

1 namu darbas:

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
2 namu darbas:

user posted image

user posted image

user posted image

Jei sie gerai, darysim kitus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 06, 18:37)
a smile.gif Maniau gal yra kokia objektyvui būdinga užmetama spalva ar pan...

Objektyvai kaikurie "turi savo spalvas" vieni ryškesni, kiti blausesni, manau, tai tikrai žinojote biggrin.gif
Beja, kaip supratau neprašoviau dėl 50-tuko f1,8 pirmame puslapyje radau kuo fotografuoja Kristuliukas rolleyes.gif

Vieni sako, kad gražiai tas objektyvas plauna fona, kiti ne, skonio reikalas turbūt, man tai thumbup.gif ką jūs manot??

Pavyzdžiui:
gražus plovimas
user posted image
ir laikomas negražiu [50tuko f1,4]
user posted image

paimta iš:
http://www.efoto.lt/terminai/bokeh_0
Atsakyti
sveikos 4u.gif

startuoju ir as su projektu 52 rolleyes.gif tikiuosi pasiekti finisa ax.gif

1/52

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 06, 18:58)
Objektyvai kaikurie "turi savo spalvas" vieni ryškesni, kiti blausesni, manau, tai tikrai žinojote biggrin.gif
Beja, kaip supratau neprašoviau dėl 50-tuko f1,8  pirmame puslapyje radau kuo fotografuoja Kristuliukas rolleyes.gif

Vieni sako, kad gražiai tas objektyvas plauna fona, kiti ne, skonio reikalas turbūt, man tai  thumbup.gif    ką jūs manot??

Pavyzdžiui:
gražus plovimas

http://www.efoto.lt/terminai/bokeh_0

na grožis toks jau dalykas.. kas vienam gražu, kitam gali būti negražu
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 06, 07:01)

Įkeliu vieną panning foto smile.gif kažkada bandžiau  doh.gif

thumbup.gif labai graziai ziurisi zuvedra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 06, 23:28)
Beja, kaip supratau neprašoviau dėl 50-tuko f1,8  pirmame puslapyje radau kuo fotografuoja Kristuliukas rolleyes.gif

Objektyvus geriausia paziureti flickr'e. Pirmam psl informacija gali buti netiksli. Pvz as turiu 50mm 1.8, bet pirmam psl tai neparasyta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 02, 09:18)
wub.gif Nuostabūs žodžiai, labai patiko...  wub.gif
Papildyta:

Aš irgi bandžiau fejerverkus užfiksuot, keli kadrai gavos visai įdomus, bet dar nevisus sutvarkiau. Štai vienas iš jų:
user posted image

grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2012 01 06, 20:15)
grazu thumbup.gif

Malonu, kad patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 06, 18:55)
Sveikos

Keliu vel ND, po kelis si karta:

1 namu darbas:

Papildyta:
2 namu darbas:

Jei sie gerai, darysim kitus  ax.gif

nu va pirmas liuks, antras irgi būtu gerai jei su fokusu labiau susidraugautum smile.gif)) paplaukes tas vėžliukas. Siūlyčiau antra dar karteli perdaryti, bet judi tikrai teisinga linkme 4u.gif

Eve dėl objektyvų tai jų visokių bet ir kainos skiriasi, jei ka 50mm su f 1.8 tikrai pradžiugins rezultatu o juolab kad kaina maža

reik ir man įč projektui pasirašyt gal gotkint pradėčiau tongue.gif
Atsakyti
Ta maža kaina ir vilioja tikriausiai labiausiai ax.gif Fiksai man nelabai, bet nuotraukos gaunasi labai gražios. Su 35 teko fotografuoti, ranka vis zoomint bando... Žmonių fotografijai tinka, juolab 400lt nedaug, o atsiliepimus girdėjau gerus, kaip už tokią sumą.
Manau ateityje pas mane bus jis rolleyes.gif
Atsakyti
Zirze, man poza patinka, tikrai graži. Bet aplinka bei foto apdirbimas ne.
Tokios pat foto norisi kur nors, kur daug erdvės.

ViKri, tau komentarą jau parašė, mano būtų panašus. Gaila kojytės, spalviškai nelabai, gal todėl jb bandyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 sausio 2012 - 20:39