Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 05, 21:04)
Mano pirmas ever auto  blush2.gif

As lauksiu antro bandymo mirksiukas.gif Su maziau ikyriu fonu, be dramatisku gestu ir papustu lupyciu. Grazi moteris esi, kam tau tas perdetas glamuras? 4u.gif Bet saunuole, kad bandai ir rodaisi - as turbut niekad neisdrisiu... ax.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 01 05, 20:12)
Dabar geriau tie medziai?

Man tikrai geriau, ir idomesne nuotrauka.

QUOTE(Idda @ 2012 01 05, 22:30)
Labas vakaras, kažkada jau prisistačiau ir buvau įkėlusi pirmą ND, pakartosiu ir toliau darysiu ND, labai laukiu pastabų  ax.gif 

As uzskaitau mirksiukas.gif

Prisiskaiciau apie jusu projektus, uzsimaniau ir as ka nors daryti. Sumasciau pradeti 52 savaiciu projekta, kas savaite darant kazka, ko dar nedariau ir nemoku. Sio savaitgalio uzduotis - panning. Idarbinsiu MB, kad judetu po kadra, o as fotografuosiu. Bet kitoms savaitems dar nieko nesugalvojau, tikiuosi, kad uzteks fantazijos ir kantrybes testi iki galo... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 05 sausio 2012 - 22:56
Aš pasirašyčiau juostelių mainams, bet jei būtų kas atsiunčia vid. formatą. Galima atgal atsukti ir persidengia gražiai. Ir norėčiau jb, ne spalvotos. Vat kiek norų, jei kas tokius pat norus turi pasirašau.
Skaitmeninio varianto gamyboje nenorėčiau dalyvauti, bet jei trūks dalyvių ir ten pasirašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 06, 00:14)
Aš pasirašyčiau juostelių mainams, bet jei būtų kas atsiunčia vid. formatą. Galima atgal atsukti ir persidengia gražiai. Ir norėčiau jb, ne spalvotos. Vat kiek norų, jei kas tokius pat norus turi pasirašau.
Skaitmeninio varianto gamyboje nenorėčiau dalyvauti, bet jei trūks dalyvių ir ten pasirašysiu.

pasirašyčiau ir vidutiniam formatui 4u.gif
Atsakyti
Is vasaros...

Dirbu su ps. Foto is vasaros. Matyta. Taciau dabar jau kitoks poreikis apdirbimui. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 06, 01:16)
Is vasaros...
Dirbu su ps. Foto is vasaros. Matyta. Taciau dabar jau kitoks poreikis apdirbimui. biggrin.gif

čia kritikai? jei taip, man truksta nuotraukoje realistiškumo, odos struktūros išvis nematyti ,o vat lūpose yra tekstūra ir po antakiais yra,tai kažkur kažkas čia nelimpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 06, 00:16)
Is vasaros...

Čia ne Tu? blink.gif Turi sesę dvynę?

Man šį kart spalvos nea.. Skrybėlaitė geltonai žalsva. Ir šiaip tos spalvos man per daug. Kūno spalva man nebelabai natūrali, ypač ties kaklu ir petuku. Ir iš vis nežinau ar čia Tu ar Tavo dvynė sesuo, bet pirmiausia nuplaučiau veidą.Man Tu nuostabiai graži su natūraliu makijažu, o šitas baisiai sunkus Tavo grožiui. Tau nereikia ryškiai dažytis, nes natūraliai esi labai graži.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 06, 01:16)
Is vasaros...
http://farm8.staticf...230d1d329_b.jpg[/img]

Spalvingumas man patinka mirksiukas.gif
Pritariu Kikirikei, keistai atrodo, kad matyti tekstūra po antakiais ir lūpose, o visas veidas lygut lygutėlis smile.gif Dar kliūna kairėj apačioj tas baltas lopynėlis suknelės.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 01 05, 21:20)
paluri, desinioji man kiek per melyna. As uz kairiaja.
Katedra daili, tik rakurso dar paieskociau, nes vidury kadro tas sausas medis katedros nepuosia...
365 projektas -faina. Saunuole!

Man originali pasirode geltona, bandziau pataisyti, tai isejo melyna... Kol kas man labai sunku nustatyti gera WB balansa su PS. Geriau nufotografuoti balta ilapa ir pagal ji imti WB balansa smile.gif
Na va, is visu kadru issirinkau geriausia... Nemoku dar pastatu fotografuoti...
Daugiau bandymu cia
Aciu! Manau tai bus varomoji jega ir gera praktika. Gal prabus kurybiskumas, kai nebus ka fotografuoti, o reikes "padaryti kadra" lotuliukas.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 05, 21:22)
Šaunuolė, ale kur paskui tiek foto dėti? biggrin.gif [mano vyras čia taip pastoviai klausia, kai fotkinu, kad atseit košės iš to nevirsiu, įrašysiu į kokį cd ir gulės... žinoma, aš jam neptitariu  biggrin.gif ] Na, o aš visiškai neturiu auto, nei prie veidrodžio, nei kaip kitaip, kaip dauguma fotkina ir visiem ale neįdomu, nes tokių milijonas, o vat aš neturiu... tai nusprendžiau darytis auto kas savaitę  blush2.gif tai jau dariausi ir ką, žiauriai sunku, dbr suprantu, ką Laukinė turėjo omeny, kad sunku padaryti auto, kai nematai savęs ir pan. 200 foto, o atrodo nėr į ką žiūrėti, o mimikos  doh.gif   lotuliukas.gif  žodžiu, ne lengva, bus man gera praktika šiais metais...

Aciu! Ta projekta darau tik del praktikos. Bandysiu nereikalingas nuotraukas trinti ax.gif
Auto ir as neturiu, turbut dar neatejo laikas. blush2.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 01 05, 21:51)
Niu dar viena atnesu.  wink.gif

Silence

Patiko spalvos 4u.gif Pakoreguota geriau ziurisi, ne tokia tamsi.

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 06, 01:34)
Mano pirmas ever auto  blush2.gif

Man grazi 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2012 01 06, 02:21)
O kur galima pamatyt kiekvienos dienos geriausią, tau patikusį, kadrą?  mirksiukas.gif

Gal but tai nebus pats geriausias tos dienos kadras, bet atspindes tos dienos aktualija smile.gif
Nuotraukas dedu i:
Facebook'a
ir
Blog'a

QUOTE(Idda @ 2012 01 06, 03:00)
Labas vakaras, kažkada jau prisistačiau ir buvau įkėlusi pirmą ND, pakartosiu ir toliau darysiu ND, labai laukiu pastabų  ax.gif 

Man tinka 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 06, 03:24)
Prisiskaiciau apie jusu projektus, uzsimaniau ir as ka nors daryti. Sumasciau pradeti 52 savaiciu projekta, kas savaite darant kazka, ko dar nedariau ir nemoku. Sio savaitgalio uzduotis - panning. Idarbinsiu MB, kad judetu po kadra, o as fotografuosiu. Bet kitoms savaitems dar nieko nesugalvojau, tikiuosi, kad uzteks fantazijos ir kantrybes testi iki galo...  ax.gif

Gera ideja, daug nauju dalyku ismoksi thumbup.gif
Ir as noriu ismokti panning smile.gif
Papildyta:
Ar sitie ziedai tinka makro fotografijai?...
Labai pigus, Kenko kainuoja 8000 rupiju, o sitie tik 250...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 06 sausio 2012 - 03:31
QUOTE(Yvette @ 2012 01 05, 23:14)

QUOTE(Kikirike @ 2012 01 05, 23:57)
pasirašyčiau ir vidutiniam formatui  4u.gif

ir aš. jeigu kas nors paaiškintų, kaip juostelę atsukti, nes niekada nebandžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 01 05, 22:24)
Aš rizikuoju ir mėginsiu daryt projektą "52" doh.gif

kas tas 52? ką reiškia tas skaiččius?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 01 06, 06:41)
ir aš. jeigu kas nors paaiškintų, kaip juostelę atsukti, nes niekada nebandžiau smile.gif

aš įsivaizduoju, kad pasiemi kitą ritę, ar kaip tas plasmasiukas vadinasi, eini į tamsą ir rankiniu būdu susuki smile.gif ne?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 06, 07:52)
kas tas 52? ką reiškia tas skaiččius?

savaičių skaičius metuose

gali būti, kad Tu teisingai įsivaizduoji. aš tai nesu to bandžius ir nesu apie tai galvojus..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 sausio 2012 - 07:58
QUOTE(neiste @ 2012 01 05, 22:49)
Pagal mane gerai 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 05, 22:54)
As uzskaitau  mirksiukas.gif

QUOTE(paluri @ 2012 01 06, 03:30)
Man tinka  4u.gif
Ir as noriu ismokti panning  smile.gif

Labas rytas, ačiū mergytes, darysiu toliau ND smile.gif

Įkeliu vieną panning foto smile.gif kažkada bandžiau doh.gif
user posted image