Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2012 01 06, 10:33)
sveikos, gal kuri jau pirkot nikon D4? kaip jis ten? ar verta?

lotuliukas.gif Jooo... Profam gal ir visai vertas dėmesio daikčiukas, o man kur kas įdomesnė naujiena AF-S NIKKOR 85 mm f/1,8 G, jei kaina labai nesikandžios, ant vasaros visai priglausčiau tokį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 06, 16:47)
Kažko man trūksta... o dešinėj pusėj foto svyra į dešinę pusę, kairė foto irgi svyra [žiūrint pagal pamatus ir priestatą]. smile.gif

Aciu! Pabandysiu tiesinti smile.gif
Atsakyti
Nu va, kaip faina, kad ir daugiau panning entuziastu yra biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Idda @ 2012 01 06, 08:01)
Įkeliu vieną panning foto smile.gif kažkada bandžiau  doh.gif

Man patinka smile.gif

QUOTE(paluri @ 2012 01 06, 11:59)
Siandien ir as pabandziau panning

Kaip pirmas bandymas, visai nieko. Bet siaip jau noretusi daug labiau sulieto fono, kad nesimatytu, kas ten jame yra, o butu tik spalvu zaidimas ir judesio pojutis. Arba kas nors idomesnio fone kad butu, nes tie sunkvezimiai tai man kazkaip ne...

QUOTE(kristukass @ 2012 01 06, 00:16)
Is vasaros...
Dirbu su ps. Foto is vasaros. Matyta. Taciau dabar jau kitoks poreikis apdirbimui. biggrin.gif

Labai labai labai nesiziuri tas nulygintas veidas... ir niekaip nesuprantu, kam to reikia. Na jei kokia baidykle fotografuotum, tada gal... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 06, 17:31)
Nu va, kaip faina, kad ir daugiau panning entuziastu yra  biggrin.gif  4u.gif
Kaip pirmas bandymas, visai nieko. Bet siaip jau noretusi daug labiau sulieto fono, kad nesimatytu, kas ten jame yra, o butu tik spalvu zaidimas ir judesio pojutis. Arba kas nors idomesnio fone kad butu, nes tie sunkvezimiai tai man kazkaip ne...

Tiesa, fonas turetu buti labiau susiliejes, riksos ar masinos greitis turetu buti didesnis. Panning reikia daug praktikos smile.gif Islaikyma nusistaciau 1/30, po to bandziau 1/25
Sitoj gal kiek geriau fonas issiliejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 06 sausio 2012 - 13:23
QUOTE(paluri @ 2012 01 06, 13:13)
Tiesa, fonas turetu buti labiau susiliejes, riksos ar masinos greitis turetu buti didesnis. Panning reikia daug praktikos smile.gif Islaikyma nusistaciau 1/30, po to bandziau 1/25

Nesvarbu, koks masinos greitis - jei pasirinksi tinkama islaikyma ir panning greiti, fonas bus tiek sulietas, kiek noresi. O kad daug praktikos reikia, tai faktas. Paziuresim, kas man savaitgali gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 06, 11:59)
Graziai  4u.gif
Siandien ir as pabandziau panning

Ačiū 4u.gif

Man mokytojas sakė, kad paningui reikia naudoti išlaikymą apie 1/15, na tada graziau viskas plaukia ax.gif
Visai nieko mašinytė pagauta tik fonas gal per margas 4u.gif bandžiau gaudyti traukinius, bet krovininiai per lėtai rieda, kad gražus panning'as išeitų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 06, 13:36)
bandžiau gaudyti traukinius, bet krovininiai per lėtai rieda, kad gražus panning'as išeitų  doh.gif

Atsikalbinejimai cia mirksiukas.gif Greiti galima suderinti, o ir nebutinai gi turi buti viskas absoliuciai susilieje, kad butu grazu. Va paziurek cia - astuntoj eilej nuo apacios yra nuotrauka gatve einancios moters Hanojuje. Man bent grazu... smile.gif Beje, sis fotografas sako, kad fotografuodamas dviratininkus (ne lenktynininkus) naudoja apie 1/8 islaikyma, kad perteikti judesi.

Na bet as cia teoriskai destau, pati taigi nebandziau dar blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 06, 13:48)
Atsikalbinejimai cia  mirksiukas.gif Greiti galima suderinti, o ir nebutinai gi turi buti viskas absoliuciai susilieje, kad butu grazu. Va paziurek cia - astuntoj eilej nuo apacios yra nuotrauka gatve einancios moters Hanojuje. Man bent grazu...  smile.gif Beje, sis fotografas sako, kad fotografuodamas dviratininkus (ne lenktynininkus) naudoja apie 1/8 islaikyma, kad perteikti judesi.

Na bet as cia teoriskai destau, pati taigi nebandziau dar  blush2.gif  biggrin.gif

nu mano išmąstymu tai kuo mažesnis greitis tuo ilgesnis išlaikymas turėtų būti, kad gautųsi panning, ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Neužbaigta ar skubėta daryti... g.gif
Nesikartojant kitų išvardintų trūkumų.
Persistengta su odos lyginimu, nes dabar visai nebeliko net veido kontūko dešnėje pusėje, jis visai susilieja su kaklu, taip pat ir su smakru... Žinoma galit sakyt jog fokusas akyse, bet tada kairė pusė per daug sufokusuota.
Kairę akį kerta plaukas ar dar kažkas. prie lūpų kampučių irgi neužbaigta, palikti struktūriniai gabaliukai. Ant kaktos matosi jog buvo išremovinti plaukai ar jų sruogos, tai padaryta netvarkingai, palikus plaukų spalvos dalelių, taškelių, lygiai tas pats prie dešnios ausies. Akių baltumas užjuodintas ir nešvarus jis nedera prie "tobulos odos".
Tai mano asmeninė nuomonę,nepykit už ją, jeigu jau mokotės, tai kritika niekada nepakenkia... rolleyes.gif Pats kadras geras, gražus modelis, man patinka spalvos, manau tik nepavyko redaguoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 06, 14:12)
Nesikartojant kitų išvardintų trūkumų.
Persistengta su odos lyginimu, nes dabar visai nebeliko net veido kontūko dešnėje pusėje, jis visai susilieja su kaklu, taip pat ir su smakru... Žinoma galit sakyt jog fokusas akyse, bet tada kairė pusė per daug sufokusuota.
Kairę akį kerta plaukas ar dar kažkas. prie lūpų kampučių irgi neužbaigta, palikti struktūriniai gabaliukai. Ant kaktos matosi jog buvo išremovinti plaukai ar jų sruogos, tai padaryta netvarkingai, palikus plaukų spalvos dalelių, taškelių, lygiai tas pats prie dešnios ausies. Akių baltumas užjuodintas ir nešvarus jis nedera prie "tobulos odos".
Tai mano asmeninė nuomonę,nepykit už ją, jeigu jau mokotės, tai kritika niekada nepakenkia... rolleyes.gif Pats kadras geras, gražus modelis, man patinka spalvos, manau tik nepavyko redaguoti.  mirksiukas.gif

oho koks pastabumas lens.gif gerai čia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 06, 14:12)

Pagarba kad nepagailėji laiko taip išsamiai...
Aš tai kuo daugiau į šią foto žiūriu, tuo labiau baigiu kristuką įsimylėt blink.gif Tik nuprausčiau makijažus ir vsio, jau myliu. Nors nuotrauka man šita nepatink.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 06, 13:35)
Pagarba kad nepagailėji laiko taip išsamiai...
Aš tai kuo daugiau į šią foto žiūriu, tuo labiau baigiu kristuką įsimylėt  blink.gif Tik nuprausčiau makijažus ir vsio, jau myliu. Nors nuotrauka man šita nepatink.

čia jos sesuo, jei neklystu smile.gif
Atsakyti