Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

Sveikos, turbut as cia toks pirmasis biggrin.gif Nusprendziau darytis tattoo, bet ant tu vietu yra siek tiek plaukeliu, vyriskais mastais, o ne moteriskais biggrin.gif Kad tattoo atrodytu graziau pagalvojau, kad pasidaryti kzka su lazeriu del ju .Tai reiktu is jusu keliu ats.
Kaip supratau fotoepiliacija beveik neveikia, o lazeris geriau?
Nors lazeris ir geriau, bet jis tik laikinas, tai kiek tas laikinumas? Zn, kad visiem skirtingai, bet vidurkis panasiai kiek?
Kaip issirinkti ir i ka demesi atkreipsti? Kuris variantas geriau?
http://www.lazerinek...lauku-salinimas
http://www.lazerinec...azeriu-713.html
Gal turite atsiliepimu apie sitas klinikas ar apie kitas?
Skaiciau, kad po visam tik elektrolize, bet jin lb brangi ir vos ne kaip medicinos tikslais, o ne estetikos, o dar zinant, kad LT net batu normaliu issirinkti negalima, tai ciuju tokio dalyko LT tikrai nera?
Ir galiausiai jei pasinaikinciau su lazeriu ar po to kai pasidaryciau tattoo galetu tas vietas pakartotinai kai ataugs?
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Ne mama ir niekada nebusiu @ 2012 05 21, 17:55)
Sveikos, turbut as cia toks pirmasis  biggrin.gif  Nusprendziau darytis tattoo, bet ant tu vietu yra siek tiek plaukeliu, vyriskais mastais, o ne moteriskais biggrin.gif Kad tattoo atrodytu graziau pagalvojau, kad pasidaryti kzka su lazeriu del ju .Tai reiktu is jusu keliu ats.
Kaip supratau fotoepiliacija beveik neveikia, o lazeris geriau?
Nors lazeris ir geriau, bet jis tik laikinas, tai kiek tas laikinumas? Zn, kad visiem skirtingai, bet vidurkis panasiai kiek?
Kaip issirinkti ir i ka demesi atkreipsti? Kuris variantas geriau?
http://www.lazerinek...lauku-salinimas
http://www.lazerinec...azeriu-713.html
Gal turite atsiliepimu apie sitas klinikas ar apie kitas?
Skaiciau, kad po visam tik elektrolize, bet jin lb brangi ir vos ne kaip medicinos tikslais, o ne estetikos, o dar zinant, kad LT net batu normaliu issirinkti negalima, tai ciuju tokio dalyko LT tikrai nera?
Ir galiausiai jei pasinaikinciau su lazeriu ar po to kai pasidaryciau tattoo galetu tas vietas pakartotinai kai ataugs?
Aciu!

Fotoepiliatoriu raso nenaudoti ant tatoo, lazeri turbut taip pat negalima

atsakykit man kas nors prasom, kiek blycu vienam kartui sunaudojama? unsure.gif
Atsakyti
Aisku. Td kaip ir neapsimoka, jei veliau kai pasidarysiu tattoo negalesiu kartoti. Kilo tokia ideja, nes kzkr buvau perskaites, kad pries darantis galima su lazeriu pasinaikinti plaukelius. Ir ar kas nors zinote tiksliai? Nes uzsienio kai kurios zvaigzdes turi pvz tattoo ant krutines ir senesnese foto su plaukais, o velesnese be, tai idomu ar jie paprastai nusidepiliuoja, ar vis del to galima su lazeriu, bet ciuju jie su elektrolize, kuri bent pagal tai ka skaiciau po visam panaikina. Ir jei ankstesni du variantai netinka (fotoepiliatorius ir lazeris), tai gal kas zn kaip LT su elektrolize?
Atsakyti
QUOTE(Ne mama ir niekada nebusiu @ 2012 05 22, 17:40)
tai gal kas zn kaip LT su elektrolize?

viskas gerai LT su elektrolize, ji tik maziems plotams daroma, kaip tik tatuiruotei
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 05 22, 11:21)
atsakykit man kas nors prasom, kiek blycu vienam kartui sunaudojama?  unsure.gif

na kaip galima pasakyti kiek vienu metu blyksciu sunaudojama.. visu pirma manau niekas neskaiciuoja, o antra galima pasiskaiciuoti pagal turimo fotoepiliatoriaus naudinga plota jei 2*3 tai 6 kvadratiniai centimetrai ir kiek ju kur saudysit biggrin.gif
pvz as 1 pazasciai sunaudoju kokius 4 ar 5 blykstelejimus
ar aiskiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 05 23, 10:35)
na kaip galima pasakyti kiek vienu metu blyksciu sunaudojama.. visu pirma manau niekas neskaiciuoja, o antra galima pasiskaiciuoti pagal turimo fotoepiliatoriaus naudinga plota jei 2*3 tai 6 kvadratiniai centimetrai ir kiek ju kur saudysit biggrin.gif
pvz as 1 pazasciai sunaudoju kokius 4 ar 5 blykstelejimus
ar aiskiau biggrin.gif

as suprantu, kad tiksliai nepaskaicuosi, bent apytiksliai zinot, kiek lempu reikia, as viska noreciau, ne tik pazastis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 05 23, 09:40)
as suprantu, kad tiksliai nepaskaicuosi, bent apytiksliai zinot, kiek lempu reikia, as viska noreciau, ne tik pazastis  blush2.gif

niekas nepasakys, kiekvienai individualiai, vienai gal uzteko 3 lempu, o kitai nei 30 nepadejo.. va
gamintojai raso kad 1 lempos uzteks vienai viso kuno procedurai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 23 gegužės 2012 - 10:08
QUOTE(ReginaV @ 2012 05 23, 09:31)
viskas gerai LT su elektrolize, ji tik maziems plotams daroma, kaip tik tatuiruotei

Kad pasm mane ne tokia ir maza ta tattoo bus biggrin.gif O elektrolize tose paciose salonose daro kaip ir su lezeriu kur salina?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 05 23, 11:08)
niekas nepasakys, kiekvienai individualiai, vienai gal uzteko 3 lempu, o kitai nei 30 nepadejo.. va
gamintojai raso kad 1 lempos uzteks vienai viso kuno procedurai..

aš su espil šaudau 3 galingumu kojas, bikini, pažastis, rankas ir smakrą jau 6 kartą, dar tą pačią lemputę naudoju
Atsakyti
QUOTE(Ne mama ir niekada nebusiu @ 2012 05 23, 14:02)
Kad pasm mane ne tokia ir maza ta tattoo bus biggrin.gif O elektrolize tose paciose salonose daro kaip ir su lezeriu kur salina?

Elektroepiliaciją gali atlikti ir tam pačiam salone, kur lazeriu atlieka, ir ne - tai yra visai kitas aparatas, kur jį turi, ten ir atlieka.
SM yra atskira tema apie elektroepiliaciją, galit ten paskaitinėti. Nors aš manau, kad jei Jums reikia panaikint plaukus nuo didelio ploto, tai kaži, ar tiks šis būdas. Nes ten kiekvienas plaukas atskirai šalinamas, vienu metu daug nepašalinsi, nes meistrei akys, rankos pavargsta - gali į folikulą nebepataikyt mirksiukas.gif Na nebent apsišarvuosit kantrybe ir nusiteiksit, kad šalinsit ilgą laikotarpį.
Atsakyti
na as pasiryzau atlikt proceduras Vilniui su aleksandritu, esu 100% thumbup.gif , nors proceduros gan brangios, buvau tik du kartus bet efektas tikrai ryskiai matosi. aisku nezinau kaip bus veliau,po kiek laiko jie ataugs. gyd patare ateit kas seses sav. ir kokias 6ias proceduras.
bet dabar uzmaciau didele akcija su ELIGHT IPL , ir neiskentusi nusipirkau 3kuponus, idomu ar bus rezultatas koksai tai biggrin.gif
kas keisciausia su lazeriu reikejo viska svariai nuskusti ir tarpas tarp proceduru turi but apie 6sav.
su ELIGHT IPL turi plaukeliai buti mazdaug 2-3mm ir proceduros atlikinejamos mazdaug kas 3sav
gal kuri bandete ta ELIGHT IPL?KAIP AR MATETE EFEKTA PO KELIU PROCEDURU?
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau Silk'n Pro, atlikau pirmą procedurą prieš pora dienų ir nebelabai žinau ko tikėtis, per kiek laiko turėtų iškristi plaukeliai ir kada galima kartoti? unsure.gif
Atsakyti