kur perkat lempas , šiam modeliui ?Fotoepiliatorius Silk'n SensEpil XL 10.000
pradėjo mirksėti X ir skleisti keista garsą, manau lempai jau viskas....
Sveikos mergynos, noriu ir as prisijungti prie jusu draugisko burio Daug skaiciau, daug nagrinejau, ilgai galvojau, bet vis del to apsistojau ties naujo Viss Silver, kur 3 in 1 ir turi 8 tukst. blyksniu. Tai ir nupirkau, tad noreciau pasidalinti siokiais tokiais ispudziais. Is pradziu po konsultantes zodziu "Oj, tai jusu plaukai labai sviesus" ir pauze...labai isigandau, kad nepades. Bet as save ir kartu ir ja paguodziau, kad plaukai yra dazyti, bet ji visa pokalbi ziurejo i mane ir vis pabrezdavo: :"sviesus" . Na vis tiek nepraradau vilties ir jau siai dienai atlikau 6 proceduras. Na rezultatai matese jau po 2 zadetu proceduru, pliki ploteliai bet labai mazi ir mazai, saudziau kojas iskarto 5 lygiu, bikini vos 3 iskenciu, o pazastukus 5, kojom dabar padidinau iki 7 lygio, nes 5 jau nieko nejauciu. Dabar arteja 7 saudimasis tai galiu pasakyti kad tikrai veikia Daugiausiai matosi ant blauzdu, slaunys truputuku nupliko, o bikini ir pazastys visai nenori pasiduoti Na bet atgal jau kelio nera , ziuresim kas bus toliau...
QUOTE(miegutis @ 2013 11 07, 22:49)
kur perkat lempas , šiam modeliui ?Fotoepiliatorius Silk'n SensEpil XL 10.000
Sveiki. O sakykit ta lempa jau atšaudė savo blyksnius kiek priklauso?
QUOTE(viktoshka @ 2013 11 28, 13:25)
Daugiausiai matosi ant blauzdu, slaunys truputuku nupliko, o bikini ir pazastys visai nenori pasiduoti Na bet atgal jau kelio nera , ziuresim kas bus toliau...
na, bet kaip visiems skirtingai man pažastys labiausiai pasiduoda, o kojos taip šiaip sau. bikini zona ir man sunkiai vos keli ploteliai matosi
QUOTE(Gemma @ 2013 11 29, 08:08)
na, bet kaip visiems skirtingai man pažastys labiausiai pasiduoda, o kojos taip šiaip sau. bikini zona ir man sunkiai vos keli ploteliai matosi
Taip jau tikrai pas kiekviena skirtingai, bet as jau pradedu abejoti ar verta man prasideti su bikini, tiesiog gaila blyksniu, atrodo be reikalo saudai nes visiskai nieko nepasikeite, o po 6 saudymu manau bent jau kazkiek turetu matytis
QUOTE(viktoshka @ 2013 11 28, 14:25)
Daugiausiai matosi ant blauzdu, slaunys truputuku nupliko, o bikini ir pazastys visai nenori pasiduoti Na bet atgal jau kelio nera , ziuresim kas bus toliau...
Sveiki, mano aparatas panašus į jūsų, tik senesnio modelio Pažastis ir bikini sutvarkiau per beveik metus, o kojos kur kas greičiau pasidavė. Visą šią vasarą nereikėjo skusti, apie rugsėjo pabaigą pradygo vos keli plaukai ir sustingo, nei auga, nei krenta. Jau spalį galvojau papyškinsiu tas vietas, bet dar kol kas neprisiruošiu, noriu palaukti, kad daugiau ataugtų ir tuomet visus kartu paveiksluosiu
Man keista, kodėl jūs silpnus galingumus naudojate? Aš viską dariau 8-tu galingumu. Gal bandykite pažastims didesnį režimą, galbūt greičiau paveiks?
QUOTE(viliuosi @ 2013 11 28, 19:53)
Sveiki. O sakykit ta lempa jau atšaudė savo blyksnius kiek priklauso?
o šito aš nežinau...
QUOTE(Gemma @ 2013 11 29, 09:08)
Man pazastys labai sunkiai, o bikinio puse beliko Kojoms blyksniu gaila..
QUOTE(viktoshka @ 2013 11 29, 09:13)
Taip jau tikrai pas kiekviena skirtingai, bet as jau pradedu abejoti ar verta man prasideti su bikini, tiesiog gaila blyksniu, atrodo be reikalo saudai nes visiskai nieko nepasikeite, o po 6 saudymu manau bent jau kazkiek turetu matytis
Kaip buvo vika333 minėjusi, naudinga yra tose pačiose vietose po kelis kartus pašaudyti su kelių minučių pertrauka - efektas geresnis. QUOTE(Shalimar @ 2013 11 29, 09:45)
Kojoms blyksniu gaila..
Negi jums taip greit susinaudoja Aš metus laiko tuos 4000 naudojau, dar dabar lempa gyva yra, bet su naująja pyškinu dabar. ---
Aš ant blauzdos tatuiruotę pasidariau, negalima bus šaudyti, tai turėsiu kontrlinę zoną
QUOTE(Little feet @ 2013 11 29, 10:52)
Negi jums taip greit susinaudoja Aš metus laiko tuos 4000 naudojau, dar dabar lempa gyva yra, bet su naująja pyškinu dabar.
Nezinau, neskaiciuoju tu blyksniu, bet man svarbiausia bikini ir pazastys, jei dar liks ju - tada tebunie kojos Pas mane beje ju 40.000, logiskai mastant turetu uztekti..
QUOTE(ReginaV @ 2013 11 29, 09:29)
Aš viską dariau 8-tu galingumu. Gal bandykite pažastims didesnį režimą, galbūt greičiau paveiks?
Na gal ir verta pazastys kokiu 7, arteja mano saudymas, kaip tik rytoj isbandysiu. O del bikinio tai net nezinau kaip cia ka sugalvojus , as vos iskenciu 3 lygi, nes po skutimosi labai daug kraujuotu zaizdeliu atsiranda, tai visas jas apeinu, tad visai mazi plotai lieka apsaudymui.
[quote=Little feet,2013 11 29, 09:52]
Kaip buvo vika333 minėjusi, naudinga yra tose pačiose vietose po kelis kartus pašaudyti su kelių minučių pertrauka - efektas geresnis.
Kojoms as taip ir darau, bet tik tuose vietose kur yra daugiausiai plaukeliu, tad del to gal istikruju geresnis efektas matosi.