Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Nitrozilas @ 2013 08 14, 15:13)
as ne tik salia, as visur kur yra plaukeliai biggrin.gif Brazilian bikini smile.gif

ir kaip rezultatai? smile.gif ar "braziliskos" depiliacijos vietose jie pastebimai nyksta?

as svarstau gal irgi ta glide nusipirkus, butent sioms vietoms, nes jose elektroepiliacija jau per daug skausminga, labiau skausminga nei tiesiog depiliuojant bikini krashtus...

Atsakyti
Nu zinokit sunkiai, bet as tik 3 lygiu tai darau, nes karsciau man skauda smile.gif reiktu prisiverst bent 4virtu pasipiskint, palei apatiniu linija, vadinama bikini plaukeliai labai apmazeje, bet visur kitur nelabai, tik tiek geris, kad po skutimosi nebeuzsidega kaip budavo visa spuoguota ir ziauriai kasydavos, vien del to daryciau foto, net jei ir plaukai liktu.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 08 17, 22:01)
Nu zinokit sunkiai, bet as tik 3 lygiu tai darau, nes karsciau man skauda smile.gif reiktu prisiverst bent 4virtu pasipiskint, palei apatiniu linija, vadinama bikini plaukeliai labai apmazeje, bet visur kitur nelabai, tik tiek geris, kad po skutimosi nebeuzsidega kaip budavo visa spuoguota ir ziauriai kasydavos, vien del to daryciau foto, net jei ir plaukai liktu.

aciu, kad pasidalinot 4u.gif tai gal pamazu ir 3 lygio uzteks, po biski nyks. Kazkaip 4 jei skauda nerizikuociau - kad nenudegint, nes oda tose vietose plonesne nei, tarkim, koju....

Papildyta:

p.s. jauciu ir su pazastim panasiai bus, koks 2-3 lygis tinkamiausias...
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 06, 19:55)
Apie Philips Lumea Precision Plus  geri atsiliepimai.. Gal kas turite?

As esu nusipirkusi Philips Lumea SC2001 ir esu patenkinta, nors ilgai dvejojau ar pirkti ji ar ne - del nekeiciamu lempu, bet vistiek nusipirkau. Beto rezultatas tikrai matosi ant koju, bikini zymiai daug maziau plaukeliu atauga, bet jei ir atauga tai jie toki labai ploni, nesiurkstus. Nenaudoju as jo kiekviena sav, nors as jau ji turiu daugiau nei 1 m. gal naudojant dazniau rezultatas butu dar akivaizdesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cover_girl: 22 rugpjūčio 2013 - 09:19
4u.gif labą dieną (naktį tiksliau).
esu po pilvo operacijos, patempė odą, o su ja - ,,gražiai" sukilo bikini plaukuota dalis minimum cm, gal ir visus ... tai pradėjau prieš savaitę šią temą skaitinėt... nes skustis tą juostą kažkaip nei šis nei tas... jau vakar variau pardoj apžiūrėti šitą bet kad 5000 + 1000 blicų... mažoka gal... po to lempos po 750... tie 1000 veidui tipo, bet veidą jau bijau (ūsiukai maži yra, bet netrukdo labai, galiu išpešt), tai kaip ir susinaudotų kūnui...
na ir kažkaip pardoj pamačiau glide su 50000 blicų... bet klausimas - iki 50000 tai juk gali ir 1000 būt biggrin.gif
garantija 2m, tai kaip ir tuo laikotarpiu tegul laiko, o po to žiūrėsim... turiu ką apšaugdyt, tai ne bėda. nes mano plaukai tai retoki, nors juodi, kojas, pažastis, bikini tikrai tvarkysiuos, depiliacija daugiau kainuotų.
tik va kaip man apsispręsti tvirtai?... nenoriu išleisti tūkstančių litų... noriu iki 700-800 lt tilpt...
Atsakyti
dar klausimai naudojančioms:
su Silk'n SensEpil 750 blyksnių lempos kiek užtenka? na, kojas iki kelių, bikini visą, pažastis, jei tai pati pradžia - keliem kartai pakaks? ir ar yra koks skaitiklis, kuri rodo blyksnių kiekį?

jau mėtausi belekaip.. noriu jau sensEpil xxl, bet perbrangus jis man, manau su laiku jį pirksiu... o gal ir glide bus šaunus smile.gif tik tas mažas plotas... bet 50000 blyksnių biggrin.gif nes jei sensEpil su 750 pirkt ir po mėnesio naują lempą, po to vėl naują... tai nebent namie priimti panas kad depiliuoti kitoms, nes tik sau tai perdidelė investicija...
Atsakyti
Nusipirkau Glide, pora kartu pasisaudziau ir keli klausimai smile.gif

Saudau 3 lygiu, gal bandyti 5? Nezinau kiek ten to idegio pas mane.. 5 juk efektyviau? g.gif

Paskui vistiek plaukeliai atauga, tik iskrenta veliau? Ar visai nebeatauga kaikurie? Niekada nenaudojau peiliuku, tai erzina tie eziukai doh.gif

Su pazastim ir kojom aisku, o kaip del bikinio - ar galima ji visa saudytis, ar tik krastus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 30, 13:46)
Nusipirkau Glide, pora kartu pasisaudziau ir keli klausimai smile.gif

Saudau 3 lygiu, gal bandyti 5? Nezinau kiek ten to idegio pas mane.. 5 juk efektyviau? g.gif 

Paskui vistiek plaukeliai atauga, tik iskrenta veliau? Ar visai nebeatauga kaikurie? Niekada nenaudojau peiliuku, tai erzina tie eziukai doh.gif

Su pazastim ir kojom aisku, o kaip del bikinio - ar galima ji visa saudytis, ar tik krastus? g.gif

aš vieną koją 2 kitą 3 dariau, tai skirtumo nėr - lėčiau gal kiek auga, bet auga abiejų smile.gif
bikini 2, tai tikrai matos skirtumas - per vidurį neauga plaukas, šonuose - labai lėtai. 6 d praėjo nuo epiliavimo pirmojo. visą šaudžiau
Atsakyti
Sveikos merginos,

Isbandzia is as pirma karta pasisaudyti rolleyes.gif Kadangi dar esu naujoje sioje srityje, tai tukstantis klausimeliu kyla, bet gal jus man padesite, bet i viena atsakyti ax.gif Instrukcijoje rasoma, kad naudoti fotoepiliatoriu pradziai reikia 1 karta i 2 savaites, bet ar galiu dazniau? Noreciau kas kokia trecia diena pasisaudyti? Ar taip daznai naudoti galima?

Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amliv99: 05 rugsėjo 2013 - 14:49
be reikalo šaudysi, nes pataikyt reikia į susiformavusį svogūnėlį, o tai vyksta kas 2 sav. 4u.gif
Atsakyti
aš savaitgalį pradėjau šaudytis. manasis aparačiukas - silk'n'glide. pradėjau nuo pažastų, bet man kažkaip keistai viskas kol kas atrodo. šaudžiau penktu lygiu, jokių nemalonių pojūčių nebuvo, tik truputį šilta, oda nesudirgo, net neparaudo, jokių kitų nemalonių reakcijų nebuvo. tik tie plaukeliai niekaip nekrenta, atauginėja, bet nekrenta. tuoj nauji pradės atauginėt doh.gif tai ir suabejojau efektu rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Gemma @ 2013 09 06, 08:22)
aš savaitgalį pradėjau šaudytis. manasis aparačiukas - silk'n'glide. pradėjau nuo pažastų, bet man kažkaip keistai viskas kol kas atrodo. šaudžiau penktu lygiu, jokių nemalonių pojūčių nebuvo, tik truputį šilta, oda nesudirgo, net neparaudo, jokių kitų nemalonių reakcijų nebuvo. tik tie plaukeliai niekaip nekrenta, atauginėja, bet nekrenta. tuoj nauji pradės atauginėt  doh.gif  tai ir suabejojau efektu  rolleyes.gif

o kiek dienu praejo nuo saudymo, 5 ? smile.gif tai po vieno karto tikriausiai nekrenta, speju reikia bent keliu, kad pamatyt koki nors poveiki....
Atsakyti