Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Gemma @ 2013 09 06, 07:22)
aš savaitgalį pradėjau šaudytis. manasis aparačiukas - silk'n'glide. pradėjau nuo pažastų, bet man kažkaip keistai viskas kol kas atrodo. šaudžiau penktu lygiu, jokių nemalonių pojūčių nebuvo, tik truputį šilta, oda nesudirgo, net neparaudo, jokių kitų nemalonių reakcijų nebuvo. tik tie plaukeliai niekaip nekrenta, atauginėja, bet nekrenta. tuoj nauji pradės atauginėt  doh.gif  tai ir suabejojau efektu  rolleyes.gif

aš antrą šaudymą padariau po 10 d irgi su šiuo aparačiuku smile.gif
po pirmo šaudymo, bikini ir pažastų plaukai tikrai lėčiau augo ir kaikuriose vietose išvvis neataugo smile.gif dabar palauksiu 2 sav smile.gif gal kris kas smile.gif
dabar šaudžiau 5 lygiu pažastis, dilgčiojo, kojas irgi. o bikini 3 lygiu berods.
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 07, 13:24)
aš antrą šaudymą padariau po 10 d irgi su šiuo aparačiuku smile.gif
po pirmo šaudymo, bikini ir pažastų plaukai tikrai lėčiau augo ir kaikuriose vietose išvvis neataugo smile.gif dabar palauksiu 2 sav smile.gif gal kris kas smile.gif
dabar šaudžiau 5 lygiu pažastis, dilgčiojo, kojas irgi. o bikini 3 lygiu berods.
]

O bikini visa ar tik krastus? As pora kartu saudziausi 3 lygiu, bandysiu pereiti prie 5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 07, 12:24)

o aš jokio skirtumo nepastebėjau, užtat kažkaip ir keista pasirodė g.gif
šį savaitgalį bandysiu kartot
Atsakyti
Šiaip mergaites Jus nepersistenkite, negalima bandyti kuo stipresniu leveliu bandyt naudoti.

Tik po keliu sesiju kelkite lygi nes kitu atveju yra galimybe tikrai rimtai nusideginti.
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2013 08 17, 18:49)
Noriu patarimu is tu, kurios tvarkosi plaukelius ant veido blush2.gif Ka jus darote kai po proceduros jie atauga? Vaikstote apzelusios lotuliukas.gif  ir laukiat kol iskris? Ar skutates ar dar ka darote? Pasidalinkite savo patirtim, kad butu galima atrodyti tvarkingai. ax.gif

Man taip pat aktualu, prisijungiu, pradedu veidą tvarkyti
Kas naudojate "renovacijos" lemputę, ji kaip nors veikia plaukus ar reikia foto lemputę dėti ūseliams? Ar galima jas kartu naudoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2013 09 09, 07:44)
Šiaip mergaites Jus nepersistenkite, negalima bandyti kuo stipresniu leveliu bandyt naudoti.

Tik po keliu sesiju kelkite lygi nes kitu atveju yra galimybe tikrai rimtai nusideginti.

kodėl negalima? galima, juk net instrukcijoj rašo, kad reikia išbandyt ant mažo odos plotelio, jei nėra sudirgimo, galima naudot stipresnį lygį.

aš išbandžiau: 1 lygis - nieko nepajutau, 2 lygis - taip pat nieko, 3 lygis - vis dar nieko, 4 lygis - lyg tais dilgtelėjo, 5 lygis - maloni šiluma. ir kaip minėjau, jokios odos reakcijos, kuri rodytų sudirgimą, nesulaukiau.

čia manau kiekvienam individualu. vienam forume skaičiau, kad mergina jau trečiam lygyje jaučia deginimą, tokiu atveju gal ir nereikėtų stipresnio lygio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 12 rugsėjo 2013 - 14:12
Siaip su tais leveliai yra taip: reikia isigilinti kokiu metodu, kokias spinduiais bus veikiama plaukelio saknis nes vienu metodu galima ir pabandyti, bet kitu metodu nelabai, nes liks randas, kurio nebepaslepsite niekada, todel ir reikia pirkti is tu kas tai supranta ir suvokia, nes kai pamatai kaip merginos perka is beta.lt arba grupinio lazerinius 1 plaukelio salintuvus uz paprasta kaina tai tikrai ziauru darosi.
Atsakyti
Sveikos merginos verysad.gif

Mano silk"n glide lempa sprogo cray.gif nauduojau trečia menesi viskas buvo puikiai.. ir rezultatai tikrai neblogi. Garantija yra bandysiu nešti atgal.
Nesuprantu kas atsitiko, gal kam yra taip buve??? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute_as @ 2013 10 01, 13:03)
Sveikos merginos verysad.gif

Mano silk"n glide lempa sprogo cray.gif

Aš gal prašyčiau kad kitu modeliu pakeistų, kad ir su priemoka. Nes šis ir atrodo toks...žaisliukas.

Kaip suprantu, ūselių niekas netvarkot, kad patarimų nėra? verysad.gif
Atsakyti
Būkit geros, paaiškinkit, visai galva susisuko, nieko nebesuprantu... doh.gif
Tema vadinasi LAZERINĖ DEPILIACIJA. Bet visos kalbate apie FOTOEPILIACIJĄ. Dar yra ELEKTROEPILIACIJA. Bet visi būdai skiriasi... Kame čia reikalas, gal yra kokia nuoroda ar kas, kur būtų aiškiai, trumpai ir paprastai nurodyti skirtumai ir esmė? unsure.gif

Na, pati paklausiau ir pati radau atsakymą. biggrin.gif fotoepiliacija vs. lazerinė depiliacija. Bet kodėl tema apie lazerį, bet kalbama apie kitokį šalinimo būdą vistiek nesuprantu... unsure.gif O kur tada rasti apie lazerinių depiliatorių naudojimą namuose temutę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..seNse..: 15 spalio 2013 - 20:55
Sveikutės mergaitės
Gal žinot, ar galima naudoti fotoepiliatorių nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(merlina @ 2013 10 17, 10:17)
Sveikutės mergaitės
Gal žinot, ar galima naudoti fotoepiliatorių  nestuke.gif

aš nenaudočiau: "Nėra duomenų, kad fotoepiliacija galėtų pakenkti moters vaisiui. Tačiau saugumo sumetimais, visada prieš atliekant fotoepiliaciją IPL aparatu ar lazeriu nėštumo metu, reikėtu pasvarstyti, sveriant riziką ir naudą, įskaitant ir skausminį faktorių, nes padidėja spazmų, kraujotakos sutrikimo galimybė."

šaltinis: www.depiliacija.eu
Atsakyti