Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Daznai paskaitineju, bet vis neprisiruosiu prie jusu prisijungti, tai si karta is kart su ND, sakykite kuriuos reikia perdaryti blush2.gif
1 namu darbas:
user posted image

user posted image

user posted image

2 Namu darbas:
f1.4
user posted image

f8
user posted image

f20
user posted image

3 Namu darbas

user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
4 namu darbas
user posted image
user posted image
user posted image
5namu darbas;

naturaliame apsvietime
Auto:
user posted image
Lempute:
user posted image

Rankinis:
user posted image

Dirbtinis apsvietimas

Auto
user posted image

Lempute
user posted image

Rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 04, 18:51)
Blyn taip ilgai galvojau ir sugalvojau, o tu taip rašai - aš irgi pradėjau šitą...  lotuliukas.gif Paskui supratau apie ką Tu. Aš tai apibrėžiu - žodžiu, bus autoportretai ir iliustruojantys mano realią būseną tos savaitės, taigi autobiografija.  Gal pavyks nepamiršt  biggrin.gif

na žiūrėsim kaip man čia gausis ax.gif
Atsakyti
Kaip???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 04, 22:50)

thumbup.gif man patinka, nors kiek per gelsva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 04, 20:50)

labai labai grazu, tie blicai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2012 01 04, 13:29)
Ir aš su klausimu- ar tik temos dalyvių portretai turi buti? T.y., kaip supratau fotografuojantieji- dalyviai, o kaip fotografuojamieji ("modeliai")?
Londono meete gali buti pora merginų iš anksčiau dalyvavusių čia ir pažengusių temoj  ax.gif

rodos buvau žaidimo temoje, flickr, paminėjus, dalyvaujam tie, kas temoje rašo

Visi metai, be kelių dienų, įsijungimui į temos gyvenimą. Jei projektuose norisi dalyvauti, dalyvaujam ir temoje. Antraip neįdomu. Vat. Čia mano nuomonė.
nors iš esmės - man vienodai.
Išgersiu aspirino ir lėksiu miegoti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 04, 23:36)
rodos buvau žaidimo temoje, flickr, paminėjus, dalyvaujam tie, kas temoje rašo

Visi metai, be kelių dienų, įsijungimui į temos gyvenimą. Jei projektuose norisi dalyvauti, dalyvaujam ir temoje. Antraip neįdomu. Vat. Čia mano nuomonė.
nors iš esmės - man vienodai.

Išgersiu aspirino ir lėksiu miegoti.

Aš ir už tai kad dalyvauja tik tos kas bendrauja temoje mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif gero miegučio!

Sveikos visos šiais drakoniškais metais! 4u.gif 4u.gif

Kas ten namų darbus darė ax.gif tai kaip ir viskas gerai, tik man kai kur fokuso trūksta mirksiukas.gif Laukiam kas dar ką pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Įsibrausiu pas jus trumpam su klausimu, kaip jūs padarot šitokias spalvas, čia fotikas natūraliai išgauna, ar su programom? Pati pora savaičių kaip turiu Canon 550 D, tai sunku susigaudyti. blush2.gif
QUOTE(kristukass @ 2012 01 04, 23:50)

Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 04, 19:30)
Daznai paskaitineju, bet vis neprisiruosiu prie jusu prisijungti, tai si karta is kart su ND, sakykite kuriuos reikia perdaryti  blush2.gif

Man tai prie visu kabinetis norisi (isskyrus ND5) del fokuso trukumo rolleyes.gif Ypac tai akivaizdu ND2, ten kur f20. Turetu buti viskas rysku, o yra atvirksciai, nes nesufokusuota.

ND5 - man lyg ir gerai atrodo. Klausimas tik - prie naturalaus apsvietimo pusiau rankini tikrai su lempute darei, ar tik rasydama susimaisei?

QUOTE(kristukass @ 2012 01 04, 21:50)
Kaip???

Grazus blikai, grazios spalvos (man ne per gelsva), bet tas sviesos plemas man per didelis ir per ryskus, kazkaip vaidenasi, kad subtilesne nuotrauka gautusi, jei ne taip "in your face" jis butu. Nors gal ir nusikalbu, man siandien bambeti norisi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 04 sausio 2012 - 23:47
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 04, 22:47)
*Man tai prie visu kabinetis norisi (isskyrus ND5) del fokuso trukumo  rolleyes.gif Ypac tai akivaizdu ND2, ten kur f20. Turetu buti viskas rysku, o yra atvirksciai, nes nesufokusuota.

**ND5 - man lyg ir gerai atrodo. Klausimas tik - prie naturalaus apsvietimo pusiau rankini tikrai su lempute darei, ar tik rasydama susimaisei?
Grazus blikai, grazios spalvos (man ne per gelsva), bet tas sviesos plemas man per didelis ir per ryskus, kazkaip vaidenasi, kad subtilesne nuotrauka gautusi, jei ne taip "in your face" jis butu. Nors gal ir nusikalbu, man siandien bambeti norisi  rolleyes.gif

aha, pati pastebejau, kad fokusas grybauja, jau ir anksciau pastebejau paskutinese nuotrauksoe, buvo linze nukritusi, bijau kad nebutu to pasekme, bandysime dar karta mirksiukas.gif
**aha, su lempute, kodel?
Atsakyti
snapper sveika prisijungusi,
aš pasikabinėsiu nes kai suprasi ir išmoksi namų darbų esmę paskui viskas daug lengviau tvarkysis
1 užskaitau( tuo pačiu klausimas kaip fokusuoji)
2 neužskaitau nes nematau skirtumo tarp nuotraukų, atitolink daiktą nuo objekto
3 irgi linkusi neužskaityti.
Tu pati supranti ka tau reikėjo padaryti ir pati matai skirtuma? Tik neišsigask patikėk kitos merginos perdarinėjo namų darbus oi kiek laiko, bet kai suprato kas ir kaip manau labai dėkingos liko smile.gif
4 pati gali pasakyt ka matai, kas keitėsi ir kokia šio namų darbo esmė?
5 nelabai tinkamą objekta pasirinkai jis blizgus ir daug prisirenka atspalvių nuo aplinkos, aš po klaustuku užskaityčiau šita, gal atsiras kas nori ne iš akies patikrinti???
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 04, 22:50)

po ilgo laiko tavo rodytu darbu,kazkas naujo,kazkas,kas man patinka,nes tavo vienodas apdirbimas jau pradejo pabosti rolleyes.gif nors cia jis labai tinka,ir patinka, tik kazkas lyg su upes telkinio horizontu negerai,kairej pusej jis lyg nuciuozia, ar dingsta kazkur rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 05 sausio 2012 - 10:12