Su Naujais metais visus! Graziu projektu, geru nuotrauku, smagaus tobulejimo!
Smilguna, grazus fejerverkai jau pazystamoje gatveleje
Diancikas, graziai dera isplaukes rudas fonas su sarmos dygliukais papuostomis ankstimis
GiedreB, sviesa graziai krenta ant buksmedzio apsnigtros sakeles. Patinka, kad sniego faktura matyti. Kadravimas gal nelabai idomus. Man cia kvadratas fainiau ziuretusi.
Is koliaziniu dvi mazesnes desiniosios labiau patiko. Graziai vel saules spinduliukai sniege zaidzia. Didziojoje tas desinysis sniego debeselis nelabai supranrtamas.
Trys sakutes nepatiko. Desineje mazoji kazkaip ni v temu, o kairiuju kompozicija ir "poza" niekuo ypatinga. Sviesa nice.
paluri, desinioji man kiek per melyna. As uz kairiaja.
Katedra daili, tik rakurso dar paieskociau, nes vidury kadro tas sausas medis katedros nepuosia...
365 projektas -faina. Saunuole!
Kikirike, man si fotosesija labai patinka.Labai graziai uzuolaidu (ar kas ten fone) rastas ir klostes ziurisi, modeliukas toks atsipalaidaves, romantiskas, sviesa labai graziai piesia, ir JB tiesiog veza.
Kalbant apie si kadra, labai smagus ir siai nuotraukai tinkamas "fotografavimas tarsi is uz kampo, nemaciom".
Say, uau...
Smagus dvigubi kadrai. Idomiu yra.
Kazkaip nesupratau, kaip tai daroma, bet butu idomu pabandyti...
kristukass,kazkokie tapybiski darbai tavo darosi. Nice. Idomiai lapu faktura zaidzia, tik man krastuos ji kiek per stipri, ciut, ciut pamazinciau matomuma.
Upes foto patinka apdirbimu, blikais, bet to sviesos ruozo man daugoka...
jokubaite, o apsnigto misko grozis! Kelio daugoka kadre, kadruociau, kad daugiau to nuostabaus misko butu matyti
neiste, pirmoji miela ir poza ir kadravimu ir emocija, tik va JB vertimas pilkokas. Paieskociau kt var. Antrojoje prajuokino ta berniuko ugio paslaptis
Smagiai ir Buckis meilus i nosiuka. Va berniuko pakausio, nesutilpusio i kadra gaila ir vel JB vertimas kliuna. Pilkokas.
Gintarija86, berniuko nuotraukos jaukios, bet pritarsiu vienintelei - per geltona.
Tecum, Smilguna labai graziai viska surase
Kasaro faina nuotraukyte, boke fainas fone
rG, saunuole, kad apsiemei 52 projekto. Reikia ir man... Visai fotika apleidau. Reikia spyrio siknon.