QUOTE(o la la la @ 2012 01 05, 21:20)
paluri, desinioji man kiek per melyna. As uz kairiaja.
Katedra daili, tik rakurso dar paieskociau, nes vidury kadro tas sausas medis katedros nepuosia...
365 projektas -faina. Saunuole!
Man originali pasirode geltona, bandziau pataisyti, tai isejo melyna... Kol kas man labai sunku nustatyti gera WB balansa su PS. Geriau nufotografuoti balta ilapa ir pagal ji imti WB balansa
Na va, is visu kadru issirinkau geriausia... Nemoku dar pastatu fotografuoti...
Daugiau bandymu
cia
Aciu! Manau tai bus varomoji jega ir gera praktika. Gal prabus kurybiskumas, kai nebus ka fotografuoti, o reikes "padaryti kadra"
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 05, 21:22)
Šaunuolė, ale kur paskui tiek foto dėti?
[mano vyras čia taip pastoviai klausia, kai fotkinu, kad atseit košės iš to nevirsiu, įrašysiu į kokį cd ir gulės... žinoma, aš jam neptitariu
] Na, o aš visiškai neturiu auto, nei prie veidrodžio, nei kaip kitaip, kaip dauguma fotkina ir visiem ale neįdomu, nes tokių milijonas, o vat aš neturiu... tai nusprendžiau darytis auto kas savaitę
tai jau dariausi ir ką, žiauriai sunku, dbr suprantu, ką Laukinė turėjo omeny, kad sunku padaryti auto, kai nematai savęs ir pan. 200 foto, o atrodo nėr į ką žiūrėti, o mimikos
žodžiu, ne lengva, bus man gera praktika šiais metais...
Aciu! Ta projekta darau tik del praktikos. Bandysiu nereikalingas nuotraukas trinti
Auto ir as neturiu, turbut dar neatejo laikas.
QUOTE(kristukass @ 2012 01 05, 21:51)
Niu dar viena atnesu.
Silence
Patiko spalvos
Pakoreguota geriau ziurisi, ne tokia tamsi.
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 06, 01:34)
Mano pirmas ever auto
Man grazi
QUOTE(Dalyja @ 2012 01 06, 02:21)
O kur galima pamatyt kiekvienos dienos geriausią, tau patikusį, kadrą?
Gal but tai nebus pats geriausias tos dienos kadras, bet atspindes tos dienos aktualija
Nuotraukas dedu i:
Facebook'a
ir
Blog'a
QUOTE(Idda @ 2012 01 06, 03:00)
Labas vakaras, kažkada jau prisistačiau ir buvau įkėlusi pirmą ND, pakartosiu ir toliau darysiu ND, labai laukiu pastabų
Man tinka
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 06, 03:24)
Prisiskaiciau apie jusu projektus, uzsimaniau ir as ka nors daryti. Sumasciau pradeti 52 savaiciu projekta, kas savaite darant kazka, ko dar nedariau ir nemoku. Sio savaitgalio uzduotis - panning. Idarbinsiu MB, kad judetu po kadra, o as fotografuosiu. Bet kitoms savaitems dar nieko nesugalvojau, tikiuosi, kad uzteks fantazijos ir kantrybes testi iki galo...
Gera ideja, daug nauju dalyku ismoksi
Ir as noriu ismokti panning
Papildyta:
Ar
sitie ziedai tinka makro fotografijai?...
Labai pigus, Kenko kainuoja 8000 rupiju, o sitie tik 250...