QUOTE(ironic @ 2012 06 19, 09:59)
Oho kaip lengvai ir greitai! Aš daugelį metų su tuo kovoju su rimtais lazeriais. Tai šioks toks rezultatas išsilaiko apie metus. Kiek žinau tai problema visam gyvenimui o apmažėjimas laikinas, po kurio laiko visvien atsinaujina :/ Aš tai jau nusiteikus, kad periodiškai reikės kartoti :/
Taip, dar per anksti džiaugtis,deja.
Pradžioje atrodo, kad jie jau niekad nebeataugs, bet po kelių savaičių ar mėnesių ir vėl pradeda atauginėti: ir mano tai jau patikrinta saloniniais lazeriais.
Dabar jau foto ir lazerinė depiliacija ir vadinama ilgalaike, o ne visam laikui, nelabai kas žada pašalinti plaukus visam laikui. Procedūras, nors ir retai, bet kartoti paprastai tenka.
Bet šitas Rio, kuriuo reikia pataikyti į kiekvieną plaukelį, gal kartais veiksmingesnis? Anksčiau net buvo atskira tema apie juos. Nesu jo išbandžiusi, todėl negaliu pareikšti nuomonės.Tik tokia abejonė, kad saloninių lazerių galingumas daug didesnis, nei naminių, ir kam nepadeda saloniniai, didelis klausimas, ar padėtų naminis.
Na man bent jau pavyko atsikratyti juodų storų plaukų ant smakro ir virš lūpos elektroepiliacijos pagalba didelės kantrybės dėka. Dar kada ne kada išlenda po kokį apspangusį plaukelį, bet tai jau ne problema.