Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Apocalyptica @ 2012 05 25, 19:54)
Sveikos, nusipirkau Silk'n Pro, atlikau pirmą procedurą prieš pora dienų ir nebelabai žinau ko tikėtis, per kiek laiko turėtų iškristi plaukeliai ir kada galima kartoti?  unsure.gif

na kaip jus taip jau po pirmos proceduros galvojat, kad iskris, juk nedaro stebuklu tie naminiai aparatai. man po 34 proceduru niekas nepagerejo, taip kad kantrybes smile.gif)
Papildyta:
beje ar jum taip kuriai buvo, kad besaudant sprogtu lempa aparaciuko? unsure.gif
Atsakyti
sveikutės,
planuoju ir aš įsigyt fotoepiliatorių. tik vis neapsisprendžiu kokį g.gif paskaičiavus savikaina impulso su VIss IPL kaip ir pigiau gaunasi nei Silk'n Senspil... o kaip efektyvumas... nepagailėčiau ir daugiau pinigų, kad tik būtų efektas...
Atsakyti
Sveikos,

šią savaitę ir aš įsigijau Silk’n SensEpil, jei kas nepastebėjo, yra nuleista kaina. Artimiausiu metu žadu išbandyti. Man yra aktuali veido sritis smile.gif Kol kas tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ironic @ 2012 06 12, 15:23)
Sveikos,

šią savaitę ir aš įsigijau Silk’n SensEpil, jei kas nepastebėjo, yra nuleista kaina. Artimiausiu metu žadu išbandyti. Man yra aktuali veido sritis smile.gif Kol kas tiek smile.gif

aš irgi gundausi, nes nuleista kaina. irgi aktuali veido sritis, bet aš kažkaip su procedūrom žadu palaukt iki rudens. visgi norėsis ir saulėj pabūt, ir kelionės...
Atsakyti
Sveikos.
Apmirus temelė kokia. Visos jau plikos? smile.gif

Na vat, nusigramdžiau savo smakro plaukus, gal dėl to kad nedaug ir tamsūs, man užteko ~ 2 mėnesių kas savaitinių procedūrų thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 22 birželio 2012 - 21:13
QUOTE(Jurgele @ 2012 06 19, 09:01)
Sveikos.
Apmirus temelė kokia. Visos jau plikos? smile.gif

Na vat, nusigramdžiau savo smakro plaukus, gal dėl to kad nedaug ir tamsūs, man užteko ~ 2 mėnesių kas savaitinių procedūrų  thumbup.gif

Oho kaip lengvai ir greitai! Aš daugelį metų su tuo kovoju su rimtais lazeriais. Tai šioks toks rezultatas išsilaiko apie metus. Kiek žinau tai problema visam gyvenimui o apmažėjimas laikinas, po kurio laiko visvien atsinaujina :/ Aš tai jau nusiteikus, kad periodiškai reikės kartoti :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 22 birželio 2012 - 21:13
QUOTE(ironic @ 2012 06 19, 10:59)
Oho kaip lengvai ir greitai! Aš daugelį metų su tuo kovoju su rimtais lazeriais. Tai šioks toks rezultatas išsilaiko apie metus. Kiek žinau tai problema visam gyvenimui o apmažėjimas laikinas, po kurio laiko visvien atsinaujina :/ Aš tai jau nusiteikus, kad periodiškai reikės kartoti :/

Aš iki šiol buvau apsiginklavus tik pincetu ir kartais - vašku. Labiausiai užknisdavo, kad jie juodi, o labai trumpučių neima vaškas, kartais nei pincetas, tai labai kompleksavau kad matosi (kaip vyriška skusta barzda - vis tiek matosi, kad ne moters smakras smile.gif ). Pradžioj jie ne iškrito o suplonėjo, pasidarė minkšti. Tiesa, po pirmų gal 3 procedūrų galvojau - pinigai į balą. Nei mažėjo, nei retėjo, aišku dar jas dariau nekantraudama kas 4 dienas kažkur. Tai natūraliai matyt laiko reikėjo plaukams išlįst iš odos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ironic @ 2012 06 19, 09:59)

Taip, dar per anksti džiaugtis,deja. g.gif Pradžioje atrodo, kad jie jau niekad nebeataugs, bet po kelių savaičių ar mėnesių ir vėl pradeda atauginėti: ir mano tai jau patikrinta saloniniais lazeriais. schmoll.gif Dabar jau foto ir lazerinė depiliacija ir vadinama ilgalaike, o ne visam laikui, nelabai kas žada pašalinti plaukus visam laikui. Procedūras, nors ir retai, bet kartoti paprastai tenka.
Bet šitas Rio, kuriuo reikia pataikyti į kiekvieną plaukelį, gal kartais veiksmingesnis? Anksčiau net buvo atskira tema apie juos. Nesu jo išbandžiusi, todėl negaliu pareikšti nuomonės.Tik tokia abejonė, kad saloninių lazerių galingumas daug didesnis, nei naminių, ir kam nepadeda saloniniai, didelis klausimas, ar padėtų naminis. g.gif
Na man bent jau pavyko atsikratyti juodų storų plaukų ant smakro ir virš lūpos elektroepiliacijos pagalba didelės kantrybės dėka. Dar kada ne kada išlenda po kokį apspangusį plaukelį, bet tai jau ne problema.
Atsakyti
iškilo toks klausimėlis ax.gif ar būtina prieš foroepiliaciją plauką nuskust? ar užtenka, kad tam tikrą laiką plaukas nebuvo depiliuotas vašku ar elektriniu epiliatoriu, ta prasme rautas g.gif nes kažkaip nesinori pradėt skust niekada nedepiliuotų plaukų, nes pasikaičius atsiliepimus susidaro įspūdis, kad ne visoms šis plaukų šalinimas veikia g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif merginos kokiu atsiliepimu turit apie si lazeri?
Rio salon laser x20 plaukų šalinimo lazeris.
user posted image
gal kuri zinot kaip jo naudotis?nusipirkau ir viskas angliskai parasyta,bijau ka ne taip padaryti doh.gif kas kiek galima daryti pricedura?noreciau pirmoi eilei blauzdas pasitvarkyt ir bikini blush2.gif bet tikriausiai tai geriau daryti jau rudeniop kad tos vietos negautu saules,ar gerai mastau? blush2.gif
Atsakyti
labutis, kuo daugiau skaitau, tuo labiau susipainiojau smile.gif) ar skiriasi rezultatai fotoepiliacijos nuo lazerines? kazkaip nusiziurejau philips lumea, gal dar kas toki turite??
Atsakyti
negi niekas nenaudojat philips lumea? unsure.gif
Atsakyti