Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(GiedreB @ 2012 01 04, 13:31)
sveikos,
tvarkau pirmos šių metų dienos nuotraukas, visokius apsnigtus krūmelius ir t.t
Noriu paklausti, ar jums ži0risi šita foto  g.gif :

man nesižiūri, tiesiog šakelė ir tiek

QUOTE(Tecum @ 2012 01 04, 14:53)
Senokai rodžiau kažką, tai manau pats metas dozę malkų gaut į savo daržą biggrin.gif
Tarkit žodį. Tulpių sakysit, kad nereikėjo turbūt biggrin.gif Aš ir pati nebežinau tinka jos ar ne. Tada atrodė, kad bus visai nieko.

kadangi labai pasiilgau normalių komentarų, kas patinka o kas ne pradėsiu smile.gif)
pirmoji, nepatiko poza, jei akcentavai pilvuka tai gal reikėjo stambesniu planu jį parodyt, tas medis man visai nesižiūri ir tulpės tikrai nei prie ko.
antroji, kaip tik iš toliau norėtusi gal net ir viršaus labiau
trečioji ir ketvirtoji man neydomios.
Nepyk aš darausi bajuri kai nefotkinu doh.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 04, 15:05)
Aciu  4u.gif  as niekaip negaliu suprasti del tu spalvu gerai ar blogai jos, viena karta ziuri gal gerai atrodo, kita gal nelabai biggrin.gif Reikes dar su PS dar karta pazaisti, pabandysiu pataisyti smile.gif

ir man panašiai, atrodo gerai paksui vėl pažiūriu jau vėl kas nors nepatinka ir panašiai, man juodas periodas nuotraukų tvarkyme, toks vaizdas kad nieko nebemoku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 04 sausio 2012 - 15:13
Nu ką dabar su tom tulpėm, pas mane įsišaknijusi problema kad pridedu ko nereikia. Bet nėštukei patiko, o be to pasiėmėm jas į gamtą, reikėjo mest į šoną ir viskas. Tai pati matau, kad nekaip išėjo.
Ta foto su vamzdžiu ( biggrin.gif ) tokia buitinė, bet ji ir tokių norėjo, hm reikėjo ieškot kampų be vamzdžių žinoma biggrin.gif
Viską priimu žinokit, nu kaip kitaip žinot klaidas savo jei be kritikos.

Papildyta:
Tiek to, dar viena savo šeimos narį parodysiu biggrin.gif
Buitinė tokia, ale ne buitiškai šitos nenuoramos dar neapgalvojau kaip nufotkint, duodasi kaip užsukta.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tecum @ 2012 01 04, 16:21)
Buitinė tokia, ale ne buitiškai šitos nenuoramos dar neapgalvojau kaip nufotkint, duodasi kaip užsukta.

Kokia faina nenuorama wub.gif Simpatulė tokia, bet iš žvilgsniuko matos, kad ko gero zbitkininkė bus hihihi.gif Aš kaip katinų mylėtoja, tokioms nuotraukoms šališka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 04, 14:58)
Vakar neturejau ka fotografuoti...  smile.gif

man visai patinka , ypač spalvos smile.gif

QUOTE(Smilguna @ 2012 01 04, 15:15)
Būtų toks netradicinis ND. (čia šiaip toks pamąstymas, nes kol kas neatsiskaičiau dar jums su namų darbais  blush2.gif nors padariau jau gal po kokis 6 skirtingų daiktų variantus, bet neįdomus, nenoriu rodyt  biggrin.gif )

aš irgi nerodau namų darbų, nes tikiuosi nufotkint ką nors įdomiau smile.gif

QUOTE(Tecum @ 2012 01 04, 15:35)
Man tai nesižiūri  blush2.gif
Nieko nesako ta nuotrauka, tiesiog šakelė ir tiek. Dar sakyčiau gal fokuso trūksta? Arba be akinių ryškumo mano akys nepagauna biggrin.gif
Flickre turit geresnių nuotraukų (Bet ne šakelių) smile.gif

ačiū, gal ir tikrai nelabai su fokusu, kai isižiūriu, ale dar neatmušiau akies tongue.gif smile.gif

QUOTE(Tecum @ 2012 01 04, 15:53)
Senokai rodžiau kažką, tai manau pats metas dozę malkų gaut į savo daržą biggrin.gif

man labiausiai patinka ta, su kpjinytemis wub.gif

QUOTE(Tecum @ 2012 01 04, 16:21)

kokia miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 04, 18:45)
Man patiko, žaismingai žiūrisi, fonas gražiai išlietas.
Tokia visai tiktų pavyzdiniam pirmam namų darbui su fokusu į pirmą, po to į antrą ir į trečią. Būtų toks netradicinis ND. (čia šiaip toks pamąstymas, nes kol kas neatsiskaičiau dar jums su namų darbais  blush2.gif nors padariau jau gal po kokis 6 skirtingų daiktų variantus, bet neįdomus, nenoriu rodyt  biggrin.gif )

Aciu 4u.gif

QUOTE(Tecum @ 2012 01 04, 19:23)
Tarkit žodį. Tulpių sakysit, kad nereikėjo turbūt biggrin.gif Aš ir pati nebežinau tinka jos ar ne. Tada atrodė, kad bus visai nieko.

Pirmojoj tikrai nereikejo tulpiu. Ir as turiu problema su nereikalingom detalem...
Antroji man patiko.
Treciosios ideja gera, bet fonas tikrai per margas.
O paskutine, kaip buitine, tai visai tinka smile.gif

QUOTE(Tecum @ 2012 01 04, 19:51)
Papildyta:

Simpatiska

QUOTE(GiedreB @ 2012 01 04, 20:39)
man visai patinka , ypač spalvos smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
sveiki visi, besidomintys fotografija, noriu pasiklausti, gal galetumet kas nors rekomenduoti nuotrauku apdirbimo kursus, aktualu labai siuo metu, bet reikia pasitobulinti wink.gif dekui is anksto uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 04, 14:39)
Labukas smile.gif

Man toks jausmas kad buvo fotkinta prie dirbtinio apšvietimo,todėl gavosi tas geltonumas visur? g.gif
Atsakyti
Sveikos. O vat aš sumasčiau kas man limpa ir patinka, tikiuosi sugebėsiu padaryti 52 nuotraukas. Nieko ypatingo, kai bus laiko, bus ypatingiau, o dabar tiesiog iš gyvenimo - dabar ištisas dienas mirkstu bibliotekose biggrin.gif

user posted image
Photo Autobiography 2012-1/52
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 sausio 2012 - 17:40
QUOTE(Vaidulka @ 2012 01 04, 16:42)
sveiki visi, besidomintys fotografija, noriu pasiklausti, gal galetumet kas nors rekomenduoti nuotrauku apdirbimo kursus, aktualu labai siuo metu, bet reikia pasitobulinti wink.gif dekui is anksto uz ats  4u.gif

R. Zolubo fotomokykla, kiek žinau, nuo šių metų organizuoja.
Daugiau info reiktų ieškoti čia
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 04, 18:40)
Sveikos. O vat aš sumasčiau kas man limpa ir patinka, tikiuosi sugebėsiu padaryti 52 nuotraukas. Nieko ypatingo, kai bus laiko, bus ypatingiau, o dabar tiesiog iš gyvenimo - dabar ištisas dienas mirkstu bibliotekose biggrin.gif

Photo Autobiography 2012-1/52

super,aš irgi pradėjau šitą projektuką,tik aš nekonkretizuoju kad tai bus auto,tiesiog tos savaitės įvykiai,gal iš fotosesijos,gal iš gatvės ,gal iš buitiako,o gal ir auto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 04 sausio 2012 - 17:47
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 04, 17:47)
super,aš irgi pradėjau šitą projektuką,tik aš nekonkretizuoju kad tai bus auto,tiesiog tos savaitės įvykiai,gal iš fotosesijos,gal iš gatvės ,gal iš buitiako,o gal ir auto  ax.gif

Blyn taip ilgai galvojau ir sugalvojau, o tu taip rašai - aš irgi pradėjau šitą... lotuliukas.gif Paskui supratau apie ką Tu. Aš tai apibrėžiu - žodžiu, bus autoportretai ir iliustruojantys mano realią būseną tos savaitės, taigi autobiografija. Gal pavyks nepamiršt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 sausio 2012 - 17:54
QUOTE(rG @ 2012 01 04, 18:51)
Blyn taip ilgai galvojau ir sugalvojau, o tu taip rašai - aš irgi pradėjau šitą...  lotuliukas.gif Paskui supratau apie ką Tu. Aš tai apibrėžiu - žodžiu, bus autoportretai ir iliustruojantys mano realią būseną tos savaitės, taigi autobiografija.  Gal pavyks nepamiršt  biggrin.gif

turėtų būt įdomu smile.gif
Atsakyti