gundausi ir aš fotoepiliatoriumi.
tik žiūriu, kad rašo, jog Espil aparatų dabar neturi tai nebeturės visai? gal kas žinot, domėjotės?
šiaip galvoju apie Viss arba Espil (jei jį bus įmanoma gauti).
QUOTE(GCT @ 2012 07 26, 12:40)
gundausi ir aš fotoepiliatoriumi.
tik žiūriu, kad rašo, jog Espil aparatų dabar neturi tai nebeturės visai? gal kas žinot, domėjotės?
manau verta pasidairyti amazon ar ebay
jau pasiteiravau, tai Epsil turėtų netrukus gauti.
Iš ne ES šalių tikrai tokio brangaus daikto neužsakinėsiu, nes teks muitus susimokėti. O iš neaiškių pardavėjų nenorėčiau rizikuoti tokio daikto pirkti.
Perskaičiau visą ankstesnėje temoje duotą nuorodą anglų kalba, kur Viss aptarinėjo, tai iš ties labiausiai linkstu prie šio aparato. Bet vat sunkiai rankos kyla tokią sumą atseikėti tokiam niekingam daiktui, kaip nepageidaujami plaukai
Iš ne ES šalių tikrai tokio brangaus daikto neužsakinėsiu, nes teks muitus susimokėti. O iš neaiškių pardavėjų nenorėčiau rizikuoti tokio daikto pirkti.
Perskaičiau visą ankstesnėje temoje duotą nuorodą anglų kalba, kur Viss aptarinėjo, tai iš ties labiausiai linkstu prie šio aparato. Bet vat sunkiai rankos kyla tokią sumą atseikėti tokiam niekingam daiktui, kaip nepageidaujami plaukai
QUOTE(meile0409 @ 2012 07 27, 17:25)
Sveikos merginos,
as ir pastaruoju metu galvoju apie fotoepiliatoriaus pirkima, tik sunku apsispresti
as ir pastaruoju metu galvoju apie fotoepiliatoriaus pirkima, tik sunku apsispresti
as kreipiau demesi i atsiliepimus, daug info galima rasti angliskuose puslapiuose. kiek skaitinejau, geriausi atsiliepimai buvo apie toki, koki as vakar nusipirkau. be to, jis ilgaamzis, turi 40 000 blyksniu, todel nereikia pirkti ir keisti galvuciu. tagi manojo uztenka kazkur 4 metams, o manau tai labai ilgai, visgi technologijos greitai keiciasi ir tobuleja be to, nusipirkau Philips Lumea
QUOTE(spaicyy @ 2012 07 27, 22:23)
as kreipiau demesi i atsiliepimus, daug info galima rasti angliskuose puslapiuose. kiek skaitinejau, geriausi atsiliepimai buvo apie toki, koki as vakar nusipirkau. be to, jis ilgaamzis, turi 40 000 blyksniu, todel nereikia pirkti ir keisti galvuciu. tagi manojo uztenka kazkur 4 metams, o manau tai labai ilgai, visgi technologijos greitai keiciasi ir tobuleja be to, nusipirkau Philips Lumea
tikriausiai ne LT pirkai? nes niekur LT jų nerandu
o kokia baterija dedas. sutinku, kad daug blyksnių, bet įdomu kiek laikys bateroja ir kokia naujos kaina?
QUOTE(Tercinta @ 2012 07 27, 23:48)
tikriausiai ne LT pirkai? nes niekur LT jų nerandu
o kokia baterija dedas. sutinku, kad daug blyksnių, bet įdomu kiek laikys bateroja ir kokia naujos kaina?
aha, ne lt o baterija yra pakraunama, jos nereikia keisti
QUOTE(spaicyy @ 2012 07 28, 17:06)
o kokią garantiją baterijai davė/ ir ar yra galimybė nusipirkt papildomą?
man tai kažkaip nerealu atrodo - tiek blyksnių už pakankamai nedidelę kainą
QUOTE(Tercinta @ 2012 07 28, 18:25)
o kokią garantiją baterijai davė/ ir ar yra galimybė nusipirkt papildomą?
garantija du metai, o kaina jo 400 svaru
QUOTE(spaicyy @ 2012 07 24, 23:46)
negi niekas nenaudojat philips lumea?
Aš galvojau apie Philips, bet pasirinkau Viss, nes atsiliepimai prasti apie Philips baterija, labai trumpai laiko, kraunasi ilgai ir mirsta greitai, tarnauja tik 1,5 m Papildyta:
QUOTE(spaicyy @ 2012 07 28, 17:06)
reikia, nes nuo daznu pakrovimu ji nuseda ir 5 min nelaiko
QUOTE(ReginaV @ 2012 07 30, 10:32)
Aš galvojau apie Philips, bet pasirinkau Viss, nes atsiliepimai prasti apie Philips baterija, labai trumpai laiko, kraunasi ilgai ir mirsta greitai, tarnauja tik 1,5 m Papildyta:
tai va, mane iegi ta pakraunama baterija išgąsdino... nes stebuklų gi nebūna
o ar jau išbandėt Viss? jei taip, kaip jis?
QUOTE(Tercinta @ 2012 07 30, 10:40)
tai va, mane iegi ta pakraunama baterija išgąsdino... nes stebuklų gi nebūna
Skaiciau, kad Philipsa reikia 2 kartus pakrauti, kad visas kojas pereitum, tai aisku, kur baterija ilgai laikys, jei pastoviai junginet. Ir blyksnis du kart mazesnis, tik 3 kv., o Viss 6-7. Stebuklu nesitikiu, bet pakol kas pradzia nebloga, as tik 1 men naudoju, praplikimai matosi jau ir leciau auga dbr.