Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(ReginaV @ 2012 07 30, 10:58)
Skaiciau, kad Philipsa reikia 2 kartus pakrauti, kad visas kojas pereitum, tai aisku, kur baterija ilgai laikys, jei pastoviai junginet. Ir blyksnis du kart mazesnis, tik 3 kv., o Viss 6-7. Stebuklu nesitikiu, bet pakol kas pradzia nebloga, as tik 1 men naudoju, praplikimai matosi jau ir leciau auga dbr.  ax.gif

aš taip pat Viss planuoju pirkt smile.gif
Atsakyti
aš irgi Viss apsisprendžiau imti, beliko kelias smulkmenas išsiaiškinti ir JAMSIU biggrin.gif

Galvojau dar apie Espil, bet užtikau, kad jis labai greitai užkaista, o ir šiaip jį naudojančių neradau daug, tai apsistojau ties Viss. Gaila, kad muitai dideli, geras pasiūlymas dabar yra Viss international puslapyje
Atsakyti
QUOTE(Tercinta @ 2012 07 30, 11:40)
tai va, mane iegi ta pakraunama baterija išgąsdino... nes stebuklų gi nebūna  ax.gif
o ar jau išbandėt Viss? jei taip, kaip jis?

na bus matyti, nes as uk kiek komentarus skaiciua, sito atsiliepimai buvo geriausi apie veikimo kokybe smile.gif o bandyt dar nebandziau, oda per daug idegusi po atostogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 07 30, 16:40)
aš irgi Viss apsisprendžiau imti, beliko kelias smulkmenas išsiaiškinti ir JAMSIU biggrin.gif

Galvojau dar apie Espil, bet užtikau, kad jis labai greitai užkaista, o ir šiaip jį naudojančių neradau daug, tai apsistojau ties Viss. Gaila, kad muitai dideli, geras pasiūlymas dabar yra Viss international puslapyje

Buvau radus Viss Kanadoj ir UK. Is Kanados apie 1500 ir mokesciai prisides. Is UK 1600 su siuntimu. O Lietuvoj 1400
Atsakyti
Žinau aš visa tai. Deja lietuviai nėra oficialūs platintojai, tad garantijos sąlygos ne tokios, kaip nurodyta oficialiuose platintojų puslapiuose. Visgi ko gero teks pirkti iš jų

Kelis kartus radau pasisakymų, kad salonuose palengvinimui kūną papaišo langeliais pieštuku, įdomu, kas ten per pieštukai ir kur jų gauti galima. Gal kas žinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GCT: 01 rugpjūčio 2012 - 09:57
QUOTE(GCT @ 2012 08 01, 10:56)
Žinau aš visa tai. Deja lietuviai nėra oficialūs platintojai, tad garantijos sąlygos ne tokios, kaip nurodyta oficialiuose platintojų puslapiuose. Visgi ko gero teks pirkti iš jų

Kelis kartus radau pasisakymų, kad salonuose palengvinimui kūną papaišo langeliais pieštuku, įdomu, kas ten per pieštukai ir kur jų gauti galima. Gal kas žinote?

Del piestuku negirdejau, bet isivaizduoju apie ka kalbat. Su langeliais daug terliones butu, bet mazai naudos, nes vistiek rageli tenka sukiot, tai staciai, tai gulom.

O garantijos skirtumas cia metai, o ten 2? Ar dar kazkas?
Atsakyti
Aišku, tuomet pieštukais neverta domėtis.

Dėl garantijos - trukmė tokia pat, metai, bet nėra 90 d grąžinimo galimybės. Grąžinti galima, bet neatgausi visų pinigų, tik 1000 lt (bent man taip rašė, kai užklausiau). Ir likau nesupratusi, kaip būtų su brokuotom lempom, nes sako, kad šioms dalims garantijos nėra.
Atsakyti
Čia juk ne Viss
Atsakyti

i 
Reklaminės žinutės draudžiamos.
Atsakyti
kaip manote, i ka geriau investuot? i aleksandrito lazeri ar i sitoki prietaisa?

user posted image

lazerines klinikos puslapyje aisku peikia konkurentus biggrin.gif

rasho :

Plaukų šalinimas lazeriu yra efektyviausias plaukų šalinimo metodas. Plaukams šalinti lazeris yra medicinos prietaisas, išskiriantis didžiausios galios monochromatinę (kiekvienas lazerių tipas išskiria skirtingą konkretų griežtai fiksuotą vieno bangos ilgio spindulį) šviesą ir veikia selektyvios fototermolizės principu, t.y. tiksliai sunaikina ne tik plauko folikulą, bet ir aplinkines ląsteles, iš kurių formuojasi plauko užuomazga. Tokiu būdu pasiekiamas ilgalaikis plaukų pašalinimas.

Lazeriai, išskirdami vienos bangos ilgio spindulį, kurį sugeria plauko pigmentas melaninas, sunaikina plauko svogūnėlį.

Dirbti su lazeriais gali tik gydytojai.

Intensyvios Pulsinės Šviesos (IPL) aparatai skleidžia polichromatinę (kelių bangos ilgių) šviesą, todėl veikti selektyvios fototermolizės principu (veikti tiksliai į savo taikinį - plauką) jie negali.

Plaukų šalinimo procedūrų efektyvumas priklauso nuo aparato galingumo. Paprastai impulsinės šviesos aparatų galingumas siekia 10-15 J/cm2, tokia galia sunaikinti plauko folikulo neįmanoma, todėl net ir po 7-10 procedūrų plaukai atauga per trumpą laiką.

KUO TIKETI? smile.gif gal kas bande abu metodus ir gali palyginti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 03 rugpjūčio 2012 - 16:43
QUOTE(viliuosi @ 2012 05 09, 15:08)
Kas 10-14, kaip ir visų panašiai  4u.gif
Efektą jau po pirmos pamačiau, kai nuaugo ir pradėjo po truputį kristi plaukeliai. Dabar jau apie 1,5 metų nuo pirmo pašaudymo, tai kokie 50 proc gal išnykę. Yra vietų kur nepasiduoda. Bet silpnesni ir lėčiau auga, nuskutis nėra taip nepatogu.

50 proc. per 1,5 metų - realus rezultatas bigsmile.gif

o lazerinė klinika teigia, kad išnaikina beveik visus per 3 seansus. Įdomu bandžiusių lazerį atsiliepimai. Nes tuo kas rašoma klinikos puslapyje neitin pasitikiu...

jei tai tiesa 50 proc. per 1,5 metų palyginus su 95 proc. per 3 kartus - būtų verta rinktis lazerį, bet speju tiesiog reklama...
Atsakyti
aš perverčiau kelis mokslinius tyrimus, kuriuose lygino medicininių (ne naminių) lazerių ir IPL prietaisų efektyvumą, tame tarpe buvo ir aleksandrito lazeris. Visų jų išvada vienoda - iš esmės plaukų šalinimo efektyvumas yra labai panašus ar net vienodas.

Atsakyti