Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 06, 15:35)
Pagarba kad nepagailėji laiko taip išsamiai...
Aš tai kuo daugiau į šią foto žiūriu, tuo labiau baigiu kristuką įsimylėt  blink.gif Tik nuprausčiau makijažus ir vsio, jau myliu. Nors nuotrauka man šita nepatink.

tai,kad čia ne Kristukas biggrin.gif parašyta- modelis- Roberta biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, rodos Svajonė surašė kaip atsukti. Tamsoje persuki ant tuščios ritės juostelę. O man vidutinis f. patinka, nes dedant juostelę reikia iki strėlytės antsukti, tai gerai persidengia. Man iš kelių bandytų tik viena nukreivaliojo. Tai gal flickr atidarom temą, susirašom kas dalyvauja, pradedam pirmą juostelę fotografuoti. O paskui apsikeisim.

Fainai, kad pradedat projektus. Aš kadangi praeitais metais nebaigiau, tai šiais net nepradedu. Juolab, autoportretus buvau užsibrėžusi daryti. O autoportretai toks reikalas. Kai nebėra noro į savo veiduką žiūrėti daryk ką nori, nėra foto. Taip ir strigau ties 23. Dar iki dabar noras neatsiradęs save fotografuoti.

Reiktų kokio naujo žaidimo. Gal turit kokių idėjų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 sausio 2012 - 16:00
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 06, 15:37)
tai,kad čia ne Kristukas biggrin.gif parašyta- modelis- Roberta  biggrin.gif

nesvarbu, vistiek myliu. O kai jos dvi tokios pat, tai abi iškart laugh.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi kiek gerbeju!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nei as, nei sesuo. Viena pazistama. cool.gif

Aciu visoms pakomentavusioms. Lygi oda, spalvos, cia jau skonio reikalas. Bet pastabuvo truksta tikrai. Ta zinau. smile.gif

Nerasau ilgu paklodziu, nes vel lekt turiu. Ciau Bellos!!! oro_buckis.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 06 sausio 2012 - 16:18
O su kokiu objektyvu padaryta ta fotografija?? rolleyes.gif
Karkais ne su 50-tuku f1,8 ?? rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Eve... @ 2012 01 06, 16:44)
O su kokiu objektyvu padaryta ta fotografija?? rolleyes.gif
Karkais ne su 50-tuku f1,8 ?? rolleyes.gif

O koks skirtumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 05, 18:21)
Niu dar viena atnesu.  wink.gif
Silence

Visai įdomiai. Primena lyg kokio filmo sceną.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 01 05, 14:34)
su Senosios foto dalyviu sillwio šiais metais kartu išfotkinom vieną juostelę. kam įdomu, rezultatai ČIA smile.gif

Eik tu sau kaip įdomu! Kai kurios išvis nerealiai sukrito, taip nesumąstytum smile.gif
Belieka pasigraužti, kad neturiu juostinio.
Atsakyti
Idedu kelias Paryziaus nuotraukas. Daugiau - cia. Pakritikuokit, kas upo turit 4u.gif Labai noriu zinoti, ar bent i ta puse einu... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pastabos, komentarai, pasiūlymai visada laukiami:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 01 06, 19:01)
Pastabos, komentarai, pasiūlymai visada laukiami:)

truputi geltonuoja moters oda, veidas kaip purvinas ir gaila nukirstos kudikio kojytes 4u.gif Ideja patinka smile.gif

Jurzole, trecia labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 06 sausio 2012 - 17:17
dvigubai expo į juostą flick tema registruokitės
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 06, 17:51)
O koks skirtumas? g.gif

Domiuosi objektyvais ir bandau lyginti, kuris kaip blurina foną 4u.gif
Atsakyti