Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Gemma @ 2013 10 18, 07:18)
aš nenaudočiau: "Nėra duomenų, kad fotoepiliacija galėtų pakenkti moters vaisiui. Tačiau saugumo sumetimais, visada prieš atliekant fotoepiliaciją IPL aparatu ar lazeriu nėštumo metu, reikėtu pasvarstyti, sveriant riziką ir naudą, įskaitant ir skausminį faktorių, nes padidėja spazmų, kraujotakos sutrikimo galimybė."

šaltinis: www.depiliacija.eu

Aišku, ačiū už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 10 18, 07:18)
aš nenaudočiau: "Nėra duomenų, kad fotoepiliacija galėtų pakenkti moters vaisiui. Tačiau saugumo sumetimais, visada prieš atliekant fotoepiliaciją IPL aparatu ar lazeriu nėštumo metu, reikėtu pasvarstyti, sveriant riziką ir naudą, įskaitant ir skausminį faktorių, nes padidėja spazmų, kraujotakos sutrikimo galimybė."

šaltinis: www.depiliacija.eu

Niekas paprasčiausiai neatlieka bandymų su nėsčiosiomis, todėl medikai apsidrausdami nerekomenduoja. Ir teisingai daro :-)
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2013 10 18, 10:27)
Niekas paprasčiausiai neatlieka bandymų su nėsčiosiomis, todėl medikai apsidrausdami nerekomenduoja. Ir teisingai daro :-)

todėl ir sakau, kad nenaudočiau. o jūs darykit, kaip jums atrodo teisinga mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
įsigijau ir aš fotoepiliatorių prieš kelias dienas. Maniškis Philips Lumea Precision Plus. Blauzdas šaudžiau 5 lygiu, tai ne itin jautėsi, bet va bikini zona tai ant 3 taip gerai šildė. Pažastys 5 praėjau tai irgi beveik nieko. Kol kas praėjus porai dienų, jokio efekto. Reik aišku kantrybės. O taip norisi, kad greit viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DidyšišBaišušiš: 18 spalio 2013 - 20:53
na, aš jau po trijų procedūrų, artimiausiom dienom darysiuos ketvirtą kartą. tai po truputį pradeda matytis ploteliai, kur plaukiukai nebeatauga, bet dar labai maži tie ploteliai.

geriausias efektas pažastų zonoj - didžiausi tušti ploteliai, blogiausias - blauzdų, beveik nejaučiu skirtumo kol kas. bikini zona - tokia per viduriuką, lyg ir matosi rezultatas, bet ne toks akivaizdus, kaip su pažastim. bet gal dėlto, kad bikini pradėjau nuo silpnesnio lygio nei pažastis ir kojas, o kojų plaukai truputį šviesesni, gal dėlto juos sunkiau griebia...

bet kol kas procedūros teikia vilčių
Atsakyti
sveikos, sakykit kur lempas perkat...mano Silk'n SensEpil XL 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2013 10 22, 20:12)
sveikos, sakykit kur lempas perkat...mano Silk'n SensEpil XL  4u.gif

Gal šios lemputės jums tinka? Ebay visokių yra unsure.gif
Atsakyti
patarkite kas ilgiau naudojate, kaip geriau spirginti, iš karto kai pirmi plaukai išdygsta, ar palaukti kol daugiau jų atsigaus? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 24 spalio 2013 - 12:38
sveikos atsiliepkite kurios naudojate BABYLISS G910E prietaisa ax.gif
ar patenkintos?
kokie rezultatai?
Man keistai asirode, kad labai dideli laiko tarpai tarp proceduru :/
ka su juo naikinate smile.gif as kol kas bikini ir pazastis apsiemus smile.gif
kokios kainos? kur pirkote? smile.gif
user posted image
Papildyta:
ziuriu jus cia visos iskart stipriais lygiais saudotes pas mane rase kad pradeti nuo silpniausios ir didint palaipsniuj doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
norejau paklausti tu kurios jau isbandziusios foto epiliacija namie, koki geriau rinktis epiliatoriu? kokie pagrindiniai reikalavimai siam aparaciukui?
http://www.hairfree....otoepiliatorius
ar
http://www.hairfree....ius-silkn-flash
kaip manot kuris geresnis, ar ieskoti kito smile.gif

laukiu jusu pasiulymu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina84 @ 2013 11 04, 09:40)
sveikos merginos  smile.gif
norejau paklausti tu kurios jau isbandziusios foto epiliacija namie, koki geriau rinktis epiliatoriu? kokie pagrindiniai reikalavimai siam aparaciukui?
http://www.hairfree....otoepiliatorius
ar
http://www.hairfree....ius-silkn-flash
kaip manot kuris geresnis, ar ieskoti kito smile.gif

laukiu jusu pasiulymu  biggrin.gif

Aš rinkausi, kad būtų kuo didesnė galvutė ir blyksnių daug, nes lempos kainuoja ir nemažai. Maniškis toks. Tavo nurodyti labai jau nedaug blyksnių turi. Aš vienam kartui išnaudoju apie 400 (blauzdos, bikini, pažastys).
Atsakyti
QUOTE(laina84 @ 2013 11 04, 08:40)
sveikos merginos  smile.gif

aš rinkausi pagal kainą ir blyksnių kiekį. man optimalus variantas pasirodė šis modelis

jei leistų finansinės galimybės, pagalvočiau apie kokį philips'ą, bet kol kas esu patenkinta tuo, kurį turiu smile.gif
Atsakyti