Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 01 06, 07:57)
savaičių skaičius metuose

nu pažiūrėsim, kaip čia visos iki metų galo gyvens su tuo projektu biggrin.gif nes pastebėjau, kad daug kurios tą daryt smile.gif
man tokie įsipareigojimai nepatink schmoll.gif tas pats kaip su banku apsiženyt biggrin.gif turi įsipareigojimą, nors tą savaitę gal tarkim visai nenori fotkint, bet iš pareigos turi tą padaryt..
Atsakyti
sveikos, gal kuri jau pirkot nikon D4? kaip jis ten? ar verta?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 01 06, 09:33)

lotuliukas.gif *****, balsu užsijuokiau biggrin.gif nes kaip tik skaičiau apie jį biggrin.gif
Atsakyti

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 06, 08:08)
nu pažiūrėsim, kaip čia visos iki metų galo gyvens su tuo projektu  biggrin.gif  nes pastebėjau, kad daug kurios tą daryt smile.gif
man tokie įsipareigojimai nepatink  schmoll.gif  tas pats kaip su banku apsiženyt  biggrin.gif  turi įsipareigojimą, nors tą savaitę gal tarkim visai nenori fotkint, bet iš pareigos turi tą padaryt..

Ai, as tai nekeliu sau tokio tikslo butinai 100% ta projekta igyvendinti. Stengsiuosi, aisku, betgi bus atostogos, bus tikrai savaiciu, kai tiesiog nebus kada. Jei pasieksiu 80%, tai jau bus gerai smile.gif Man tas projekto susigalvojimas yra daugiau budas save pastumti kazka daugiau daryti fotografijos srity. Kai turiu kazkoki konkretu tiksla, tai kryptingiau jo siekiu, nes kazkaip nepatogu pries save pacia, kad va prisizadejau, ir nedarau. Bet jei kuria savaite nesinores nieko daryti, tai ir nedarysiu, galgi sazine labai neuzgraus, tikiuosi biggrin.gif

Va dar apsidziaugiau, siandien laikrastyje perskaiciusi, kad siemet Olandijoje vel vyks Floriada (kas 10 metu rengiama didziule geliu svente). Nuo birzelio iki spalio. Kokios galimybes fotografijai... bigsmile.gif Bene reiks sezonini bilieta isigyti g.gif Gaila tik, kad tolokai man, kasdien nenuleksi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 06, 04:30)

Gal but tai nebus pats geriausias tos dienos kadras, bet atspindes tos dienos aktualija smile.gif
Nuotraukas dedu i:
Facebook'a
ir
Blog'a

nenori prisijungt čia ten renkasi liaudis, kuri ir fotkina kiekvieną dieną mirksiukas.gif
-----------------
Robobebre, na tu šmaikštuolis lotuliukas.gif lauksim, gal kas tikrai pasakys ar vertas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar fontanus fotografavau su ilgu islaikymu (1/13)

user posted image
Papildyta:
QUOTE(POMPA'dur @ 2012 01 06, 15:14)
nenori prisijungt čia ten renkasi liaudis, kuri ir fotkina kiekvieną dieną  mirksiukas.gif

Kad jau ir taip daug kur nuotraukas keliu: FB, Flikr, Blog, Supermama... nebeliks laiko fotkinti lotuliukas.gif
Atsakyti

Nelabai žinok, nuotraukos baisios, tas pats kaip su senesniu, šūds, vnz, nepirk schmoll.gif

va parduodu biggrin.gif http://www.*infected...su-8543839.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 sausio 2012 - 11:12
QUOTE(POMPA'dur @ 2012 01 06, 11:44)
nenori prisijungt čia ten renkasi liaudis, kuri ir fotkina kiekvieną dieną  mirksiukas.gif
-----------------

Aš irgi prisijungiau prie šio psl. ax.gif
Pirmas penkias dienas sukėliau nelabai sąžiningai, nes buvo pora dienų, kai nedariau foto, žiūrėsim kaip toliau seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 06, 16:03)
Aš irgi prisijungiau prie šio psl. ax.gif
Pirmas penkias dienas sukėliau nelabai sąžiningai, nes buvo pora dienų, kai nedariau foto, žiūrėsim kaip toliau seksis smile.gif

As kol kas saziningai smile.gif ziuresim kaip bus toliau. Sia savaite nebuvo jogos uzsiemimu, tai nuvezdavau dukra i darzeli, o pati kur nors i miesta - fotkinti lotuliukas.gif Per 2.5 val galima daugiau nei 1 kadra padaryti. Kita savaite jau taip nebebus...
Gal jau atsibodau, bet keliu dar viena, kitos baznycios nuotrauka blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 06, 12:31)
Įkeliu vieną panning foto smile.gif kažkada bandžiau  doh.gif

Graziai 4u.gif
Siandien ir as pabandziau panning
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 06 sausio 2012 - 12:00
QUOTE(paluri @ 2012 01 06, 12:39)
As kol kas saziningai smile.gif ziuresim kaip bus toliau. Sia savaite nebuvo jogos uzsiemimu, tai nuvezdavau dukra i darzeli, o pati kur nors i miesta - fotkinti  lotuliukas.gif Per 2.5 val galima daugiau nei 1 kadra padaryti. Kita savaite jau taip nebebus...
Gal jau atsibodau, bet keliu dar viena, kitos baznycios nuotrauka  blush2.gif

http://farm8.staticf...b5eb5b19a_z.jpg[/img]

Kažko man trūksta... o dešinėj pusėj foto svyra į dešinę pusę, kairė foto irgi svyra [žiūrint pagal pamatus ir priestatą]. smile.gif

Atsakyti